Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Crash

Στο περιοδικό Crash Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα περιλαμβάνεται στις σελίδες 96 -100 συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου από τα νέα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στη Μεσογείων στον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπότσαρη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: “Χρειαζόμασταν κάποια γραφεία ως διοικητικό κέντρο, διότι πλέον έχουμε να κάνουμε με 500.000 Έλληνες πολίτες, κάποιοι πλέον λένε με ένα εκατομμύριο πολίτες. Καμία αλλαγή πολιτικής δεν υπάρχει”.

Για τα μέτρα ασφαλείας: “Μόνο ένα φάντασμα θα μπορούσε να μπει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι”

Για τις δημοσκοπήσεις: “Δεν έχουμε κάνει κάποια μυστική έρευνα, δεν έχουμε πληρώσει ούτε δεκάρα για δημοσκόπηση. Αλλά έχουμε πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι μας ενημερώνουν”

Για αυτούς που έχουν δώσει εντολή για την φίμωση της Χρυσής Αυγής: “Είναι ο κ. Τρίμης, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, που πηγαίνει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και λέει να μην αφιερώνεται ούτε ελάχιστος χρόνος σε εμάς.Βέβαια, κάποιοι μέσα στην αγωνία τους ρίχνουν χολή και λάσπη. Πάντως, την ίδια ώρα έχουμε και το μεγαλύτερο – υποτίθεται – κανάλι, το MEGA, στο οποίο ο διευθυντής ειδήσεων, κ. Παναγόπουλος με περρισό κυνισμό είπε ότι “εμείς κατά παράβαση του ΕΣΡ, δεν προβάλλουμε τη Χρυσή Αυγή! ”

Για Τσίπρα – Σόιμπλε: “Τα βρήκαν οι άνθρωποι. Και οι δυο αγωνιούν για την άνοδο της Χρυσής Αυγής ”

Για τα οικονομικά του Κινήματος: “Δεν έχουμε κανέναν “κρυφό” χρηματοδότη”

Για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πολιτική σκηνή: “Θέλω η Χρυσή Αυγή να αντέξει στο χρόνο, να υπάρχει ένα σταθερό Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, διότι ο Εθνικισμός έχει πολιτικές βάσεις στην χώρα”

Για το άνοιγμα της Χρυσής Αυγής στο ευρύ κοινό και το ενδεχόμενο να μην δέχεται αυστηρώς και μόνο εθνικιστές: “Στην εκκλησία πηγαίνουν πολλοί, στο Ιερό όμως, μπαίνουν λίγοι”.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version