Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ψέματα συνεχίζονται: Φανταστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής εναντίον γιατρών του κόσμου

giatroi_tou_kosmou__article

Το μόνο που προσπαθεί μετά μανίας να κάνει η μνημονιακή κυβέρνηση είναι να αναχαιτίσει την αθρόα άνοδο της Χρυσής Αυγής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιστρατεύει κάθε φαντασιόπληκτο, ώστε να δημιουργήσει ψευδείς εικόνες και ιστορίες με σκοπό να διαβάλλει την Χρυσή Αυγή. Έτσι, ο πρόεδρος των γιατρών του κόσμου Νικήτας Κανάκης ονειρεύτηκε χθες ότι μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στη περιοχή του Περάματος, πραγματοποιώντας προγραμματισμένη πορεία και προέβησαν σε προσπάθεια τρομοκράτησης (;) του πολυϊατρείου. Όπως περιγράφει και ο ίδιος: «οι Χρυσαυγίτες πήγαν έξω από τον χώρο του πολυϊατρείου των γιατρών του κόσμου στο Πέραμα, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο. Στάθηκαν απειλητικά απ’ έξω και για κάποια λεπτά φώναζαν τα γνωστά τους συνθήματα».

Όπως επισημαίνει ο Κανάκης: «είναι η πρώτη φορά που τα πολυϊατρεία αλλά και οι ίδιοι δέχονται τέτοια ευθεία επίθεση από την Χρυσή Αυγή. Δεν ήμασταν καν στον δρόμο τους. Έχουμε θορυβηθεί από αυτό και αναρωτιόμαστε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον». Αλήθεια, την επίθεση που την είδαν; Αξίζει, όμως, να αναφερθούμε στον εν λόγω πρόεδρο των γιατρών του κόσμου Νικήτα Κανάκη που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εξηγούνται πολλά, καθώς το ΠΑΣΟΚ χαροπαλεύει να μαζέψει όσα ψηφαλάκια του έχουν μείνει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να χτυπήσει την νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Παρουσιάζοντας το Κίνημα ως επιθετικό (;) το ΠΑΣΟΚ κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να κερδίσει έστω και λίγη δημοσιότητα.

Δεν μας είπε όμως το κυριότερο. Ποιες είναι οι επιθέσεις; Μάλλον ο Κανάκης δεν πήρε σωστές κατευθύνσεις από το κόμμα του και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να φαίνεται ψεύτης και αδαής.Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμα και στο άκουσμα των συνθημάτων της Χρυσής Αυγής τρέμει… Τρέμει γιατί γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να βλέπει το κοινοβούλιο… με τα κιάλια! Κανείς δεν πιστεύει πλέον τα ψέματα των διεφθαρμένων επαγγελματιών πολιτικάντηδων που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λαμβάνουν καλά τις μίζες, να εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς και να βυθίζουν την Ελλάδα σε υπέρογκα χρέη. 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version