Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!

Π.Σ.

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής για παράνομες αλλοδαπές εργαζόμενες στα νοσοκομεία

Κατάγομαι από την Κύπρο και τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού(ΑΓΓΛΙΑ). Θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχές για το έργο το οποίο επιτελείτε καθώς επίσης και τις ευχαριστίες μου γιατί μέσα σε αυτή την δυσωδία και διαφθορά που βρίσκεται η ΕΛΛΑΔΑ μόνον η Χρυσή Αυγή μας κάνει να νοιώθουμε περηφάνια που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. μας έχουν καταντήσει να μην θέλουμε να παρακολουθούμε τηλεόραση γιατί είτε θα προβάλλουν τον Σουλεϊμάν του σκουπιδοπρεπή ή θα μας λένε οτι οι τούρκοι είναι αδελφοί μας. ο μόνος τρόπος να μάθουν τα παιδιά μας γεγονότα από την ιστορία των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι εδώ στην ιστοσελίδα σας και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Αίσχος στα τουρκοκάναλα και στους προδότες του Έθνους. Ντροπή στους ξεπουλημένους πολιτικούς που έχουν
καταστρέψει την χώρα. Ντροπή στους αλήτες που εν ονόματι της δημοκρατίας διέλυσαν την χώρα με το δήθεν πολυτεχνείο. Τιμή και δόξα στους αληθινούς ΕΛΛΗΝΕΣ και σε όσους ρέει μέσα τους αίμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και είμαστε μαζί σας για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Κ.

Τα ψέματα συνεχίζονται: Φανταστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής εναντίον γιατρών του κόσμου

Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Β.Μ.

Νέο παραλήρημα “Ελευθεροτυπίας”: Θύλακοι Χρυσής Αυγής στα σχολεία

Βενιζέλε ανθέλληνα, εσύ, η προσωποποίηση της ρεμούλας, της απάτης και της νομιμοποίησης της διαφθοράς, τολμάς να μιλήσεις για εμάς; Είμαστε 1.000.0000 και είστε ένα τίποτα. Θέλεις να διώξεις τους Έλληνες από την χώρα τους, δεν σέβεσαι την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στις πρόσφατες εκλογές, προσπαθώντας να κηρύξεις το κόμμα μας παράνομο! Ποιοι λοιπόν είναι φασίστες; Εμείς η εσύ; Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τα εγκλήματα που διέπραξες κατά των Ελλήνων θα τιμωρηθείς παραδειγματικά.

Λ.Κ.
ΡΟΔΟΣ

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Crash

Καταρχήν συγχαρητήρια έχω παραβρεθεί σε αρκετές εκδηλώσεις του κόμματος και στην μεγάλη για τα Ίμια και οι απόψεις σας με εκφράζουν απόλυτα. Με αηδιάζει όλη αυτή η προσπάθεια συκοφάντησης και κάθε μέρα να λένε κάτι εις βάρος του κόμματος. Προχθές Τετάρτη στη λαϊκή αγορά της Νέας Σμύρνης συνάντησα κάτι παιδαρέλια που υποτίθεται ότι το έπαιζαν αγωνιστές και μοίραζαν φυλλάδια τα οποία προσκαλούσαν τον κόσμο σε μια πορεία που θα γίνει στις 10/02 στον Φλοίσβο ως διαμαρτυρία για τις εκδηλώσεις του κόμματος στα νότια προάστια και κυρίως γιατί υποτίθεται ότι κάποιοι της χρυσής αυγής επιτέθηκαν σε έναν μαθητή. Πλησίασα λοιπόν, τον μεγάλο αυτόν αγωνιστή και φιλάνθρωπο νεαρό που μάχεται για τα δικαιώματα των ξένων και τον ρώτησα τι εννοούσαν αυτά που έγραφε το χαρτί και πως ήξεραν ότι ο μαθητής χτυπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής. Άρχισε να λέει κάτι για μαύρες μπλούζες και άλλα που ούτε παιδάκι του δημοτικού δεν θα τα έλεγε. Δηλαδή του λέω όποιος φοράει μαύρα η μια μπλούζα αμέσως βγάζετε συμπεράσματα έχεις αποδείξεις του λέω τους πιάσατε και σας είπαν ότι είναι Χρυσή Αυγή; Τέλος πάντων εν κατακλείδι το βούλωσε, γούρλωσε τα μάτια του και δεν ήξερε τι να μου απαντήσει μάλλον δεν είχε μάθει καλά απ’ έξω αυτά που του είχαν πει, ενώ αρκετός κόσμος που περνούσε μου έλεγε ότι έχω δίκιο. Φεύγοντας τον συμβούλευσα να πει σε αυτούς που του έδωσαν τα φυλλάδια στην πορεία να αναφέρουν και για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων που έχουμε καταντήσει φιλοξενούμενοι στην πατρίδα μας. Αυτοί είναι λοιπόν οι πολέμιοι που μόνο γέλιο προκαλούν και δείχνουν πόσο απελπισμένοι και πόσο φοβισμένοι είναι και θα ανεβάσουν τα ποσοστά κι άλλο. Κι όποιος επιθυμεί τους ξένους να τους πάρει σπίτι του. Συνεχίστε να τα λέτε και πιο σκληρά ακόμα και μην επιτρέψετε να ξεπουληθεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Συγχαρητήρια και στον κύριο Παππά γιατί είναι ο μόνος που έδειξε στους αλβανούς την θέση που τους αξίζει, στα σκουπίδια.

Κ.Γ.

Κασιδιάρης: “Το σόου Κωνσταντοπούλου-Μαρκογιαννάκη παρεμποδίζει το έργο της προανακριτικής” – ΒΙΝΤΕΟ

Συμφωνώ και επαυξάνω 1000% με την άποψη του βουλευτή του κόμματός μας Κου ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ πάνω στο θέμα των ωραρίων των καταστημάτων και των επιχειρήσεων τις Κυριακές. Θα πρέπει να ξέρουν τα αδίστακτα σιωνιστικά και καπιταλιστικά κοράκια ότι την ημέρα της Κυριακής, ο Θεός την αφιέρωσε στην ξεκούραση και την αφοσίωση του ανθρώπου στην οικογένειά του κι όχι στο αδηφάγο
χρηματικό κέρδος. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ λοιπόν λαμόγια. Και μέσα σε όλα είχαμε και έναν ανεκδιήγητο σκηνοθέτη που έκανε κάποια σχόλια και υπονοούμενα με καταιγίδες και βόθρους. Του επιστρέφονται πάρ’ αυτα. 1) Σκηνοθετικά δεν τον ξέρει ούτε η μάνα που τον γέννησε, 2) τις ταινίες του δεν τις βλέπουν ούτε οι …νεκροί και 3) ένας Ντίνος Δημόπουλος, ένας Ορέστης Λάσκος, ή ένας Αλέκος Σακελλάριος, αυτόν το πολύ πολύ να τον είχαν να τους σκουπίζει τα παπούτσια.
Όσο για τον ΑΡΧΗΓΟ μας ήταν και χτες μοναδικός. Λόγος μεστός, εθνικιστικός, αντρίκιος

Χ.Ν.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version