Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόπειρα γενικής συγκάλυψης: η Eurostat καλύπτει την ΕΛΣΤΑΤ

893d377dfbe6c2759725b368c12128fb_xl__article

Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να προχωρήσει στην ποινική δίωξη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, έχει θορυβήσει ιδιαιτέρως τον παρασκηνιακό εκείνο μηχανισμό, μέσω του οποίου η Ελλάς οδηγήθηκε στην τοκογλυφική αγχόνη του Δ.Ν.Τ. και της Τρόικας. Προς απόκρυψη της αλήθειας και για την συγκάλυψη των προδοτικών τεχνασμάτων με τα οποία η χώρα σύρθηκε στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, παρενέβη η Eurostat, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, την οποία συνυπογράφουν ο γενικός γραμματέας της Eurostat αλλά και οι πρόεδροι των εθνικών στατιστικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκφράζεται η βαθιά ανησυχία τους για την διατήρηση της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά«σεβόμαστε την ανεξαρτησία των εθνικών δικαστικών αρχών και δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε μια εκκρεμή δικαστική υπόθεση. Ωστόσο, ανησυχούμε ότι οι πολιτικές διαμάχες γύρω από την δίωξη του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ (Αν. Γεωργίου) και η αμφισβήτηση των στοιχείων που έχουν ελεγχθεί για τη συμβατότητά τους με την ευρωπαϊκή νομοθεσία από την Eurostat, δείχνουν να αψηφούν τις κοινά συμφωνημένες ευρωπαϊκές διαδικασίες». Με απλά λόγια, οι υπάλληλοι της διεθνούς τοκογλυφικής συμμορίας που ελέγχει καθ’ ολοκληρίαν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, απευθύνουν μια θρασεία προειδοποίηση προς την ελληνική δικαιοσύνη, να πάψει να ερευνά την υπόθεση του ελλείμματος, βάση της οποίας εκτελέστηκε το σχέδιο εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού.

 

Η κοινή ανακοίνωση, επισημαίνει τον κίνδυνο η δίωξη του κυρίου Γεωργίου και η αμφισβήτηση των στατιστικών στοιχείων να πλήξει τόσο την ακεραιότητα των επίσημων στατιστικών στοιχείων της χώρας, όσο και την λειτουργία του ευρωπαϊκού συστήματος στατιστικής. Η επαίσχυντη ανακοίνωση, η οποία επιβεβαιώνει την ωμή και απροκάλυπτη συνέργεια μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και των μηχανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταλήγει με την ευχή- ευθεία απειλή της βεβαιότητας της Eurostat ότι η χώρα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για την προστασία της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ και του προσωπικού της από πολιτικές και άλλες παρεμβάσεις!

Η ανακοίνωση αυτή, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παλαιότερων, οι οποίες καταδεικνύουν το πραγματικό πρόσωπο, την φύση και τους σκοπούς του οικοδομήματος που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Η φύση και οι σκοποί της Ένωσης, βρίσκονται σαφώς μακράν της ενότητος και της ευημερίας των ευρωπαϊκών λαών. Αντιθέτως, οι μηχανισμοί της, καθίσταται πια ξεκάθαρο και στον πλέον αδαή παρατηρητή, πως εξυπηρετούν το διεθνές κερδοσκοπικό και τοκογλυφικό κεφάλαιο, αδιαφορώντας πλήρως για τα βαθιά φαινόμενα φτώχειας, ανεργίας και εξαθλίωσης τα οποία πλήττουν τα Έθνη της ευρωπαϊκής ηπείρου.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version