Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βου-Που (Βόρεια Προάστια), βλακώδης θολοκουλτούρα και Αριστερά (Αναρχοσυριζοδημαρ)

tromokrates-anarxikoi__article

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, Κέντρο Αθηνών, Μνημείο Ιμίων. Δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές πατριώτες τιμούσαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν και κατανοούν τους τρεις ήρωες αξιωματικούς μας που δολοφονήθηκαν εκείνη την αποφράδα νύχτα από τον προαιώνιο εχθρό αλλά και από τους εγχώριους προδότες πολιτικούς μας. Και όλα αυτά έλαβαν χώρα με απόλυτη τάξη και οργάνωση χρυσαυγίτικου τύπου (του πιο αποτελεσματικού).

Λίγες ώρες νωρίτερα σε κάποιο σημείο της Ελλάδος (Βελβεντό Κοζάνης) κάποιοι νεαρότατοι, καλοαναθρεμένοι, παχυλά χαρτζιλικωμένοι, σπουδαγμένοι στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία των βορείων προαστίων έκαναν δύο ένοπλες ληστείες, οπλισμένοι σαν αστακοί με την τελευταία λέξη της «μόδας» -καλάσνικοφ κλπ.-, κράτησαν έναν αθώο συμπολίτη μας για όμηρο ως παλικάρια και κοινωνικοί αγωνιστές που δηλώνουν, αλλά… έγιναν αντιληπτοί (γιατί πολύ απλά παρακολουθούνταν διαρκώς) και στο τέλος συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους κανακάρηδες των βορείων προαστίων. Κατά τη σύλληψη αντιστάθηκαν, έπεσαν και μερικές ψιλές και έκαναν «βαβά» τα εγχειρισμένα (με μια «πολυέξοδη» για λόγους καλλωπισμού επέμβαση) ματάκια του ενός εκ των «επαναστατών» και ανησύχησε η μαμά του και βγήκε στην TV για να διαμαρτυρηθεί.

Ξέχασε όμως να μας πει για τα καλάσνικοφ, το νεκρό ταξιτζή της Πάρου, την ανάπηρη-παράλυτη νεαρή αστυνομικό Σοφία Ψυχογιού μετά από σφαίρα καλάσνικοφ που δέχτηκε από τους «κοινωνικούς αγωνιστές».Ξέχασε να μας πει για τους νεκρούς της Marfin (μια εξ αυτών έγκυος), για τον ειδικό φρουρό που δέχθηκε επίθεση από ομάδα 20 αντιεξουσιαστών, για την ολοκληρωτική καταστροφή του κέντρου των Αθηνών το Δεκέμβρη του 2008, για την επανάληψη των καταστροφών το Φεβρουάριο του 2012, για… για… για… για… Βγήκε και ένας «καθηγητής» του και μας είπε ότι είναι χαρά να έχει μαθητές σαν τον Μπουρζούκο! Εμπρός γονείς, στείλτε τα παιδιά σας στον εν λόγω καθηγητή!

Ο δεύτερος φέρελπις νέος με το ρωμαλέο επώνυμο (Νικόλαος Ρωμανός), γόνος και αυτός της πολύ γνωστής οικογένειας Νάσιουτζικ, με μαμά συγγραφέα των “best seller” : α) «Μαμάδες βορείων προαστίων» και β) «Μύκονος μπλουζ», παρότι δηλώνει αιχμάλωτος πολέμου, η φραγκάτη μαμά του μέσα από τα συγγραφικά της έργα «κατακρίνει» τον νεοπλουτισμό! Αυτές τις… μακακίες έγραφε και τις μετέφερε και στον υιό της και ιδού πού τον οδήγησε. Η μαμά του Μιχαηλίδη ή «τοξοβόλου» κατήγγειλε συνθήκες «Γκουαντάναμο» για τον υιό της. Να της υπενθυμίσουμε ότι «Γκουαντάναμο» έχουν νιώσει στο πετσί τους χιλιάδες Έλληνες, όμηροι αλλοδαπών ληστών, εισβολέων των σπιτιών τους. Αλλοδαπών ληστών, βιαστών και φονιάδων που υποστηρίζουν μετά μαμάς οι «κοινωνικοί αγωνιστές» σαν τον υιό της. Και μας έκανε χάρη που δεν έκανε μήνυση και στην αστυνομία. Να ‘ναι καλά…

Βγήκανε και όλα τα «προοδευτικά» ΜΜΕ να καταγγείλουν τη συμπεριφορά και τα «βασανιστήρια» της αστυνομίας χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα όπως συνήθιζαν να κάνουν για όλους όσους απεργάζονται τη διάλυση της πατρίδας μας (εγχώριοι ή εισαγόμενοι). Αλληλέγγυοι όλοι στους δρόμους. Περαστικά σας!

Ηλίας Παναγιώταρος
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

ΠΗΓΗ

Exit mobile version