Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Xρυσή Αυγή: «Βρώμικοι μηχανισμοί θα κάνουν προβοκάτσια στην πανελλαδική απεργία»

mixalo2_sΟ Νίκος Μιχαλολιάκος αποδίδει σε ανώνυμες καταγγελίες ανθρώπων, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, τα όσα κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή για ενδεχόμενη προβοκάτσια εναντίον της Χρυσής Αυγής έως τις 20 Φεβρουαρίου, ενώ ξεκαθαρίζει ότι όσα είπε δεν αποτελούν απειλή κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
 Αυτά υποστήριξε στη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και εξηγεί στην Real News ότι αναφερόμενος σε προβοκάτσια, εννοεί ότι «κάποιοι επιθυμούν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ενδεχομένως και κάποια επεισόδια, τα οποία θα χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει ότι αποφάσισε να φέρει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες που όπως λέει έφτασαν στα χέρια του από ανώνυμες καταγγελίες ανθρώπων, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι Αρχές και να φροντίσουν να προλάβουν καταστάσεις.

Στο ερώτημα γιατί δεν απευθύνθηκε στις εισαγγελικές Αρχές απαντά πως δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να καταγγείλει.

  Οι δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη να δηλώνει: «Μόνο και μόνο αυτό που είπε ο κ. Μιχαλολιάκος λειτουργεί αποτρεπτικά και κατατρομοκρατεί τον κόσμο ενόψει της πανελλαδικής απεργίας στις 20 Φεβρουαρίου. Αν συμβεί το ότιδήποτε, οι ευθύνες της κυβέρνησης θα είναι ακόμα μεγαλύτερες».

Από την πλευρά του ο Ν. Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ανόητη και συκοφαντική ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία απειλή εναντίον του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Exit mobile version