Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥ 2006:“…Στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, πίστευαν και ίσως πιστεύουν και ακόμη πολλοί από όσους ψήφισαν Ν.Δ. ότι η κυβέρνηση, που επέλεξαν θα λύσει το θέμα.”

4«Από τις 7 Μαρτίου του 2004 κυβέρνηση της χώρας είναι η ΝΔ… Δεν γεννάται αμφιβολία ότι οι περισσότεροι από όσους ψήφισαν την Ν.Δ. είχαν σκοπό με την επιλογή τους να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ και τα όσα αυτό πολιτικά έπραξε στα εθνικά θέματα, στην κοινωνία και την οικονομία. Πίστευαν ότι κάτι θα αλλάξει στην πολιτική ζωή του τόπου. Η ακρίβεια εξακολουθεί να υπάρχει, αφού αποτελεί φυσικό επόμενο της επιλογής της χώρας μας να ενταχθεί στην περίφημη ζώνη του Ευρώ, επιλογή την οποία θερμά επικρότησε και η Ν.Δ., η οποία μάλιστα είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση Σημίτη ότι είχε αργήσει να προχωρήσει στην ένταξη της χώρας μας στην νομισματική ένωση! Ας περάσουμε σε ένα άλλο θέμα, για το οποίο πολλά ελέχθησαν στην προεκλογική περίοδο.

Στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, για το οποίο πίστευαν και ίσως πιστεύουν και ακόμη πολλοί από όσους ψήφισαν Ν.Δ. ότι η κυβέρνηση, που επέλεξαν θα λύσει το θέμα. Δεν φταίνε, βεβαίως, οι ψηφοφόροι, αφού πολλά στελέχη της Ν.Δ. κατά καιρούς τους έδιναν μάταιες ελπίδες. Όπως ο Απόστολος Ανδρεουλάκος που διετέλεσε υφυπουργός εσωτερικών με δήλωσή του στο παρελθόν την οποία και σας παραθέτουμε:

«Απόστολος Ανδρεουλάκος (υφυπουργός εσωτερικών): Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει σοβαρά μέτρα για τους λαθρομετανάστες. Τα μέτρα αυτά πρέπει να κινηθούν στα ακρότατα όρια της συνταγματικής νομιμότητας, καθώς οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Μάιος 1998».

Φυσικά και δεν πρόκειται να κάνει τίποτε η Ν.Δ. για τα εκατομμύρια των παρανόμων ξένων, που βρίσκονται στην Πατρίδα μας και για να μη υπάρχουν παρεξηγήσεις έσπευσαν να το διευκρινίσουν ηγετικά στελέχη της αμέσως μετά τις εκλογές.

Ας έλθουμε τώρα στο έγκλημα του Χρηματιστηρίου και χρησιμοποιώ την λέξη έγκλημα γιατί αυτήν ακριβώς την λέξη χρησιμοποίησαν στην προεκλογική περίοδο οι άνθρωποι της Ν.Δ. Τι πρόκειται να κάνουν γι’ αυτό το έγκλημα; Είναι δυνατόν να κάνουν; Θέλουν να κάνουν; Μπορούν να κάνουν; Ο χρόνος θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι αφ’ ενός μεν άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στην Ν.Δ. (ημέτεροι επιχειρηματίες) έπαιξαν και αυτοί το ίδιο βρώμικα στη Σοφοκλέους όπως και οι πράσινοι συνάδελφοί τους. Από την άλλη πλευρά, αυτό που είναι στην ουσία και στο βάθος του το Χρηματιστήριο δεν μπορεί να βρει αντίθετη την Ν.Δ. γιατί πολύ απλά αυτό είναι καπιταλισμός. Να μιλήσουμε τώρα για τα σκάνδαλα; Για τις υπερβάσεις στα δημόσια έργα; Τίποτε δεν θα γίνει και τίποτε δεν ακούγεται μετά τις εκλογές… Όνειρο απατηλό, λοιπόν, και η νέα «κάθαρση» του 2004, όπως προεκλογικό τέχνασμα απετέλεσε και η περίφημη «κάθαρση» του 1989 και 1990.

Εις ό,τι αφορά δε τα εθνικά θέματα, με θλίψη διαπιστώνουμε ότι η ίδια ολέθρια πολιτική ακολουθείται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στην εξάρτηση της χώρας από τον μεγάλο αμερικανό αφέντη, στα πάντα… Μέχρι σήμερα μας έλεγαν κάποιοι «εθνικόφρονες» ότι είναι το ΠΑΣΟΚ και ότι όταν έλθουν αυτοί όλα θα είναι διαφορετικά! Όμως το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε και μαζί με αυτό η πονηρή σοφιστεία του «μη χείρον βέλτιστον». Μέχρι τώρα όλα ήταν καλά γι’ αυτούς, αφού τα πάντα τα φόρτωναν στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα τι θα μας πουν; Έχουμε εμείς απάντηση στο ερώτημα; Ναι, η απάντησή μας είναι ότι η Ν.Δ. δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτε διαφορετικό από όσα έκανε το ΠΑΣΟΚ για τον πολύ απλό λόγο ότι το σύστημα είναι δεδομένο ότι η Ελλάς είναι μια χώρα απόλυτα εξαρτώμενη και ότι ανήκει στον ίδιο κύκλο παθογένειας που ανήκει και το ΠΑΣΟΚ.»

Exit mobile version