Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε από τον Βενιζέλο σαν επιχειρήματα για να τεθεί η ΧΑ παράνομη… μίλησε για τρομοκρατία, ξενοφοβία, κλπ. κλπ. επιχειρήματα δηλαδή για να τονώσει το ηθικό των λαθρομεταναστών, αλλά για την τρομοκρατία που ασκείτε απέναντι στον Ελληνικό Λαό δεν λέει κουβέντα… αλλά βλέπετε όπως και να το κάνουμε το έχει αποδείξει και με τους νόμους και με την πολιτική τους μόνο Κόμμα Ελληνικών συμφερόντων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, το αντίθετο μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες συγκεντρώσεις έκαναν την εμφάνιση με πανό και συνθήματα, υπέρ των λαθρομεταναστών… αλλά μήπως θα έπρεπε να του απαντήσει κάποιος πως αυτό το κόμμα που θέλει να το βγάλει παράνομο οι ψηφοφόροι του είναι Έλληνες ενώ τα ποσοστά του δικού του κόμματος ούτε οι μισοί δεν είναι πλέον από αυτούς Καθαροί Έλληνες, οπότε για την Ελλάδα μας θα πρέπει να σεβαστούν, αν μη τι άλλο, πρώτα τις αποφάσεις του Ελληνικού Λαού και να μην τους απαξιώνουν με αυτό τον τρόπο όλους αυτούς για χάρη των Λαθραίων και παράνομων, (εδώ ταιριάζει αυτό που λέει ο Λαός μας… “φωνάζει ο Κλέφτης να φύγει ο Νοικοκύρης” ) φτάνει πόσες καταστροφές κάνανε από το ’81 και μετά σε αυτόν τον τόπο να μη ζητάνε και τα ρέστα… αν θα πρέπει να χαρακτηριστεί κάποιο κόμμα παράνομο όπως και καταστροφικό αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που με την πολιτική του τόσα χρόνια κατάφερε να αλλοιώσει την κουλτούρα του Έλληνα την ιστορία του την ταυτότητα του και γίναμε χώρα της απόλυτης ξεφτίλας, της ρεμούλας
της ασέβειας και τόσων και τόσων ακόμα.

Χ.Γ.

Δένδιας: Ψάχνουμε τρόπο να αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από τις επόμενες εκλογές…

ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΤΣΥΡΙΖΑ) ΜΙΑΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ”, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ; Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?

Μ.Ρ.

Ούτε γιατρούς δεν έχουν, αλλά τους φταίει η Χρυσή Αυγή

Η Πολιτεία καθιέρωσε την υποχρεωτική παιδεία ώστε ο Ελληνικός λαός να μην είναι αναλφάβητος…Πήγα σχολείο. Η Πολιτεία συνέβαλε στο να δημιουργηθούν αθλητικά σωματεία ώστε να εκπροσωπείται σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις…Συμμετείχα σε πρωταθλήματα ελευθέρας πάλης. Η Πολιτεία καθιέρωσε την υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία ώστε η Ελλάδα να έχει δυνάμεις υπεράσπισης της εδαφικής της ακεραιότητας…Υπηρέτησα ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Η Πολιτεία θέσπισε φόρους ώστε να υπάρχουν χρήματα στα Κρατικά ταμεία… Ήμουν και είμαι-προς το παρόν τουλάχιστον-ενήμερος φορολογούμενος πολίτης. Η Πολιτεία παρακινούσε τα νέα ζευγάρια στο να αποκτούν παιδιά για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας…Είμαι πατέρας. Τι δεν έκανα σωστά και αυτή η Πολιτεία ξεφτιλίζει την αξιοπρέπειά μου; Αυτή η Πολιτεία δεν είναι η Επίσημη Πολιτεία της Ελλάδας, των Ελλήνων; Γιατί φρίττει αντί να χαίρεται που βλέπει τα Ελληνόπουλα(και μαζί τις Ελληνίδες και Έλληνες κάθε ηλικίας) να ενδιαφέρονται για την Ελλάδα;
Το ρυάκι έγινε ποτάμι, το ποτάμι χείμαρρος, ο χείμαρρος καταρράκτης.
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή(ζωή με αξιοπρέπεια), παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή(φυλακή και σκλαβιά οικονομική)

Μετά τιμής
Γ.Κ.Τ.

ΝΤΡΟΠΗ: Απείραχτες οι συντάξεις των βουλευτών, την ώρα που τσάκισαν τους πάντες

Για άλλη μία φορά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα τοποθετείτε ευθέως εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είχαμε τόσο καιρό τον παχυλό κλόουν που ακούει στο όνομα Βενιζέλος να ζητά διακαώς το να τεθεί εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχουμε κατά καιρούς διάφορους πράκτορες και εραστές πακιστανών, να διαδηλώνουν μαζί με τα ταίρια τους εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τώρα έχουμε και τους νεοδημοκράτες να πετάνε το προσωπείο και να τάσσονται μαζί με τους υπόλοιπους γραφικούς.

Αυτό βεβαίως συμβαίνει γιατί το σύστημα το οποίο όλοι αυτοί υπηρετούν αρχίζει και αισθάνεται άβολα από την επέλαση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Κοινωνία. Αρχίζουν πλέον και τίθενται υπό αμφισβήτηση βασικά προνόμια τους έναντι των Ελλήνων. Οι απειλές του θα πέσουν στο κενό. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για Πατρίδα και Ελευθερία μέχρι της τελικής Νίκης.

Κ. Α.

Ο αμετανόητος ανθέλληνας Τζέφρυ διαμαρτύρεται για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση!

Έχει τρομερή «πλάκα» πως οι «ιδέες» των αριστερών μεταλλάσσονται και αλλάζουν, σύμφωνα με την δράση της Χρυσής Αυγής. Οι δήθεν προστάτες των εργαζομένων δεν διστάζουν να γίνουν ισχυροί πολέμιοι τους, όταν είναι να διαφωνήσουν με την Χρυσή Αυγή. Αυτό δείχνει ότι στην ουσία ψεύδονται σχετικά με τα δήθεν φιλεργατικά αισθήματα τους και στην πραγματικότητα είναι μοναχά πιόνια του συστήματος που έχουν εντολές να εχθρεύονται την Χρυσή Αυγή.

Από τους μικροπωλητές που βρίζαν εν χορώ, όταν υποδέχτηκαν την Χρυσή Αυγή, περάσανε στους ταξιτζήδες και στους εργαζόμενους της Χαλυβουργίας επειδή «προσεταιρίστηκαν τον ταξικό εχθρό». Σήμερα επιτίθενται στις αποκλειστικές νοσοκόμες που στα δημοσιεύματα και τα σχόλια του αριστερού τύπου εμφανίζονται ως απόγονοι εφοπλιστών και πλουτοκράτισσες.

Αλήθεια, πόσο γελοία και πόσο εμπαθή είναι αυτά τα ανθρωπάκια της αριστεράς, χωρίς καμμία ιδέα πέραν του ψευδεπίγραφου αντιφασισμού τους. Σε λίγο θα αρχίσουν να στηρίζουν και το μνημόνιο, υπακούοντας στις επιταγές του Αλέξη, επειδή η Χρυσή Αυγή έχει αντιμνημονιακή θέση.

Λ.Ε.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version