Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι σκοπιανοί χρηματοδοτούν ΜΚΟ στην Ελλάδα! Η Πέμπτη φάλαγγα εντός των πυλών…

skopia34__article

Όλοι θυμόμαστε τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει πριν από μερικά χρόνια για την λίστα χρηματοδοτήσεων του υπουργείου εξωτερικών, στην οποία περιλαμβάνονταν ΜΚΟ με αυστηρά αντεθνικό και πρακτορικό σκοπό και ρητορική. Όλοι γνωρίζουμε πως σήμερα υπάρχουν αναρίθμητες ΜΚΟ που έχουν ως σκοπό της ύπαρξης τους την καταστροφή και τον διαμελισμό της Ελλάδας. Ξεκινώντας από «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» και φτάνοντας μέχρι σκληροπυρηνικούς θύλακες ανθελληνισμού όπως φιλοσκοπιανές ενώσεις, εγκάθετους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και άλλα πολλά, το σίγουρο είναι ότι η Πέμπτη Φάλαγγα ζει και κινείται εντός των πυλών.

Είναι, επίσης, γνωστό σε όλους ότι στην Ελλάδα υπάρχουν  και δραστηριοποιούνται κομματικοί μηχανισμοί που βρίθουν από ανθελληνισμό. Βασικά για να το πούμε καλύτερα, είναι γνωστό σε όλους ότι ολόκληρη η Βουλή βρίθει ανθελληνισμού με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή. Από την ΝΔ, μέχρι και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και ιστορικό, αλλά και προθέσεις ανθελληνισμού.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, από δημοσιεύματα ότι το ΣΔΟΕ σε συνδυασμό με την ΕΥΠ ερευνούν την χρηματοδότηση 2, τουλάχιστον, ΜΚΟ που είναι συνδεδεμένες με κόμμα που βρίθει ανθελληνισμού. Δεν μιλάμε, φυσικά, για εμβάσματα φυσικών προσώπων προς κάποια ΜΚΟ της αρεσκείας τους. Αυτό με δεδομένο τον ανθελληνισμό των συγκεκριμένων ΜΚΟ θα απαιτούσε απλώς να ξυπνήσει το ΥΠΕΞ και να βάλει λουκέτο, βάσει νόμου, στα συγκεκριμένα παραμάγαζα των ξένων συμφερόντων. Οι έρευνες δείχνουν για κρατικό χρήμα των Σκοπίων που ρέει άφθονο προς αυτές τις ΜΚΟ και τα πρόσωπα που τις ελέγχουν, ενώ δεν λείπουν από την έρευνα και τα εμβάσματα από ΗΠΑ και Καναδά.

Το ποιες είναι αυτές οι ΜΚΟ και ποιο είναι το κόμμα που τις στηρίζει δεν το γνωρίζουμε, ούτε θα έπρεπε κάποιος να φτάνει σε βιαστικά συμπεράσματα, σε τέτοια σοβαρά ζητήματα. Την δε φαντασία μας, ενώ την προκαλεί ευθέως ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αντεθνικές του απόψεις, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ΝΔ με τις αντεθνικές της πράξεις, όπως την προσγείωση του σκοπιανικού αεροπλάνου σε ελληνικό έδαφος, από την Ντόρα Μπακογιάννη. Το σίγουρο είναι ότι εντός των πυλών δρα μια Πέμπτη φάλαγγα που εχθρεύεται την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version