Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς δεν ευχαριστούμε τους αμερικάνους – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

mixaloliakos7

1η Φεβρουαρίου 2013 – Αίθουσα Γερουσίας: Από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

“Αρχικά, να καλωσορίσω δυο αδέρφια μας από την μαρτυρική και κατεχόμενη Κύπρο, τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και τον υποψήφιο πρόεδρο στις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου, συναγωνιστή Γεώργιο Χαραλάμπους. Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα! Όσο κι αν προσπαθούν να την προδώσουν, όσο κι αν την πρόδωσαν το 1974, όσο κι αν προσπάθησαν να την ξεπουλήσουν με το σχέδιο Ανάν…

Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Να εκφράσω επίσης τα θερμά μου συλλυπητήρια προς άπαντες τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, τους ρυπαρογράφους των καναλιών και των φυλλάδων που μας λασπολογούν συνεχώς. Και τι κατόρθωσαν; Τίποτε! Η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά… Είναι χαρακτηριστικό πως στις ηλικίες μέχρι 40 ετών είμαστε δεύτερο κόμμα! Δεν θα μας σταματήσουν με ψέματα. Μάταιος ο κόπος των ρυπαρογράφων των ΜΜΕ που συκοφαντούν συστηματικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Ακόμη πιο δυνατά.

Είναι ευκαιρία η συνάντηση μας αυτή, η οποία ως γνωστό μας δίνει την σπάνια ευκαιρία να απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό, καθώς καλύπτεται τηλεοπτικά, να ενημερώσουμε άπαντες ότι  τα κανάλια παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι. Αποκλείουν, συκοφαντούν, λασπολογούν ενάντια σε κάθε νόμο, ενάντια σε κάθε αρχή ισότητας και της δημοκρατίας που υποτίθεται ότι πιστεύουν την Χρυσή Αυγή. Είμαστε από παντού αποκλεισμένοι. Δεν θα περάσει το βρώμικο παιχνίδι τους. Δεν ανατρέπεται η εικόνα που έχει σχηματίσει ο Ελληνικός Λαός για μας, καθώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Ότι είμαστε πατριώτες, είμαστε Εθνικιστές. Δεν είμαστε πουλημένοι, δεν θα μας έχουν αγοράσει και δεν θα μας εξαγοράσουν ποτέ! Αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα που έρχεται και δεν μπορούν να την σταματήσουν!

Πρόσφατα επιχειρήθηκε να μας συκοφαντήσουν με ένα επεισόδιο που έγινε από άγνωστους δράστες προς εμάς που οδήγησε στην δολοφονία ενός λαθρομετανάστη. Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το συμβάν; Φυσικά καμία και καταδικάζει την πράξη… Καταγγέλλω τα παπαγαλάκια των παρακρατικών μηχανισμών που ατιμάζουν την στολή που φοράνε και των καναλιών και των εφημερίδων…

«ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ»

Η πολιτική του προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα μου προκαλεί θλίψη. Λυπάμαι όλους αυτούς τους αριστερούς, τους ιδεολόγους υποτίθεται  που τον ακολουθούν, οι οποίοι προκειμένου να γλείψουν ένα κόκαλο εξουσίας έχουν σιωπήσει απέναντι σε αυτές τις τρομερές υποχωρήσεις που γίνονταιΠρόκειται για την απόλυτη ξευτίλα. Από το μνημείο της Ρόζας Λούξεμπουργκ στους… ύμνους στον Μπάρακ Ομπάμα. Και από τον Μάο, τον Λένιν  και το «Κόκκινο» στο ΔΝΤ. Τόσο πολύ υψηλά θέλγητρα έχει η εξουσία; Μάλιστα είδε και τον Σόιμπλε και μόνο που δεν μας είπε ότι τον έδειρε… Στην συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ και έδωσε εκεί ένα μεγάλο σόου, μιλώντας για την ανθρωπιστική και δίκαιη πολιτική του Ομπάμα. Δεν έχει ακούσει πως στην Αμερική υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια άστεγοι και εξαθλιωμένοι μετά από το “κανόνι” της Lehmans  Brothers με τα στεγαστικά;

Όλοι τους έχουν μια κοινή αγωνία για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Ο Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά  στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: “στο Κοινοβούλιο της χώρας μου είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε απέναντι από μία πτέρυγα Ναζί κακοποιών”. Του απαντούμε πως Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε απέναντι σε αυτούς, που έχουν ξεπουλήσει Μακεδονία και Θράκη, που ακολουθούν την γραμμή της Άγκυρας, όπως στο νομοσχέδιο με τους ιμάμηδες, και έχουν γράψει βιβλία που χαρακτηρίζουν την σφαγή του Ελληνισμού στην Σμύρνη ως “συνωστισμό”.

Εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και αγωνιζόμαστε ενάντια στην ξένη κατοχή του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και τους διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλους αυτούς που επισκέπτεται ο Alexis, το χρυσό παιδί της αριστεράς, ο ζεν πρεμιέ του μπολσεβικισμού.

Έδωσε μάλιστα και συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, η οποία 9 μήνες που είμαστε στην Βουλή δεν μας κάλεσε ούτε μία φορά. Μια φορά μίλησε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης στην ΝΕΤ και έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας η ΔΗΜΑΡ, που σέρνει από την μύτη την ψευτοδεξιά της Νέας δημοκρατίας, κι από τότε… σιωπή! Στην χώρα υπάρχει μια δικτατορία ενάντια στους Έλληνες. Είπε ο κ. Τσίπρας στην κυρία Έλλη Στάη πως η Χρυσή Αυγή δολοφονεί καθημερινά ανθρώπους. Σκοτώσαμε κανέναν σήμερα; Χθες; Προχθές; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι δολοφονημένοι;

Ο κ. Τσίπρας ομολόγησε στην ίδια συνέντευξη πως: “Δεν μπορεί και εγώ άλλα να λέω προεκλογικά και άλλα να κάνω μετεκλογικά. Τελειώσαμε μετά. Μετά θα έχετε απέναντί σας τον Μιχαλολιάκο“. Ομολόγησε δηλαδή ο Τσίπρας πως είναι το τελευταίο ανάχωμα για να μην υπάρχει μια πραγματική  αντιμνημονιακή εθνικιστική παράταξη στην Ελλάδα.  Για την υπόλοιπη αριστερά δεν θα αναφερθώ, καθώς ανήκει στον χώρο της λαογραφίας…

ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ

Καταντήσαμε να περιφερόμαστε στις αυλές της αραβικής χερσονήσου για να μας σώσει ο… Σεΐχης του Κατάρ! Ποιος είναι, όμως, αυτός που θα σώσει την Ελλάδα; Είναι αυτός που πλήρωνε τους μισθοφόρους στη Λιβύη και πληρώνει τους μισθοφόρους στη Συρία, οι οποίοι δολοφονούν χριστιανούς, τους «Ρουμ – Ορτοντόξ», που είναι κατάλοιπο της κραταιάς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας. Στο Κατάρ βρέθηκε «όλως τυχαίως» και ο Ερντογάν, ο οποίος παίζει τον ρόλο του νταβατζή στο ξεπούλημα της πατρίδας μας… Έδωσαν (για να μας σώσουν!) τμήμα του λιμένα της Καλαμάτας, της πρώτης πόλης που απελευθερώθηκε, σε τούρκικα χέρια. Δεν έχουν καμία ηθική αναλγησία, καμία εθνική ευαισθησία.

Η Χρυσή Αυγή έχει αντίθετη άποψη. Δεν ξεπουλιόμαστε! Θα θυμίσω το σύνθημα των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ απέναντι στην αγγλική αποικιοκρατία. «Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες!» Τα εθνικά θέματα στα αζήτητα προς χάριν των παγκόσμιων τοκογλύφων. Αυτό δεν είναι Ελλάδα, είναι όπως έλεγε και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ένα ψευτορωμαίικο. Μην το πιστεύετε. Εμείς αγωνιζόμαστε για μια αληθινή Ελλάδα. Για την Ελλάδα των Ελλήνων, για την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής του Έθνους.

Λένε πως θα λύσουν το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Δεν έχουν κάνει τίποτε! Σε αυτό το θέμα η Χρυσή Αυγή δεν κάνει εκπτώσεις. Να γίνει αυτό που ο νόμος προβλέπει: να φύγουν αμέσως όλοι οι παράνομοι ξένοι από την πατρίδα μας. Από το 2010 λένε πως με το μνημόνιο θα σώσουν την χώρα. Περικοπές, συντάξεις πείνας, μισθοί πείνας, η ανεργία στο 30%, όλα αυτά έγιναν με την «σωτηρία» του μνημονίου. Έχουν κλείσει όλα τα εμπορικά καταστήματα και το μόνο που ανθεί είναι τα καταστήματα των τοκογλύφων αργυραμοιβών, που αγοράζουν ανεξέλεγκτα χρυσό. Αυτό που αυξάνεται είναι μόνο η απληστία των τοκογλύφων. Εμείς οι Χρυσαυγίτες μένουμε σταθεροί και δεν αλλάζουμε. Επιμένουμε στην ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Πού έχουν πάει τα λεφτά των συντάξεων; Ποιοι είναι αυτοί που λεηλάτησαν τα ταμεία; Πώς χαθήκαν όλα αυτά τα λεφτά; Δεν δικαιούται να μάθει ο κόσμος; Εμείς, εάν έχουμε την δύναμη, θα φέρουμε πίσω τα κλεμμένα και θα στείλουμε τους κλέφτες φυλακή!

ΙΜΙΑ – 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ»

Πριν 17 χρόνια, την 1 Φεβρουαρίου 1996 όλοι οι Έλληνες, όσοι είχαμε πατριωτισμό στην καρδιά μας, είχαμε το κεφάλι σκυφτό. Το προηγούμενο βράδυ με μια παράνομη κι αντεθνική εντολή υπεστάλη η Ελληνική Σημαία από εθνικά κυρίαρχο έδαφος, από την βραχονησίδα Ίμια. Τότε είμασταν έξω από την Βουλή. Μέσα στην Βουλή είχε πει ο Σημίτης το προδοτικό: ” Ευχαριστούμε τους αμερικάνους”. 17 χρόνια μετά μέσα από το ίδιο αυτό κτίριο εμείς οι Χρυσαυγίτες τους λέμε: “ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”! Τόσα χρόνια μετά και δεν έχει γίνει καμία έρευνα για το ελικόπτερο που κατερρίφθη. Δολοφονήθηκαν τρεις γενναίοι αξιωματικοί. Στέλνω ένα μήνυμα στον Ελληνικό λαό: Θα αντέξουμε, είμαστε Έλληνες και θα νικήσουμε. Για Εμάς δεν λησμονιέται εκείνη η νύχτα της ντροπής, η νύχτα των Ιμίων. Σας καλώ σε στάση προσοχής να αναφωνήσετε για τους τρεις γενναίους: Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!”

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version