Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Καθεστώς της Προδοσίας ετοιμάζει Νόμο κατά της Χρυσής Αυγής

venizelos159_0__article

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει ήδη συντάξει πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, με τον οποίο επιδιώκει να θέσει εμμέσως εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Την πρόταση Βενιζέλου, στηρίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, Νέα Δημοκρατία και ΔΗΜΑΡ, σε μια προσπάθεια να απαλλαχθεί το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, από την απειλή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, ανεβαίνει αλματωδώς.

Η πρόταση νόμου, η οποία ενδέχεται σοβαρά να μετατραπεί σε σχέδιο νόμου, έχει ήδη την συγκατάθεση των Σαμαρά και Κουβέλη, ενώ καθίσταται βέβαιο ότι θα στηριχθεί και από τα κόμματα της Αριστεράς. Οι εισηγήσεις οι οποίες έχουν γίνει, συνοψίζονται στις παρακάτω έξι εισηγήσεις:

  1. Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο.
  2. Θεσπίζει επιβαρυντικές διατάξεις ακόμα και για πλημμελήματα που έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο.
  3. Στερεί πολιτικά δικαιώματα και εξοστρακίζει από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών ή ομοφυλοφίλων κλπ. με σαφώς επιβαρυντικές διατάξεις για πολιτικά πρόσωπα και κατέχοντες δημόσια αξιώματα.
  4. Θεσπίζεται επίσης για πρώτη φορά το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης ή εκμηδένισης εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.
  5. Παρέχεται άσυλο και άδεια παραμονής ενώ απαλλάσσεται των παραβόλων δίκης, όποιος αλλοδαπός καταγγείλει στις Αρχές ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ή παράσχει πληροφορίες στις Αρχές για εντοπισμό δραστών τελεσθέντων ρατσιστικών εγκλημάτων.
  6. Η διάταξη του σχεδίου νόμου με την οποία προβλεπόταν ως επιβαρυντική περίσταση η τέλεση αξιόποινης πράξης με το διευρυμένο ρατσιστικό κίνητρο, συμπληρώνεται με τις προβλέψεις: 1) συγκεκριμένου αυξημένου πλαισίου ποινής επί πλημμελημάτων (φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών), 2) υποχρεωτικής επιβολής της παρεπόμενης ποινής της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, 3) απαγόρευσης αναστολής και μετατροπής της επιβαλλόμενης ποινής, 4) αυτεπάγγελτης δίωξης και απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου πολιτικής αγωγής και 5) θέσπισης κωλύματος διορισμού στο δημόσιο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τους ΟΤΑ σε περίπτωση σχετικής καταδίκης.

Με πολύ απλά λόγια, υπό το πρόσχημα της διάδοσης «ρατσιστικών» ιδεών, το Καθεστώς των Διεφθαρμένων επιχειρεί την ποινικοποίηση του Ελληνικού Εθνικισμού. Επιπλέον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στοχεύει στον πολιτικό απομονωτισμό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καλώντας τα κοινοβουλευτικά, αστικά κόμματα όχι μόνο να αρνηθούν κάθε στήριξη σχεδίου νόμου από την Χρυσή Αυγή, αλλά και την αποδοχή στήριξης της Χρυσής Αυγής σε σχέδια νόμου τρίτων κομμάτων.

Στην πρόταση θα αναφέρεται ξεκάθαρα και το εξής κωμικοτραγικό: «να μη συνυπογραφεί καμία πρόταση νόμου, να μην αθροιστεί σε καμία ψηφοφορία η ψήφος ενός δημοκράτη με ένα φασίστα. Να αποφύγουμε το όνειδος του σχηματισμού πλειοψηφιών με το συντεταγμένο νεοναζιστικό άγημα. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως, γενικότερα, σε κάθε κρατικό συλλογικό όργανο, ιδίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι πλήρως απομονωμένη».

Το ύφος και η ουσία της προτάσεως νόμου Βενιζέλου, καταδεικνύει σε όλο του το βάθος το μίσος της κοινοβουλευτικής συμμορίας που εξουσιάζει, εναντίον του Ελληνικού Λαού. Επιπρόσθετα, αποδεικνύεται ότι ο μέγιστος των ρατσιστών, είναι ο ίδιος ο εμπνευστής του σχεδίου –και αύριο το ίδιο το κράτος-, ο οποίος διακρίνει τον Ελληνικό Λαό σε «δημοκράτες» και «φασίστες». Ποιός έδωσε στον κύριο Βενιζέλο το δικαίωμα της μετατροπής του σε χωροφύλακα των πολιτικών πεποιθήσεων; Ποιός είναι ο κύριος Βενιζέλος που θέλει να διώξει το πολιτικό φρόνημα;

Σε κάθε περίπτωση, η πρόταση Βενιζέλου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δόλιων πρακτικών του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, του οποίου τα ανθελληνικά συμφέροντα πλήττονται από την δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Αποκομμένοι πλήρως από τον Λαό και κρυμμένοι στις καλά φυλασσόμενες επαύλεις τους, εκείνοι που ούτε κατά διάνοια σκέφτονται να κυκλοφορήσουν δίχως προστασία ανάμεσα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, θαρρούν πως με τις βρώμικες μεθοδεύσεις τους θα αποτρέψουν το αναπόφευκτο γκρέμισμα του διεφθαρμένου και μισελληνικού τους οικοδομήματος. Η ατσάλινη θέληση του Ελληνικού Λαού και η δίψα του για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της μνημονιακής προδοσίας, είναι εκείνες που θα ρίξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις προτάσεις του κάθε Βενιζέλου. Ο Εθνικισμός ΔΕΝ απαγορεύεται! Όσο πολεμούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τόσο ενδυναμώνουν την ένωσή του με τις πλατιές λαϊκές μάζες. Θα ήταν μάλλον φρονιμότερο για τους Βενιζέλους της μεταπολιτευτικής δικτατορίας, να εκπονήσουν αντί σχεδίων νόμου κατά της Χρυσής Αυγής, σχέδια διαφυγής τους, μιας και το ποτάμι της λαϊκής οργής, οριστικά και αμετάκλητα, έχει πάρει το δρόμο του!

Υ.Γ.: Ένα παρελκόμενο του εν λόγω σχεδίου νόμου, το οποίο θα κάνει τους συριζαίους και τους πάσης φύσεως λαθρολάγνουν να πηδήξουν από χαρά είναι η παροχή ασύλου σε όποιον λαθρομετανάστη καταγγείλει «ρατσιστική επίθεση». Κοινώς 11414 για δωρεάν διαμονή στην Ελλάδα εις υγείαν των κορόιδων. 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version