Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκαναν έξωση σε Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για να στεγάσουν δωρεάν λαθρομετανάστες

greek-army-officers__article

Η υποβάθμιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται με αμείωτο  ρυθμό και σε όλα τα επίπεδα από την τριμερή κυβέρνηση του μνημονίου.

Στόχος αυτή την φορά είναι τα στελέχη και οι οικογένειές τους που διαμένουν σε Στρατιωτικά οικήματα και από τα οποία πρόκειται να απομακρυνθούν με σκοπό να στεγάσουν παράνομους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στο 296 Μ/Κ ΤΕ στρατόπεδο που έχει κλείσει, στη Μυτιλήνη, έγινε επισκευή των υπαρχόντων εγκαταστάσεων και μάλιστα με προσωπική εργασία των στρατιωτικών, διατέθηκαν μικρά διαμερίσματα (40 τμ) για τη διαμονή των οικογενειών τους, λόγω αδυναμίας πληρωμής ενοικίου ιδιωτικών κατοικιών, εξαιτίας της ληστρικής μειώσεως των αποδοχών τους.

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από το νησί είναι ότι το πρώην στρατόπεδο θα γίνει κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Το τι θα γίνουν οι οικογένειες των στρατιωτικών ουδόλως απασχολεί την άθλια συγκυβέρνηση, όπως δεν την απασχολούν οι χιλιάδες άστεγοι  Έλληνες. Η κυβέρνηση εκτελεί πιστά τις εντολές των αφεντικών της που σαν σκοπό έχει την πλήρη φτωχοποίηση όλου του Ελληνικού λαού.

Το γεγονός συμπίπτει χρονικά και με τη δήλωση του Σόρος, ότι έχει σχέδιο στην Ελλάδα, οι μετανάστες να στεγαστούν. Φυσικά ο συγκεκριμένος γύπας του διεθνούς σιωνισμού δεν έχει σκοπό να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για την υλοποίηση των λεγομένων του.  Βλέπουμε λοιπόν  με ποιο τρόπο θα στεγάσει τους μετανάστες. Μένοντας άστεγοι οι Έλληνες. Πλησιάζει η ώρα των κατασχέσεων των σπιτιών,  ακόμη και της πρώτης κατοικίας.

Οι Έλληνες πρέπει να αντιταχθούν στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων και να είναι σίγουροι ότι στον αγώνα αυτό θα έχουν ένα σίγουρο σύμμαχο και συμπαραστάτη. Την Χρυσή Αυγή που ποτέ δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη τους και τους αγώνες του Ελληνικού λαού για μια Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version