Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μείζον πρόβλημα το Δημογραφικό!

dimografiko__article

Την περίοδο κατά την οποία το ανθελληνικό κράτος πλήττει βάναυσα, δια της εφαρμοσθείσας δημοσιονομικής πολιτικής, την Ελληνική οικογένεια, έρχονται τα επίσημα στοιχεία της απογραφής του 2011, για να καταδείξουν το πραγματικό μέγεθος του μείζονος προβλήματος για το Έθνος μας, πρόβλημα που ονομάζεται δημογραφικό. Ο ελληνικός πληθυσμός, βαίνει συνεχώς μειούμενος, γεγονός που αποδεικνύει την ορθή και δικαιολογημένη ανησυχία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επί του ζητήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία η ΕΛΣΤΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα, ο πληθυσμός της Ελλάδος ανέρχεται σε 10.787.690 άτομα. Από αυτούς οι 5.303.690 είναι άνδρες(ήτοι το 49,2% του πληθυσμού) και 5.484.000 γυναίκες(ποσοστό 50,8% του πληθυσμού). Ο πληθυσμός είναι μειωμένος σε σχέση με την απογραφή του 2001, κατά την οποία είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα. Η Στατιστική Αρχή, υπολόγιζε επίσης τον πληθυσμό της χώρας το έτος 2009 σε 11.282.571. Τα αξιοπερίεργα αυτά ευρήματα, οδηγούν στην πεποίθηση πως η διαφαινόμενη εκ πρώτης όψεως μείωση πληθυσμού μεγέθους 190.000 περίπου ατόμων, μεταξύ των ετών 2001-2011, είναι πλασματική, ενώ η πραγματική μείωση εκτιμάται ότι ανέρχεται σε πενταπλάσια επίπεδα.

Στις ανησυχητικές εκτιμήσεις για την ακριβή σύνθεση του πληθυσμού, θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός της ύπαρξης στη χώρα αριθμού αλλοδαπών, άνω του 1.300.000, εν αντιθέσει προς το έτος 2001, κατά το οποίο τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Αρχής έκαναν λόγο για 300.000 αλλοδαπούς. Επιπλέον, εξίσου σημαντικός παράγοντας της δημογραφικής μείωσης του ελληνικού πληθυσμού, είναι το φαινόμενο των τελευταίων τριών ετών, της μετανάστευσης Ελλήνων προς το εξωτερικό, ελέω της δεινής οικονομικής καταστάσεως που επικρατεί στη χώρα. Την τελευταία διετία μάλιστα, εκτιμάται πως ο πληθυσμός της Ελλάδος έχει μειωθεί κατά 500.000 άτομα!

Από τα προσωρινά αυτά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η αδιανόητη καθυστέρηση της δημοσιοποίησης των οποίων, μας καθιστά επιφυλακτικούς ως προς την ακρίβειά τους, καθίσταται ξεκάθαρη η στοχευμένη από τους ξένους δανειστές και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, επιχείρηση βιολογικής εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους, από το ιστορικό γίγνεσθαι. Η επιδιωκόμενη συρρίκνωση του Ελληνισμού, δίνει και μια σαφή απάντηση για τις πραγματικές προθέσεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά, εις ότι αφορά την κατάργηση των φοροαπαλλαγών, τόσο των πολυτέκνων και τριτέκνων, όσο και κάθε ελληνικής οικογένειας με τέκνα. Στη θέση των Ελλήνων που θνήσκουν ή μεταναστεύουν, το ανθελληνικό κράτος προορίζει να επιβάλλει τους αλλοεθνείς εισβολείς, των οποίων την παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα, επιχειρεί με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσει.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version