Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Χριστόφιας φοβάται και αποφεύγει την Χρυσή Αυγή

xristofias__article

Την τελευταία του επίσημη επίσκεψη ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποίσε σήμερα ο Δημήτρης Χριστόφιας. Στην Ελληνική πρωτεύουσα, θα προχωρήσει σε μια σειρά συναντήσεων, ξεκινώντας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και ακολούθως με τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Ο πρόεδρος του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ, όπως δημοσίως διέρρευσε, θα αποφύγει να συναντηθεί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

 

Ουδεμία έκπληξη δημιουργεί βεβαίως το γεγονός αυτό, καθώς ο κύριος Χριστόφιας επιμένει στην ανθελληνική οδό την οποία από δεκαετίες πίσω, ακολουθεί το κόμμα του. Μπορεί από τους υπόλοιπους αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων να ακούσει ευχές και να γίνει δέκτης συγχαρητηρίων, η Ιστορία όμως, θα γράψει με μαύρα γράμματα την περίοδο της διακυβέρνησής του. Αποκορύφωμα της σταλινικού τύπου άσκησης της εξουσίας, η έκρηξη που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση στο Μαρί, η οποία στοίχισε τη ζωή δεκατριών ανθρώπων.
Επιπλέον, η περίοδος διακυβέρνησης Χριστόφια, διαμορφώθηκε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί δίχως υπερβολή να της δοθεί ο χαρακτηρισμός «καθεστώς». Πράγματι, μετά την σοφή και εθνικά ωφέλιμη περίοδο της Προεδρίας του Τάσσου Παπαδόπουλου, η Κύπρος ατύχησε, παραδίδοντας τα ηνία της εξουσίας σε έναν τυπικό μπολσεβίκο του χειρίστου είδους, του οποίου οι πρακτικές αρμόζουν σε υψηλόβαθμα στελέχη της αλησμόνητης και συνάμα στυγνής και απάνθρωπης, σοβιετικής νομενκλατούρας.

 

Ο «κομισάριος» Χριστόφιας, επιχείρησε δια της σταλινικής τρομοκρατίας να εξαλείψει την φλόγα του Ελληνισμού από τις καρδιές των ΚυπρίωνΠροχώρησε σε παράνομες διώξεις με πρωτοφανή λύσσα εναντίον του ΕΛΑΜ, των στελεχών και των φίλων του. Ενθάρρυνε τον αφελληνισμό τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην Εθνική Φρουρά. Επιχείρησε να ξεριζώσει τον Ελληνισμό από την Μεγαλόνησο, μιλώντας για δυο δυνάμεις κατοχής στο παρελθόν: την τουρκική και… την ελληνική! Αυτός είναι ο κύπριος πρόεδρος, τον οποίο θα συναντήσουν και θα συγχαρούν σήμερα οι ντόπιοι υποτακτικοί των κομμάτων της προδοσίας και του ξεπουλήματος. Αυτά δεν θέλει να ακούσει ο μπολσεβίκος Χριστόφιας, ο οποίος ονειρεύεται μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία στην Κύπρο, για να θάψει μια και καλή τον κυπριακό Ελληνισμό, γι’ αυτό και αποφεύγει να συναντηθεί με τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

 

Αναλογιζόμενοι τις διώξεις των Κυπρίων Συναγωνιστών μας, οι οποίοι αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για το αιώνιο Ιδανικό της Ενώσεως, αναλογιζόμενοι τα θύματα στο Μαρί, αναλογιζόμενοι το ανθελληνικό μένος το οποίο χαρακτήρισε κάθε του πολιτική ενέργεια, ευχόμαστε στον μπολσεβίκο Πρόεδρο που σύντομα παραδίδει τη θέση του να πάρει τη θέση του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version