Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός πραγματικότητος ο Μπένυ

054753e8db383bc5df27c760232320ee__article

Όπως διέρρευσε σε μερίδα του τύπου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρέθεσε δείπνο σε μέλη του κόμματός του (ναι, υπάρχουν ακόμα!) τα οποία εργάστηκαν πάνω στο σχέδιο ανασυγκρότησης αλλά και σε εκείνους οι οποίοι συγκροτούν τις ομάδες «παραγωγής πολιτικής» του ΠΑΣΟΚ.

Το κωμικοτραγικό της συνευρέσεως αυτής, δεν είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μάλιστα εργάζονται πάνω στην… παραγωγή πολιτικής. Πέρα από τις συνεχείς επικύψεις του προέδρου και των στελεχών του κόμματος στα αφεντικά της Τρόικας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το μοναδικό μέλημα του κυρίου Βενιζέλου, φαίνεται πως είναι ο σχεδιασμός πρότασης νόμου ώστε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό, εκείνοι που βλέπουν τους «συντρόφους» τους να κατηγορούνται σωρηδόν για χρηματισμό και υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ, έχουν το θράσος να επιδιώκουν την απαγόρευση του Ελληνικού Εθνικισμού.

Βλέποντας την πάλαι ποτέ κραταιά πασοκική κρατική μηχανή να καταρρέει, ο κύριος Βενιζέλος προχωρά σε κινήσεις που φανερώνουν τον τρόμο του, μπροστά στη στιγμή κατά την οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα του, στιγμή η οποία δεν αργεί. Κατά τη χθεσινή «πασοκοσύναξη» όμως, κατεδείχθη ότι ο Μπένυ δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό.

Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος που επί 30 συναπτά έτη, εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό, κατέκλεψε και διέλυσε με τις κομματικές προσλήψεις το δημόσιο τομέα, καλλιέργησε τη νοοτροπία της ρέκλας και της πασοκικής μαγκιάς, ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΕ στις υψηλότερες υπουργικές θέσεις όλων των πασοκικών κυβερνήσεων, ο κύριος Βενιζέλος, δήλωσε με κομπασμό προς τους υφισταμένους του: «Πρέπει να παραδειγματιστούμε απ’ αυτήν την στάση(αναφέρεται στην παραίτηση του Πάπα), που δείχνει τεράστια συγκρότηση μυαλού και δύναμη ψυχής»!

Μετά από αυτό, ο καθένας μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για το ποιόν του θρασύτατου και αλαζόνα ανθρώπου, του οποίου ο σημερινός λόγος ύπαρξης, είναι η πολιτική εξόντωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Μην προτρέχει όμως: τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ελληνικός Λαός!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version