Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ, Η ΣΑΠΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Επανέρχεται ο γνωστός συριζαίος και αριστεροκουλτουριάρης, Γ. Λούκος, στη θέση του διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με απόφαση Τζαβάρα, σύμφωνα με τα «Νέα»:

 

«Φινάλε στο θρίλερ με τη θέση του διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας, υπογράφοντας την παραμονή του Γιώργου Λούκου. Ωστόσο επισήμως δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση, καθώς εντός των ημερών αναμένεται η υπογραφή και του υπουργού Οικονομικών».

 

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε εγκρίνει το θεατρικό έργο-ανοσιούργημα της θολοκουλτουριάρας Λένας Κιτσοπούλου, με τίτλο «Αθανάσιος Διάκος, η Επιστροφή». Ιδού η «υπόθεση» αυτού του αισχρού κατασκευάσματος: «Ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως, Αθανάσιος Διάκος, ξανάρχεται θαυματουργικά στην ζωή και ζει στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Δουλεύει σε μια ψησταριά (ντροπή, ρε βρωμιάρηδες!) στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες… Κούρδους Λαθρομετανάστες. Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι. Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια»! Ωστόσο, ο ρέκτης υπουργός Τζαβάρας, δεν περιορίστηκε μόνον στην αποκατάσταση του προσβάλλοντος βάναυσα την εθνική μνήμη αριστεροκουλτουριάρη Λούκου. Ιδού τι αναφέρει σχετικώς ο «Βηματοδότης» για την νέα πρωτοβουλία του κακοσουλούπωτου υπουργού, που αν κρίνουμε εξ’ όψεως μόνο με τον πολιτισμό δεν έχει σχέση:

 

«Έναν νέο νόμο για την αντιμετώπιση των εξωκοινοβουλευτικών δράσεων της Χρυσής Αυγής εισηγείται ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κ. Τζαβάρας, για τον οποίο να σημειώσω ότι είναι νομικός και εξέχων μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας. Ο κ. Τζαβάρας λοιπόν προτείνει να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή ειδική νομοθετική ρύθμιση που να τιμωρεί τις εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας, φραστικής βίας και απρόκλητης εξύβρισης. Την πρότασή του αναμένεται να την καταθέσει για επεξεργασία στο νομικό επιτελείο της κυβέρνησης: «Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όλα αυτά με ειδική νομοθετική ρύθμιση ιδιαίτερης ηθικοκοινωνικής απαξίας, εν όψει συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνική πολιτική ζωή του τόπου και παράγουν ακραία φαινόμενα» έλεγε σε συνεργάτη μου».

ΠΗΓΗ

Exit mobile version