Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

roupakiotis_malli__article

Μια πρωτοφανής μεθόδευση της κατοχικής συγκυβέρνησης και μια αποκαλυπτική δήλωση υπουργού της, είχαμε στη βουλή.

Η μεθόδευση είναι ότι επιχειρούν να περάσουν σε άσχετο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, άρθρα που υποχρεώνουν τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας να «αναψηλαφούν» αποφάσεις τους για τις οποίες εκφράζουν ενστάσεις τα ευρωδικαστήρια. Με τη μεθόδευση αυτή θέλουν να επιτύχουν την νομιμοποίηση της διαβόητης «Τουρκικής Ένωσης Θράκης» (οι σχετικές αιτήσεις της οποίας έχουν απορριφθεί οριστικά από τα Ελληνικά δικαστήρια, αλλά όχι κι από τα ευρωπαϊκά) και μόλις το επιτύχουν αυτό και δημιουργηθεί δεδικασμένο, θα ξεφυτρώσουν σαν τα μανιτάρια ανάλογες οργανώσεις «Μακεδόνων», «Τσάμηδων», «Κουτσόβλαχων» κ.λπ.

Απαντώντας στις ενστάσεις που κατέθεσαν βουλευτές περί «εθνικής κυριαρχίας», ο αριστεροπροοδευτικός θολοκουλτουριάρης υπουργός της Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του Αντωνάκη, αφού συνέδεσε την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Θράκης» με το κράτος δικαίου (!!!), είπε τα εξής αποκαλυπτικά:

«Από την στιγμή που προσχωρήσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένα μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας εκχωρήθηκε. Από την στιγμή που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκούς θεσμούς ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας εκχωρήθηκε».

Όλα αυτά θυμίζουν έντονα εκείνα που διόλου τυχαία (όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα…) είπε κατά την πρώτη ορκωμοσία Παπούλια (ως προέδρου της δημοκρατίας) η τότε πρόεδρος της βουλής, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη.

«Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version