Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας απειλεί τώρα την Χρυσή Αυγή μέσω BBC

tsipra__article

Συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο BBC έδωσε ο άνθρωπος, ο οποίος διαδέχτηκε τον Γιώργο Παπανδρέου ως το αγαπημένο τέκνο του διεθνούς σιωνισμού. Στα πλαίσια της επιχειρούμενης δημιουργίας ενός μύθου γύρω από το πρόσωπό του, το πασίγνωστο ανθελληνικό μέσο ενημέρωσης παραχώρησε βήμα στον πρόεδρο του Σύριζα για να εκθέσει τις θέσεις του επί των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και κυρίως για την αντιμετώπιση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Φαίνεται πως μετά τον αμερικανικό και ο αγγλικός παράγοντας διακατέχεται από έντονη ανησυχία για την ραγδαία άνοδο της επιρροής της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό Λαό. Προς τούτο και η ερώτηση των Βρετανών προς τον πρόεδρο του Σύριζα, για το τι θα πράξει ως πιθανός πρωθυπουργός με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η απάντηση του κυρίου Τσίπρα, ήταν φυσικά στα μέτρα που ικανοποιούν τους ανθέλληνες της Μεγάλης Βρετανίας. Δήλωσε κατά λέξη: «Θα εφαρμοστεί άτεγκτα ο νόμος, με μηδενική ανοχή απέναντι στη συμμορία της Χρυσής Αυγής. Επίσης, θα ξεριζωθούν οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία και στη δημόσια διοίκηση»!

Απύθμενο το θράσος του προέδρου ενός κόμματος το οποίο σπεύδει να εκδώσει ανακοινώσεις υποστήριξης των τρομοκρατών, να χαρακτηρίζει ως «συμμορία» ένα νόμιμο πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος εκφράζει και υποστηρίζεται από ένα και πλέον εκατομμύριο Ελλήνων. Του επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό «συμμορία», διανθισμένο με τον προσδιορισμό «τρομοκρατική». Καμία έκπληξη βεβαίως δε προκαλεί το γεγονός πως ο Τσίπρας διαβεβαιώνει τους ξένους και εν δυνάμει εχθρούς του Έθνους μας φίλους του, για την δίωξη του Ελληνικού Εθνικισμού. Ας δώσει όποιες υποσχέσεις θέλει στο διεθνές σύστημα, το οποίο τον προωθεί. Εξάλλου, είναι προφανές σε ολόκληρο το Λαό μας πλέον ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτού του συστήματος. Εν τούτοις, πρέπει να προχωρήσουμε σε ορισμένες παρατηρήσεις επί των λεγομένων ενός κακομαθημένου καπιταλιστή, υπό μαρξιστικό μανδύα. Η μοναδική περίπτωση να εφαρμοστεί ο νόμος είναι να καταστεί η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση του τόπου. Όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις είχαν επί μεταπολιτευτικής περιόδου, μικρότερο ή μεγαλύτερο μερίδιο στην εφαρμογή του και απέτυχαν οικτρά, επιτρέποντας την ασυδοσία, την διαφθορά και εν τέλει την οικονομική εξαθλίωση και προδοσία του Λαού.

Η μηδενική ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή, την οποία διακηρύσσει ο Τσίπρας, θα πρέπει προφανώς να συνδυαστεί με την κρατική επιβολή των θέσεων του Σύριζα, όπως αυτές εκφράζονται από τον Νάσο Θεοδωρίδη και άλλα στελέχη του, θέσεις που συνοψίζονται στην αποδοχή των τουρκικών απαιτήσεων σε Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο, την αναγνώριση των Σκοπίων με τον όρο «Μακεδονία», την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους ανεξαιρέτως τους λαθρομετανάστες. Αντίθετα, καθίσταται σίγουρο ότι η μηδενική ανοχή προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεπάγεται την μηδενική ανοχή προς οτιδήποτε ελληνικό, μιας και για τη θολοκουλτούρα του Σύριζα, κάθε τι ελληνικό είναι και ρατσιστικό.

Ο πρόεδρος του Σύριζα στρέφεται κατά του δικαιώματος των Ελλήνων αστυνομικών και των δημοσίων υπαλλήλων να ασκούν ελεύθερα το εκλογικό τους δικαίωμα. Τρομοκρατεί με διώξεις τους ψηφοφόρους ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, στοχοποιώντας τους, κατά την πάγια τακτική των αναρχικών χαϊδεμένων και προστατευόμενων του κόμματος του συνασπισμού της μαρξιστικής τρομοκρατίας. Θα πρέπει όμως να καταλάβει ο πολιτικός πραίτορας του καθεστώτος της διαφθοράς, ο πρώην αντιμνημονιακός και νυν συμπορευόμενος των Σόιμπλε και Ομπάμα, πως ο Ελληνικός Λαός, τιμώρησε παραδειγματικά τους μηδίσαντες.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version