Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία καταδίκη για την τρομοκρατική επίθεση στον Πειραιά από το καθεστώς

kameni-porta__article

Θυμόμαστε όλοι τα πολύ καλά «αντανακλαστικά» που είχαν επιδείξει προ καιρού τα γραφεία Τύπου όλων των κομμάτων, όταν ήταν να καταδικάσουν την δήθεν επίθεση που ανέφερε ότι δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στρατούλης, στο ΟΑΚΑ. Τότε, αξίζει να θυμίσουμε, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας επιδεικνύοντας την μέγιστη αλληλεγγύη για το σινάφι τους είχαν άμεσα εκδώσει ανακοινώσεις καταδίκης της βίας «από όπου και αν προέρχεται και εναντίον όποιου και αν κατευθύνεται». Όμως απ’ ότι φαίνεται δεν εννοούν κυριολεκτικώς ούτε το «από όπου», ούτε το «εναντίον όποιου».

Ακόμα δεν έχει υπάρξει και (ασφαλής πρόβλεψη) δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση καταδίκης της τρομοκρατικής επιθέσεως που δέχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά της Χρυσής Αυγής. Όπως δεν υπήρξε και όταν μια βόμβα μεγάλης ισχύος εξερράγη στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο. Όπως δεν υπήρξε και σε τόσες και τόσες επιθέσεις τρομοκρατών που έχει δεχτεί κατά καιρούς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ο λόγος που δεν έχουν υπάρξει αυτές οι καταδίκες είναι γιατί ουσιαστικά το καθεστώς εγκρίνει την βία των τρομοκρατών, αφού συνεπικουρεί στις βεβιασμένες, ομολογουμένως, κινήσεις του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως ο Βενιζέλος έχει δύο φορές κάνει προτάσεις για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός πολιτικής ζωής, έτσι οι τρομοκράτες συνηγορούν στις απαιτήσεις του, προσπαθώντας να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός ζωής, όπως έλεγε μια παλιότερη ανακοίνωση των τρομοκρατών. Να ξέρει όμως και το καθεστώς και ο ένοπλος βραχίονας του, ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν. Ούτε με τις γελοιότητες του Βενιζέλου, ούτε με τις συναντήσεις Τσίπρα στην Αμερική, ούτε με βόμβες, ούτε με τίποτα. Οι προσπάθειες τους θα πέσουν όπως πάντα στο κενό!

Σήμερα Πέμπτη στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά (Καραΐσκου 111) και πορεία.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version