Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλεί γέλωτα η χαλκευμένη δημοσκόπηση της Alco

dimoskopisi__article

Η νέα δημοσκόπηση της Alco για το Newsit φανερώνει εκ νέου τα ψέματα και την προσπάθεια του συστήματος να μειώσει την αθρόα άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου:

ΝΔ                    21,2%
ΣΥΡΙΖΑ             20,2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   9,4%
ΠΑΣΟΚ             7,2%
ΑΝΕΛ                5%
ΚΚΕ                  4,8%
ΔΗΜΑΡ             4%
ΑΛΛΟ               5,3%
ΛΕΥΚΟ             4%
ΑΠΟΧΗ             11%
ΔΞ                     7,9%

Το άκρον άωτον της γελοιότητας είναι ότι η δημοσκόπηση αναφέρει άνοδο του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ και οριακή κάμψη για την Χρυσή Αυγή! Για γέλια και για κλάματα, με λίγα λόγια, η δημοσκόπηση που παρατηρεί ότι, σύμφωνα με τις απαντήσεις των ίδιων των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουν να ξανακούσουν ούτε καν το όνομα του εν λόγω κόμματος! Μάλιστα, αυτό που ζητούν από τον  Ευάγγελο Βενιζέλο ως προϋπόθεση παραμονής του στην ηγεσία, είναι αυτό που θα προκύψει από το Συνέδριο να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό που σήμερα ονομάζεται ΠΑΣΟΚ!

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα “τι πρέπει να κάνει ο Βενιζέλος για να επανακάμψει το ΠΑΣΟΚ” η απάντηση όλων των ψηφοφόρων είναι “να τα αλλάξει όλα”. Σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι της κεντροαριστεράς, όσο και το 50% από το σύνολο των ψηφοφόρων στέλνουν το εξής μήνυμα: “Εμείς κόμμα που να λέγεται ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να ψηφίσουμε”. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει άνοδο σχεδόν δύο μονάδων από την προηγούμενη δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου.  Εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός ότι στο ερώτημα: «Πόσο σας εκφράζουν τα κόμματα που ψηφίσατε το 2012;» δηλαδή πριν από λίγους μήνες, το συντριπτικό ποσοστό που φτάνει το 44% απαντά όχι! Το ναι δεν αγγίζει ούτε το 50%!

Προσπαθούν λοιπόν με κάθε τρόπο να πλήξουν την Χρυσή Αυγή (σύμφωνα με την ίδια τη δημοσκόπηση… αυτό δεν επιτυγχάνεται, αφού είναι σταθερά στην τρίτη θέση), καθώς είναι το μόνο κόμμα που χτυπάει το σύστημα. Παρά τη λάσπη και τις συκοφαντίες, η Χρυσή Αυγή είτε το θέλουν, είτε όχι, συνεχώς ανεβαίνει και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω!  

πηγή

Exit mobile version