Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«ΑΡΩΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ» ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

xa-nayplio1

 

Βαρύ «άρωμα ακροδεξιάς» οσμίζεται στον αέρα ο καθεστωτικός δημοσιογράφος των «Νέων», Δ. Μητρόπουλος, που περιγράφει σε άρθρο του με τον προαναφερόμενο τίτλο το «σενάριο- εφιάλτη για την Ελλάδα» (εννοώντας για το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που υπηρετεί πιστά κι αυτός και η φυλλάδα που φιλοξενεί τις απόψεις του. Ποιο είναι το «σενάριο – εφιάλτης» για το σύστημα; Ναι, καλά καταλάβατε, η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής και ο διεμβολισμός της εκλογικής βάσης της ΝΔ, δηλαδή των αγνών Ελλήνων πατριωτών που με διάφορα τεχνάσματα έχουν εγκλωβιστεί στην… ελαφροδεξιά. Ιδού η κατάληξη του… εφιάλτη του:

«Είναι μια πολιτική μετεξέλιξη των πολιτικών υπολειμμάτων των Απριλιανών, με το Μεταναστευτικό να έχει λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής. Τι πρέπει να περιμένουμε στα καθ’ ημάς; Μια Χρυσή Αυγή όχι μόνο ενισχυμένη – αφού τα ποσοστά της είναι ήδη ανοδικά – αλλά αποδεκτή μεταξύ των άλλων πολιτικών κομμάτων. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει η ΝΔ στην πίεση. Ο Αντώνης Σαμαράς την έχει οδηγήσει προς το Κέντρο, αλλά υπάρχει τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Συγγρού μια πολιτική αμηχανία ως προς την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Αυτό που συμβαίνει ήδη στη Γαλλία είναι το σενάριο-εφιάλτης για την Ελλάδα».

Ασφαλής πρόβλεψη του ιστολογίου μας: ότι κι αν κάνουν, όσο κι αν προσπαθήσουν, ότι κι αν μηχανευθούν, τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι οι εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί. Κι ο χειρότερος εφιάλτης για το σύστημα, πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version