Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαια, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πέλλας – Ημαθίας

p1010002__article

Με πολύ μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε  στην Τ.Ο Νίκαιας, μία πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα ομιλία από την συναγωνίστρια και  υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας και Περίθαλψης της Χρυσής Αυγής , Ευγενία Χρήστου, με θέμα το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής αναφερόμενη στους  “Έλληνες γιατρούς”.

Η συναγωνίστρια έκανε μία εκτενή αναφορά στην άθλια κατάσταση που επικρατεί σήμερα εντός των δημοσίων νοσοκομείων και όχι μόνο. Για τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρικό  εξοπλισμό, καθώς  και για πολλές σοβαρές και μεταδοτικές ασθένειες  προερχόμενες από τους λαθρομετανάστες που δυστυχώς έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία, όπως ελονοσία, ψώρα,φυματίωση και άλλες. Μας ανακοίνωσε  ό,τι  ο Συμβουλευτικός Σταθμός  Υγείας και Περίθαλψης Χρυσής Αυγής  έχει ξεκινήσει την λειτουργία του  με την πολύτιμη αρωγή αρκετών Ελλήνων γιατρών.

Ο Έλληνας πολίτης  αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σχετικά με το θέμα της υγείας καθώς σχεδόν  τίποτα   δεν παρέχεται πια δωρεάν. Η Χρυσή Αυγή έδωσε υποσχέσεις τις οποίες τήρησε , αυτό  έμπρακτα αποδεικνύεται  και με τους “Έλληνες Γιατρούς ” Η ομιλία συμπληρώθηκε και από δύο πολύ αξιόλογους Έλληνες ιατρούς , ένας του παιδιατρικού τομέα, και έναν  ιατρό  των μονάδων εντατικής θεραπείας. Μίλησαν για τον όρκο του Ιπποκράτη και ενημέρωσαν τον κόσμο για το τι επικρατεί στον κλάδο της υγείας. Η Ευγενία Χρήστου φυσικά παρέμεινε και στην οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών στη τοπική της Νίκαιας, πραγματοποιώντας ομιλία για τον Οικονομικό Φιλελευθερισμό και το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Η συναγωνίστρια ανέλυσε  την επιρροή που ασκείται από τις πολυεθνικές εταιρίες στο κρατικό  μηχανισμό, καθώς και τις επιπτώσεις στο έθνος από την παγκοσμιοποίηση.

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Σερραίων αγροτών

Το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστή Νικήτα Σιώη, επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, εκεί όπου εδώ και μέρες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους με Ελληνικές Σημαίες. Οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αγρότες, και αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα και τα αιτήματα τους, τους ενημέρωσαν για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής γύρω από τα θέματα αγροτικής πολιτικής. Λίγο μετά τις 11 π.μ., οι αγρότες επιχείρησαν συμβολικά να κλείσουν πεζοί τη διασταύρωση για λίγα λεπτά, συναντώντας την αντίσταση των αστυνομικών δυνάμεων, την οποία όμως έκαμψαν με σχετική ευκολία.

Η επιστροφή στην αγροτική παραγωγή θα έπρεπε να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια της Ελλάδος να αναστήσει την οικονομία της. Αντ’ αυτού απαξιώνεται όλο και περισσότερο και οι Έλληνες αγρότες οδηγούνται στην εξαθλίωση. Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των αγροτών και θα συνδράμει στον αγώνα τους για να διασωθεί ό,τι τους έχει απομείνει από τις φοροληστρικές επιδρομές του εγκληματικά ανάλγητου και ανθελληνικού κράτους-μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων.

Τ.Ο. Σερρών: Ενημερωτική δράση σε Στρυμονικό, Δημητρίτσι και Τερπνή

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου, πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών, Νικήτα Σιώη, πραγματοποίησε τρίωρη ενημερωτική δράση σε Στρυμονικό, Δημητρίτσι και Τερπνή. Οι Συναγωνιστές, με Ελληνικές σημαίες ανά χείρας και την εφημερίδα του Κινήματος, πέρασαν από όλα τα καταστήματα και τα καφενεία, διανέμοντας εκατοντάδες φύλλα αυτής και μεταφέροντας το μήνυμα της Εθνικής Αφύπνισης. Τα σχόλια για την εν λόγω δράση ήταν ενθαρρυντικά και επαινετικά καθώς επίσης και οι προτροπές να μην αφήσουμε τους προδότες πολιτικούς να ολοκληρώσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια. Οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους και να ακούσουν τα προβλήματα τους. Πέρα από την προκληθείσα οικονομική εξαθλίωση, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών είναι οι συμμορίες αλβανών κακοποιών που τους έχουν ληστέψει επανειλημμένως. Οι Συναγωνιστές κατέστησαν σαφές στους κατοίκους ότι το Κίνημά μας είναι στο πλευρό τους και θα πράξει όλα όσα είναι νομίμως δυνατά για να τους βοηθήσει ενάντια στις ορδές των ξένων εγκληματιών.

 

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

 

Συγκέντρωση Τ.Ο Πέλλας και Τ.Ο Ημαθίας στα γραφεία της Κρύας Βρύσης

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και με την σκέψη μας στον άδικο χαμό του συναγωνιστή ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση της  Τ.Ο. Πέλλας και της Τ.Ο. Ημαθίας στα γραφεία της Κρύας Βρύσης.

 

Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο βήμα ανέβηκε ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας Τσιούληs Βασίλειος, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη εκδήλωση των Ιμίων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα – εκδήλωση  που η Χρυσή Αυγή διοργανώνει κάθε χρόνο από το 1997 έως και σήμερα – και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για οργανωτικά θέματα.

 

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος έκανε αναφορά στην εξαθλίωση που έχει υποστεί η Χώρα μας από την εφαρμογή του μνημονίου και των όρων του ΔΝΤ. Αναλύοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις τόνισε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά δίπλα στον Ελληνικό λαό, ενώ ως η μοναδική αυθεντική φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών θα μπορέσει να επαναφέρει την Πατρίδα μας στην θέση που της αξίζει, σε αντίθεση με τους σημερινούς πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης που την οδηγούν στον αφανισμό. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο ΠΕΛΛΑΣ-Τ.Ο  ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:

 

Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, παρουσία του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Πολύβιου Ζησιμόπουλου

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης  με θέμα «Οι κοινωνικές και οικονομικές μεθοδεύσεις για την κατάργηση της μεσαίας τάξης». Κατά την ομιλία έγινε εκτενής αναφορά στον ρόλο της τάξης των «νοικοκυραίων» στην ευημερία του τόπου. Η μεσαία τάξη είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας σε κάθε κράτος και ο αποσβεστήρας πολλών κοινωνικών κραδασμών και ανισορροπιών, είναι ο πυλώνας της οικονομίας. Με την παρούσα οικονομική κατάσταση η συγκεκριμένη τάξη συμπιέζεται και έχει πλέον αποστραγγιστεί από την φοροδοτική και αγοραστική της ικανότητα, ενώ οδηγείται και την οριστική απώλεια της αξιοπρέπειάς της. Ο ανθελληνικός τριμερής συνασπισμός επιδιώκει την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης που είναι σε κατάσταση απόγνωσης και ψυχικής εξαθλίωσης.

 

Στην συνέχεια, έγινε ενημέρωση επί της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης από τον βουλευτή Β´ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο Πολύβιο. Σημαντικό θέμα η αριστερή τρομοκρατία και ο τρόπος που παρουσιάζονται τα σχετικά γεγονότα από τα ΜΜΕ αλλά και από κοινοβουλευτικά κόμματα. Κατέστη σαφές ότι θίγεται η νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου με την προπαγάνδα, που διαχωρίζει την βία σε καλή και κακή, ανάλογα με το ποιος την ασκεί και επιχειρείται μια πλύση εγκεφάλου περί της «επανάστασης» της πλουτοκρατίας και της αριστερής διανόησης. Μιας ψευτοεπανάστασης, όπου οι συμμετέχοντες διέπονται από κοινωνικές ανησυχίες και ευαισθησίες, με κλεμμένα λεφτά, γιάφκες και καλάσνικοφ. Τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου τι έχουν να δηλώσουν για όλα αυτά;

 

Αιμοδοσία της 8ης Φεβρουαρίου

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, αιμοδοσία μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής, με την διάθεση κινητής ομάδας αιμοληψίας από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και έχει ιδρυθεί η τράπεζα αίματος του Κινήματος «Πράσινη Πτέρυγα». Αποτέλεσμα της άμεσης κινητοποίησης και της έμπρακτης ένδειξης κοινωνικής ευαισθησίας για τους Έλληνες συμπολίτες μας ήταν η συγκέντρωση 41 φιαλών  αίμα. Η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης διαθέτει, κατά μέσο όρο κάθε μήνα, 15-25 φιάλες αίμα για την κάλυψη αναγκών συμπατριωτών μας. Οι απαιτούμενες ποσότητες καλύπτονται τόσο από δράσεις ομαδικής αιμοδοσίας, όπως η συγκεκριμένη, όσο και από μεμονωμένες αιμοδοσίες Συναγωνιστών καθ᾽ όλη την διάρκεια του χρόνου.

 

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, συνεχίστε την στήριξη στο κοινωνικό έργο του Κινήματος. Είναι κοινωνικό και πατριωτικό μας καθήκον.

 

Πρώτα η Ελλάδα! Πρώτα οι Έλληνες!

 

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης

 

Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version