Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και οι μπολσεβίκοι στη γραμμή Βενιζέλου

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δε θα μπορούσε να λείπει, το επονομαζόμενο από πολλούς αριστερούς και ως «κόμμα του χαφιέ», από τη συντονισμένη επίθεση λάσπης των τελευταίων ημερών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το κόμμα το οποίο αναζητά εναγωνίως ασιάτες προλετάριους προκειμένου να κρατήσει εν ζωή το ντόπιο κομμουνιστικό παραμύθι, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την τρομοκρατική, βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά.

Όποιος ανέμενε την καταδίκη της τρομοκρατικής επιθέσεως εις βάρος της Χρυσής Αυγής, γελάστηκε οικτρά. Με μια ανακοίνωση αντάξια του συμμορίτικου παρελθόντος τους, τα απομεινάρια του μπολσεβικισμού χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή δύναμη στενά συνδεδεμένη με το κοινό έγκλημα. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα, με σκοπό να τονώσουμε την ιστορική μνήμη των παλαιοτέρων και για να γνωρίσουν οι νεότεροι, τι πραγματικά είναι ο μπολσεβικισμός.

«Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον εμπρησμό και παρουσιάζεται σαν θύμα, δε μπορεί να κρύψει αυτό που αποκαλύπτεται κάθε στιγμή, πως είναι δύναμη στενά συνδεδεμένη με το κοινό έγκλημα. Ο λαός του Πειραιά να απομονώσει τη φασιστική «Χρυσή Αυγή», να οργανώσει την πάλη του για να ματαιώσει τα σχέδια τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων του», αναφέρει η αστεία ανακοίνωση των αποβλήτων της στέππας.

Αποκομμένοι από την κοινωνία και βυθισμένοι σε μια μαρξιστική παράκρουση, προϊόν της περιθωριοποίησής τους από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, οι μπολσεβίκοι θαρρώντας ότι ζουν σε περιβάλλον σοβιετικό, όπου αλήθεια είναι ότι γράψει ο «Ριζοσπάστης», επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως το άσπρο είναι τελικά μαύρο. Θρασύδειλοι όντας, επιδιώκουν τη διαστρέβλωση ενός γεγονότος, μιας και στερούνται της στοιχειώδους Αντρικής Τιμής, να παραδεχτούν ότι επικροτούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις εις βάρος των Εθνικιστών. Όμως, πώς μπορούμε να γυρεύουμε Τιμή από τους απόγονους εκείνων που δολοφόνησαν αθώα γυναικόπαιδα ρίχνοντάς τα σε γκρεμούς και πηγάδια, εκείνους οι οποίοι επιδόθηκαν στη σφαγή διά των κονσερβοκουτιών, εκείνους που προχώρησαν στο πλέον αντεθνικό έγκλημα, το παιδομάζωμα, χάρη στο οποίο χιλιάδες ελληνοπαίδων κατέληξαν στα κέντρα πλύσεως εγκεφάλου του μπολσεβίκικου μπλοκ, διά της βίας αποκομμένα από τους γονείς τους…

Κι έχει το θράσος, η ερυθρά πραιτοριανή φρουρά των «ανακτόρων» της Βουλής, να αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή «δύναμη στενά συνδεδεμένη με το κοινό έγκλημα»! Αποκτά, για μια ακόμη φορά χαρακτήρα διδακτικό, η στάση του ΚΚΕ. Διδακτικό όχι για εμάς τους Εθνικιστές που μάθαμε να περιφρονούμε τις υστερικές κραυγές των ζόμπι της Σοβιετίας, αλλά αντίθετα για τους εξαπατημένους υποστηρικτές του κόμματος της προδοσίας. Κι ο πλέον αδαής, δύναται πια να διακρίνει το πονηρό κλείσιμο του ματιού της μαρξιστικής εταίρας, προς το φιλελεύθερο αφεντικό που εξουσιάζει, προβαίνοντας σε μια συμμαχία με τους αστούς ώστε να ανασχεθεί η Χρυσή Αυγή. Αυτή η συμμαχία όμως, θα γίνει η αιτία της οριστικής εξάλειψης των μπολσεβίκων από τον ελληνικό πολιτικό χάρτη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες Εργάτες έστρεψαν την πλάτη στο συνεταιρισμό των μαρξιστών νταβάδων της εργασίας, με αποτέλεσμα οι κομισάριοι του κόμματος να τάζουν «σοσιαλιστικές επαναστάσεις» σε ότι έχει ξεράσει το Ισλάμ στην Ελληνική Πατρίδα…

Το κάποτε «τιμημένο» μεταξύ των συμμοριτών κατσαπλιάδων, ΚΚΕ, μετεξελίχθηκε σε χρεοκοπημένο. Ακολουθώντας το καθεστώς της μεταπολίτευσης, βάδισε με χαρακτηριστική ακρίβεια προς την ιδεολογική, πολιτική και οικονομική χρεοκοπία. Εν προκειμένω, καλά θα κάνουν οι θλιβεροί Ιβάν του Περισσού, να μη χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή στα πλαίσια του αποπροσανατολιστικού παιχνιδιού της ηγεσίας τους, εις βάρος των εναπομεινάντων οπαδών του κομμουνιστικού κόμματος.

Το πραγματικό σου πρόβλημα εξαπατημένε οπαδέ του ΚΚΕ, δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι η συστηματική εις βάρος σου κοροϊδία από την ηγεσία σου, η οποία στερείται κάθε ηθικού φραγμού, φθάνοντας μέχρι του σημείου να απολύσει δίχως προειδοποίηση τους εργαζομένους των κομματικών επιχειρήσεων, την ίδια ώρα που κατηγορεί τους εργοδότες για τον ίδιο λόγο! ΚΚΕ και αστικό καθεστώς, ένα και το αυτό! Άνοιξε τα μάτια και δες αυτό που βλέπει πλέον, η μεγάλη πλειοψηφία εκείνων που βιώνουν την αδικία του καθεστώτος:

Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version