Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία καταδίκη από τα διεφθαρμένα κόμματα της Βουλής για την τρομοκρατική επίθεση στον Πειραιά

emprismos-peiraia__article

Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δύο ολόκληρες ημέρες από την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά κι ακόμα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κόμμα δεν έχει ψελλίσει ούτε μία λέξη καταδίκης για αυτήν την νέα τρομοκρατική ενέργεια. Τα διεφθαρμένα κόμματα του… συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου που είναι λαλίστατα αν δουν καρούμπαλο στο κεφάλι κάποιου λαθρομετανάστη ή μαυρισμένο μάτι στο πρόσωπο κάποιου αναρχοαριστερού τρομοκράτη, δεν βρήκαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ να πουν για να καταδικάσουν αυτήν την νέα επίθεση σε βάρος ενός νομίμου και δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος, της Χρυσής Αυγής.

Φαίνεται ότι τους διαφεύγει πως αυτήν την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκπροσωπεί την βούληση του 7% του εκλογικού σώματος, μισού εκατομμυρίου Ελλήνων κι όπως δείχνουν σταθερά οι δημοσκοπήσεις εδώ και 5 μήνες τυγχάνει ευρείας αποδοχής και της εμπιστοσύνης πάνω από ενός εκατομμυρίου Ελλήνων.Αυτό ακριβώς είναι το γεγονός που τους ανησυχεί, η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής, και προσπαθούν με επικοινωνιακό πόλεμο, φίμωση και αποκλεισμό μάταια να μας παρεμποδίσουν.

Το διεφθαρμένο καθεστώς, συνεπικουρούμενο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ, εντοπίζει και ανακαλύπτει παντού… θύλακες και “ναζιστική” βία, όταν όμως συμβαίνουν πραγματικά γεγονότα και όχι στην φαντασία των επαγγελματιών συκοφαντούν τηρεί σιγήν ιχθύος. ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ  καταδίκης, λοιπόν, για την τρομοκρατική επίθεση στον Πειραιά και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, γιατί η αλήθεια είναι πως το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς με την ένοχη σιωπή του υποθάλπει τις επιθέσεις εναντίον των “φασιστών”.

Ας γνωρίζουν όμως καλά οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων, αλλά και οι ηθικοί τους αυτουργοί πως η πορεία της Χρυσής Αυγής δεν σταματά ούτε με βόμβες, ούτε με σφαίρες, ούτε με τίποτα!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version