Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και διανομή τροφίμων από την Ν.Ο. Θεσσαλονίκης

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις (μαστογραφίες).

Επ’ ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου η Χρυσή Αυγή θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια για πρόληψη παθήσεων και καρκίνου του μαστού, θέτει στη διάθεση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης απεριόριστο αριθμό μαστογραφιών και όπου ενδείκνυται ισάριθμο αριθμό υπερηχογραφημάτων μαστών. Ομοίως προσφέρονται οι ίδιες παροχές σε όλες τις περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

 

Οι μαστογραφίες εκτελούνται από εθελοντές ιατρούς στα νόμιμα ιατρεία τους με σύγχρονους μαστογράφους που διαθέτουν πιστοποιητικό καταλληλότητας του Υπουργείου Υγείας, -ISO- Δημόκριτου. Δεν απαιτείται ουδεμία οικονομική επιβάρυνση. Η προσφορά ισχύει για όλο το μήνα Φεβρουάριο 2013 και για όσες ζητήσουν τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής, ασφαλισμένες ή μη.

 

Η προσφορά είναι μία μικρή αναγνώριση και υπέρτατη ευγνωμοσύνη προς την Ελληνίδα νέα-μητέρα-γιαγιά για τη συμβολή τους στη διαιώνιση των αρετών της ελληνικής φυλής ανά τους αιώνες. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης.

Διανομή ψαριών και άλλων τροφίμων

Σας γνωστοποιούμε ότι στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από τα γραφεία του Πυρήνα Μηχανιώνας διανομή ψαριών και άλλων τροφίμων. Τα γραφεία στεγάζονται στην οδό Αγίου Νικολάου 37 και η διανομή θα ξεκινάει από τις 11:00 και θα λήγει με την ολοκλήρωση της διανομής όλων των ειδών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6930176125 (απογευματινές ώρες). Κάνουμε πράξη τη βοήθεια και υποστήριξη των Ελλήνων προς τους Έλληνες που έχουν ανάγκη.

 

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

ΠΗΓΗ

 

 

Exit mobile version