Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδήλωση εναντίον της Χρυσής Αυγής από το ΠΑΣΟΚ

akis-benny1__article

 

Ο Βενιζέλος, όπως αναφέρει η ειδησεογραφία, είναι στην διαδικασία ανασύστασης του πολιτικού «πτώματος» που αποκαλείται ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, δεν έχουμε να κάνουμε με μία «ανάσταση» που πολύ θα ήθελε ο Ευαγγελάτος και άλλα πρασινορόζ παπαγαλάκια, αλλά για μία τερατογέννεση τύπου «Φράνκενστάιν», με την αναμενόμενη προσάρτηση των έτερων πασόκων του κοινοβουλίου, της ΔΗΜΑΡ. Βέβαια, με φόντο τα νέα πολιτικά δεδομένα, το όλο ζητούμενο και η όλη διαφωνία έγκειται στο αν θα προσαρτήσει το ΠΑΣΟΚ την ΔΗΜΑΡ ή το αντίθετο.

Στα πλαίσια αυτά ο Βενιζέλος έβαλε μέχρι και τα στελέχη του ΙΣΤΑΜΕ να βγουν από την αργομισθία και να οργανώσουν μια εκδήλωση. Φαίνεται, όμως, ότι ζήλεψε ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ από την δόξα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στο κολλέγιο του αδερφού του κατάφερε να μαζέψει «κυρίες και νεαρούς με ράστα» για να μιλήσουν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Έτσι μάζεψε τους αργόμισθους του ΙΣΤΑΜΕ και τους έβαλε να διοργανώσουν εκδήλωση με θέμα «Η Ελλάδα απέναντι στο νεοναζισμό, στην ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία».

Το παράδοξο και παράλογο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι καρεκλοκένταυροι του ΙΣΤΑΜΕ θεωρούν ότι αντιπροσωπεύουν, αυτοί και το πολιτικό «πτώμα» στο οποίο ανήκουν, κατά οποιοδήποτε τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πέραν του γεγονότος ότι δημοσκοπικά βρίσκονται στο μεταίχμιο της εισόδου τους στην Βουλή, είναι επίσης γεγονός ότι ακόμα και αυτοί που αναγκαστικά θα ταχθούν στις επερχόμενες εκλογές υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ντρέπονται να το ομολογήσουν. Ενδεικτικά και τα αποτελέσματα της εσωτερικής δημοσκόπησης που διενέργησε το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την οποία ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το οτιδήποτε ονομάζεται «ΠΑΣΟΚ».

Πέραν, όμως, της παραλογότητας του όλου εγχειρήματος και της αναμενόμενης αποτυχίας του (αφού μόνο «κυρίες» και νεαροί με ράστα θα πάνε πάλι…), αξίζει να εστιάσουμε στην εμμονή όχι μόνο του Βενιζέλου, αλλά και του καθεστώτος γενικότερα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Επίσης αξίζει να σκεφτούμε ότι η ανακοίνωση της εν λόγω εκδηλώσεως έρχεται μία μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, ενώ η είδηση για την αντίστοιχη εκδήλωση της ΝΔ ήρθε μια μέρα πριν από τα γκαζάκια του ένοπλου βραχίονα του καθεστώτος, των τρομοκρατών. Στην προηγούμενη, προ λίγων μηνών, τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, είχε προηγηθεί η πρόταση Βενιζέλου για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι οι ηθικοί – τουλάχιστον – αυτουργοί αυτής της τρομοκρατίας, η οποία με ψευδοϊδελογικό άλλοθι έναν ψευδεπίγραφο «αντιρατσισμό» – στην πραγματικότητα ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων – επιχειρεί να νομιμοποιήσει την μνημονιακή πολιτική των συγκυβερνώντων και να χτυπήσει πισώπλατα και ύπουλα την Μοναδική Φωνή Αντίστασης των Ελλήνων ενάντια στην λαίλαπα που σαρώνει τις ζωές τους και την Ελληνική Κοινωνία.

Να γνωρίζουν, όμως, τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων ότι αυτές οι θρασύδειλες επιθέσεις δεν σταματούν, ούτε φοβίζουν τους εθνικιστές. Αντιθέτως, μάλιστα, και προς απόδειξη αυτού παραθέτουμε μία φωτογραφία από την χθεσινή συγκέντρωση που θα κάνει αυτούς να ριγήσουν και να φοβηθούν. Να φοβηθούν όχι την βία, αλλά την αλλαγή που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Μια αλλαγή που θα σαρώσει τους κλεπτοκρατικούς μηχανισμούς του κράτους της διαφθοράς και της ρεμούλας.

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version