Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

ÂÏÕËÇ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁÔÉÊÅÓ ÄÇËÙÓÅÉÓ ÄÅÍÄÉÁÓ Í

Χθες το απόγευμα, έγινε συνάντηση (του γνωστού… φασιστοφάγου) υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ με τον πρόεδρο της δημοκρατίας Παπούλια (επίσης γνωστού… φασιστοφάγου και μάλιστα από τα… 15 του, όταν είχε βγει στο κλαρί…), για να τον ενημερώσει για την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δημόσια τάξη στη χώρα μας.

 

Και είπεν ο ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας, σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα»:

 

«Έχουμε μεταναστευτικό, έχουμε εγκληματικότητα, έχουμε τρομοκρατία, έχουμε απ’ όλα. Έχουμε μια Αστυνομία που χρειάζεται ενίσχυση και στο ηθικό και στους μισθούς, οι μισθοί έχουν πέσει πάρα πολύ, και από την άλλη το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται μέσα. Γίνεται μια αναδιοργάνωση τώρα, αλλά γενικά πρέπει να έχουμε την αίσθηση μιας πολύ δύσκολης πραγματικότητας».

 

Δε φτάνει, λοιπόν, που έχουν εξαθλιώσει τους αστυνομικούς και τους λοιπούς ενστόλους των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν και θράσος να μιλάνε για «ενίσχυση στους μισθούς»! Και για «ενίσχυση στο ηθικό», την ίδια στιγμή που για ψύλλου πήδημα (και συριζαίου σφύριγμα…) διατάσσει ΕΔΕ κατά των αστυνομικών, ακόμα κι αν η υπόθεση αφορά «κακομεταχείριση» ληστοτρομοκρατών! Αλήθεια, μιας και μίλησε για «αναδιοργάνωση», τι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

 

 

Exit mobile version