Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Ελεεινά και τρισάθλια άτομα που υποδύονται τους γνήσιους και υγιείς εθνικιστές δεν μπορούν τώρα πια να κρύψουν τη ζήλια και το φθόνο που κουβαλάνε μέσα στη μαύρη τους ψυχή.

 

Όσο ανεβαίνουν στη  συνείδηση του κόσμου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τόσο μεγαλώνει η κακία, το μίσος και η μοχθηρία των χρεοκοπημένων, δήθεν αυτών εθνικιστών.

 

Συμπλεγματικοί άνθρωποι που διακατέχονται από ένα αστείρευτο μίσος προσπαθούν λυσσαλέα χύνοντας την χολή τους να μολύνουν το Κίνημά μας.

 

Είναι αδύνατον να δεχτούν ένα τόσο ελπιδοφόρο Κίνημα να ανθίζει και αυτοί να είναι στο περιθώριο, δεν μπορούν να αντέξουν το ότι ευρίσκονται τώρα πια στα αζήτητα του πατριωτικού κινήματος.

 

Όλοι αυτοί οι παραγοντίσκοι που λυμαίνονταν τον εθνικιστικό χώρο ελέω έλλειψης κάποιας δυναμικής φωνής σήμερα που η ανύπαρκτη οντότητά τους πνέει τα λοίσθια, αδυνατούν να δεχθούν την πραγματικότητα.

 

Η μόνη τους επιδίωξη είναι να μειώσουν την Χρυσή Αυγή και αυτό ξέρουν ότι με λάσπη και συκοφαντία μπορούν να το προσπαθήσουν, για αυτό οι φτηνιάρικοι αυτοί εφετζήδες επιδίδονται συστηματικά στο ρουφιανιλίκι.

 

Συνεργάζονται  με το σύστημα, ταυτίζονται με τους πολέμιους της πατρίδος μας και έρποντας απ ο γραφεία δημοσιογράφων σε γραφεία υπηρεσιών του καθεστώτος ασχημονούν ξεδιάντροπα .

 

Δυστυχώς τώρα πια που πέσανε οι μάσκες είναι δυνατόν να αντιληφθούμε τα ραδιούργα  αυτά υποκείμενα που κρυμμένα πίσω από το προσωπείο του εθνικισμού, υποδύονται τους πατριώτες.

 

Τα φθηνά αυτά ανθρωπάκια δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμό μας.

 

Η ιστορία όμως πάντοτε ανταμείβει τους ρουφιάνους με αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

 

Γ.Φ.

 

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και διανομή τροφίμων από την Ν.Ο. Θεσσαλονίκης

 

Είδα πριν μερικές ημέρες ένα κείμενο σας σχετικά με το Αμερικανικό κολέγιο και την ανθελληνική προπαγάνδα- εκδήλωση που έγινε εκεί πέρα. Έχω την τιμή να είμαι από τους παλιούς ψηφοφόρους σας όταν ακόμα ο σύνδεσμος ήταν στην αφάνεια αν και είμαι μόνο 30 χρονών. Έχω φοιτήσει στο εν λόγω κολέγιο με υποτροφία για κάποιο διάστημα και δεν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου λόγω οικονομικής κρίσης. Εργάζομαι πλέον σαν σεκιούριτι και το εισόδημα μου επαρκεί ίσα ίσα για να συντηρηθώ εγώ και ο άπορος πατέρας μου. Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί θέλω να σας πω για την πολυπολιτισμικότητα του εν λόγω ιδρύματος και την ανθελληνικότητα που διδάσκεται εκεί πέρα. Σε ένα μάθημα έκθεσης αγγλικών το οποίο είναι υποχρεωτικό μια καθηγήτρια από την Αγγλία ήθελε να γράψουμε μια έκθεση για την ιθαγένεια στην οποία έπρεπε να αναφέρουμε κάποια πράγματα με την σειρά που μας τα έδινε. Αυτά τα πράγματα ήταν τα εξής: Οτι οι Έλληνες του εξωτερικού δεν είναι Έλληνες. Όποιος μένει στην Ελλάδα είναι Έλληνας. Και άλλα πολλά. Όταν λοιπόν αντέδρασα και είπα οτι εγώ τέτοιο κείμενο δεν γράφω γιατί το θεωρώ προσβολή προς του παππούδες μου και ως προς το έθνος μου, κόπηκα σε αυτό το μάθημα με τις ευλογίες του κολεγίου και αυτομάτως έχασα και την υποτροφία μου όπως καταλαβαίνετε. Τόσο αξιοκρατία…. Επίσης να σας πω και ένα τραγελαφικό: υπάρχει συνδικαλιστικό του ΠΑΜΕ για τους μαθητές του κολεγίου!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς
Γ.Δ.

 

Συγκέντρωση και πορεία στον Πειραιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

Προσοχή η λαίλαπα των ανεξέλεγκτων Πακιστανών εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας. Απόπειρα βιασμού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Φυσικά οι γνωστοί φιλελεύθεροι και
προοδευτικοί κουκούλωσαν το θέμα και το υποβάθμισαν… Δυστυχώς για αυτούς δεν έγινε αντίστροφα, δηλαδή να δεχόταν επίθεση Πακιστανός για να το αναδείξουν και να ξεσηκωθούν.

Σε γνωστό παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου κοντά σε ATM της Εθνικής Τράπεζας χτες το απόγευμα συνέβη διπλό περιστατικό με Πακιστανό ο οποίος τελικά συνελήφθη. Πρώτα προσπάθησε να βιάσει ένα ανήλικο κοριτσάκι αλλά ευτυχώς ήταν κοντά στο σπίτι του και βγήκε η μάνα του από τις φωνές και αυτός εξαφανίστηκε Μετά όρμηξε σε ενήλικη κοπέλα και την έριξε κάτω άρχισε να την δαγκώνει και τελικά πήρε το κινητό της και έφυγε… Μετά από καταγγελία της κοπέλας βρέθηκε ο ύποπτος και συνελήφθη κοντά στον ΟΤΕ. Σας περιέγραψα τι έγινε για να δώσετε βάση και να προσέχετε. Τέτοια ζωώδη συμπεριφορά έχουν κατά κύριο λόγο όλοι τους και κάτι πρέπει να γίνει.
Οι φιλελεύθεροι προοδευτικοί συχνά πυκνά κουκουλώνουν ανάλογα περιστατικά γιατί εθελοτυφλούν υπέρ του κοινού σκοπού τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να αναδείξουν τις ρατσιστικές επιθέσεις ως μείζον πρόβλημα της Χώρας και όχι τις καθημερινές σχεδόν επιθέσεις των Πακιστανών και γενικά των λαθρομεταναστών απέναντι σε Έλληνες. Για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η τακτική των γνωστών αριστεριστών και υποστηρικτών της κόκκινης λαίλαπας;
Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει λύση και ευτυχώς κάποιοι εδώ κάτω στην Κρήτη, στο
Λασίθι και στον Άγιο Νικόλαο ξυπνάνε..!
Πατρίδα και τιμή αδέρφια!!!

 

Κ.Ρ.

 

Διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

 

Συναγωνιστές η Ελλάς έφτασε στο τέρμα! Η πατρίδα του Σωκράτη, του Περικλή, του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη, είναι κοντά στην εξαφάνιση και αντίδραση; Καμία! Η ιστορία μας, μας διδάσκει, μας έδωσε τα χνάρια να ακολουθήσουμε, τα παραδείγματα της στο χέρι μας είναι να τα κάνουμε πράξη! Στη ψυχή των Ελλήνων θλίψη και οργή, όχι φόβος, απλά απογοήτευση, όχι γιατί δεν έχει χρήματα, όχι γιατί δεν έχει δουλειά, αλλά γιατί το Έθνος του είναι σκλαβωμένο! Τελευταία του ελπίδα το κίνημα της Χρυσής Αυγής, η ευκαιρία μεγάλη για την σωτηρία της πατρίδος! Πρέπει να προσπαθήσουμε, πρέπει να γίνουμε ιχνηλάτες των προγόνων μας, το
οφείλουμε και σ’ αυτούς αλλά και στις νέες γενιές! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η νίκη! Ζήτω ο
Αρχηγός!

 

Π.Κ.

ΠΗΓΗ

 

 

 

Exit mobile version