Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς Σημαία ο συνοριακός σταθμός Προμαχώνα

synora__article

Το ότι Ελληνικό Κράτος έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια είναι, πολύ ή λίγο, γνωστό σε όλους. Όλοι – πλην των μεγαλοκαρχαριών «ημετέρων» της συγκυβέρνησης – το έχουν βιώσει. Έχουμε δει πολλά ρεπορτάζ για τις σπατάλες στις οποίες προβαίνει το κράτος, μεταξύ των οποίων και η χρηματοδότηση ανθελληνικών ΜΚΟ, ώστε να δρουν αντεθνικά. Από την άλλη επίσης είναι γνωστό το ότι το κράτος δεν δίνει ούτε δεκάρα για τους Έλληνες και τα συμφέροντα τους. Διάφοροι εμφανείς παραλογισμοί έχουν δει το φως της δημοσιότητας και άλλοι τόσοι και περισσότεροι, σίγουρα κρύβονται.

Προ μηνών, ας πούμε διαβάζαμε για τα υπέρογκα κονδύλια που θα δαπανηθούν από το υπουργείο πολιτισμού, προκειμένου να συντηρηθούν οθωμανικά μνημεία στην Ρόδο. Σήμερα διαβάζουμε ότι εδώ και δύο βδομάδες δεν κυματίζει η Ελληνική Σημαία στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, ενώ γενικότερα ο σταθμός πηγαίνει για κλείσιμο, λόγω γραφειοκρατίας και χρεών. Εν τω μεταξύ ο σταθμός βρήκε Σημαία από χορηγία (!), ενώ τώρα ψάχνουν καλαθοφόρο όχημα προκειμένου να αναρτήσουν την Σημαία.

Το αίσχος της τρικομματικής συγκυβέρνησης, σε όλο του το μεγαλείο. Στο κάτω κάτω αν έχουν πρόβλημα με την εξεύρεση κονδυλίων για να αναρτηθεί μία σημαία, ας κόψουν την επιχορήγηση ενός μόνο μήνα προς έναν μόνο από τους κρατικοδίαιτους “αντιρατσιστές” που συντηρούνται από το κράτος για να ασκούν πιέσεις ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων. Και η Σημαία θα αναρτηθεί και τα χρέη του σταθμού θα πληρωθούν και θα περισσέψουν και λεφτά.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version