Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Jeffry αγρίεψε και… δαγκώνει!

George-Papandreou (1)

Με ένα κείμενο συνεργατών που έχει τίτλο «Σπάμε 15 μύθους» ο Jeffry απαντάει σε βασικές κατηγορίες των πολιτικών αντιπάλων του και επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία και ειδικά στην κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία «γνώριζε, αλλά απέκρυπτε, τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας». Προσπαθεί εν ολίγοις, με κάθε τρόπο, να βγάλει «την ουρά του απ’ έξω» για την σημερινή κατάντια της χώρας μας και να ρίξει αλλού όλες τις ευθύνες, οι οποίες βαραίνουν ανεπιστρεπτί και τον ίδιο.Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν εκείνος αυτός που άργησε να κατανοήσει την ελληνική και ευρωπαϊκή κρίση, αφού δεν γνώριζε τα πάντα προεκλογικά για το έλλειμμα. Με λίγα λόγια, για γέλια και για κλάματα ο ΓΑΠ που και πάλι προσπαθεί να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό πως και καλά… δεν γνώριζε!

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ότι το 6% έλλειμμα για το οποίο δεσμευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, ότι το έλλειμμα πήγαινε για διψήφιο-δεν γνωρίζαμε ότι το έλλειμμα είχε ήδη φτάσει στο οχτάμηνο στο 10% , ότι η ΕΕ προειδοποιούσε από τον Ιούλιο για έλλειμμα μεγαλύτερο του 10%. Η κυβέρνηση Καραμανλή γνώριζε, αλλά απέκρυπτε». Αλλά οι επιθέσεις του Jeffry δεν έχουν τελειωμό! Απευθυνόμενος προς τον Σαμαρά, του επιρρίπτει ευθύνες ότι για δύο χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση δημαγωγούσε, δεν έδωσε καμία απολύτως στήριξη με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Οι ευθύνες, λοιπόν, έχουν γίνει μπαλάκι αναζητώντας μια εξιλέωση από τον Ελληνικό λαό, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει ΟΛΟΙ εις βάρος του. Επί της ουσίας, ο Jeffry, άλλο από την Χρυσή Αυγή, δεν έχει να φοβάται τίποτα από τα υπόλοιπα συστημικά – (αντι)συστημικά κόμματα, καθώς όπως είδαμε ελάχιστους ψήφους πήρε για την παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή. Με τη στήριξη αλλά και τη κάλυψη των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων συνεχίζει να δηλώνει απροκάλυπτα βο(υ)λευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, θεωρώντας ότι ο Έλληνας θα ξεχάσει το μέγεθος της προδοσίας του. Είναι μάλλον βαθιά γελασμένος…

πηγή

Exit mobile version