Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__articleΟι “high class” αναρχοαυτόνομοι πάνε από βίλα σε βίλα. Από τις βίλες των βορείων προαστίων, στις βίλες του κέντρου. Όταν τελειώσει η επαναστατική γυμναστική τους θα επιστρέψουν στις βίλες του μπαμπά. Εκεί θα συνεχίσουν το έργο του “περιούσιου” λαού από άλλο πόστο.

Α.Π.- Κύθηρα

Όλες οι ομιλίες από την δυναμική συγκέντρωση στον Πειραιά – BINTEO

Ανήκω σε αυτούς που δεν σας ψήφισαν. Πλην όμως συμφωνώ με τις περισσότερες από τις θέσεις σας. Πήρα το θάρρος να σας γράψω, διότι επιθυμώντας αμερόληπτη και χωρίς λογοκρισία ενημέρωση επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά την ιστοσελίδα σας και ανάμεσα σε άλλα θέματα ανέγνωσα και το άρθρο σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του νόμου Ραγκούση, που έστω και καθυστερημένα επιτέλους ανεγνωρίσθη. Πριν τον νόμο αυτό είμεθα από τις λίγες χώρες που διατηρούσαν το ius sanquinis (δίκαιο του αίματος) αντί του ius loci (δίκαιο του τόπου), ακριβώς γιατί την εθνικότητα του ο καθένας την φέρει στα γονίδιά του, με την
γέννησή του, κι όχι επειδή έτυχε να γεννηθεί κάπου. Το δίκαιο του τόπου γεννήσεως το υιοθετούν χώρες χωρίς αμιγή εθνικό πληθυσμό (όπως λ.χ. οι Η.Π.Α.)
Δεν υπεισέρχομαι στο ζήτημα του αν πρέπει κάποιος που τυχαία ή μη γεννήθηκε σε χώρα άλλη από αυτήν από την οποία κατάγεται να φέρει έγγραφα (όχι εθνικότητα), ώστε να καθίσταται αναγνωρίσιμος από τις οικείες αρχές. Πράγματι Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Συνήθιζα να λέω το εξής παράδειγμα σε όσους αμφισβητούσαν την σπαρτιατική καταγωγή μου μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκα στην Αθήνα: “Όταν ένα ζευγάρι Αιθιόπων μεταναστεύσει στην Σιβηρία και φέρει στον κόσμο ένα παιδί, το παιδί αυτό δεν μπορεί να είναι Ρώσος, αλλά Αιθίοπας.”
Ευχαριστώ που με το άρθρο σας που φέρει τον σχετικό τίτλο επιβεβαιώνετε ότι δεν είμαι η μόνη που πρεσβεύω αυτήν την θέση.

Μετά τιμής
Μ.Β.

Στο 13,5% η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει ακάθεκτη

Ένα μεγάλο μπράβο στον άγνωστο χ για το άρθρο του «Συνεργασία: Η Χρυσή Αυγή εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου» έχει εδώ και καιρό που προσπαθώ να πείσω τους νέους συμφοιτητές μου ότι ήμαστε στα πρόθυρα της Αποκάλυψης του Ιωάννη της Νέας Τάξης Πραγμάτων της Παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αλλά είναι όλοι αποχαυνωμένε από το facebook τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα του συστήματος. Όσοι γνωρίζουν την αλήθεια θα σταθούν στο πλευρό σας δίνοντας και την ψύχη τους στον αγώνα κατά της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που δίνεται και όχι μόνο. Και ας ελπίσουμε ότι όλα θα γίνουν όπως τα προφήτευε ο Πάτερ Παΐσιος, γιατί το ρωμαίικο ήρθε αλλά όπως πάντα ο κόσμος θα το καταλάβει την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ στιγμή.

Με εκτίμηση ένας Έλληνας(Πόντιος)
Πολίτης.

Η. Κασιδιάρης στην Press Time: Παπανδρέου – Βενιζέλος να πάνε σε ειδικό Δικαστήριο

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΕ! ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ! ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

Σ.Μ.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Exit mobile version