Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το Λαό, Με το Λαό, Για το Λαό!

0856093__article__article__article

Η τρικομματική κυβέρνηση γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι έχει χάσει κάθε επαφή με τη σημερινή, σκληρή πραγματικότητα. Οι δηλώσεις μάλιστα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών- δηλώσεις τις οποίες επ’ ουδενί πρέπει να αποδεχτούμε ως προσωπικές- αποκαλύπτουν τις κατευθυντήριες γραμμές της μελλοντικής οικονομικής πολιτικής, όπως αυτές χαράσσονται από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους αχυρανθρώπους των Βρυξελλών και εκτελούνται από τους υποτακτικούς της κυβέρνησης των Αθηνών.

Η σκόπιμη αναφορά του κυρίου Μέργου, υπό την ιδιότητα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, για το υψηλό επίπεδο του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, επιχειρήθηκε να μαζευτεί από στελέχη της κυβέρνησης. Για εκείνους βέβαια που δύνανται να διακρίνουν την προπαγανδιστική τακτική του καθεστώτος, η δήλωση Μέργου, δεν αποτελεί παρά το τροχιοδεικτικό μιας κυβέρνησης δημίων του Ελληνικού Λαού. Η αλήθεια όμως, είναι πως τα ψοφίμια του καθεστώτος υστερούν κατά πολύ στον τομέα της επικοινωνίας.

Η απόπειρα να διαψευστούν τα όσα δήλωσε με περίσσιο θράσος ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, συνετρίβη μπροστά στην ομολογία του Ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος με σαφήνεια ξεκαθάρισε πως το επίπεδο του κατώτατου μισθού θα επανεξεταστεί μέσα στο έτος 2014, με το πρόσχημα της τόνωσης της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας και την αύξηση της απασχόλησης. Και η οριστική κατάρρευση της συγκυβέρνησης των συνειδητών προδοτών θα έρθει το δίχως άλλο την προσεχή άνοιξη, όταν η συμπλήρωση και κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων θα αποκαλύψει στο Λαό, το πραγματικό μέγεθος της κρατικής λεηλασίας επί του ιδρώτα και του αίματός του. Η κυβέρνηση δεν έπαψε ποτέ να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό και σ’ αυτό συμβάλλουν τα μέγιστα τα χρεοκοπημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης(των οποίων τη λειτουργία επιτρέπει σκανδαλωδώς το κράτος της διαφθοράς, με αντάλλαγμα τον καθημερινό βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με ασύστολα και ακατάσχετα ψεύδη), τα οποία συνεπικουρούμενα από την καθεστωτική Αριστερά, αποπροσανατολίζουν, επιδιώκοντας να στρέψουν το Λαό κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της μοναδικής φωνής αντίστασης στην Ελληνική Πατρίδα.

Δεν είναι όμως η οικονομική εξαθλίωση το μοναδικό δημιούργημα της κυβέρνησης των προδοτών. Την ώρα που ανυπεράσπιστοι Έλληνες και Ελληνίδες ληστεύονται και δολοφονούνται από τις ορδές των αλλοφύλων, η παρουσία των οποίων οφείλεται κατά κύριο λόγο στις εκπεφρασμένες πολιτικές της κρατικής εξουσίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης σέρνεται από τον αριστερίστικο, μαρξιστικό του ψευδοανθρωπισμό, για να δηλώσει με δέος: «ανατρίχιασα με την εικόνα των κακοποιημένων ληστών στο Βελβεντό της Κοζάνης»! Θα ήταν βεβαίως ξένο προς τις μαρξιστικές του καταβολές να εκφράσει την ίδια ανατριχίλα για τους χιλιάδες δολοφονηθέντες Έλληνες, οι οποίοι έπεσαν θύματα των ενεργειών του υπουργείου του οποίου προΐσταται, και το οποίο μεριμνά για την απελευθέρωση των αλλοεθνών εγκληματιών, ενθαρρύνοντάς τους ουσιαστικά, να συνεχίσουν στον ίδιο, αν όχι σε μεγαλύτερο, ρυθμό την εγκληματική τους δράση, σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Στην ίδια ειδική κατηγορία ενός κατ’ εξοχήν ρατσιστικού κράτους, του οποίου την ασυλία απολαμβάνουν αλλόφυλοι και αριστεριστές εγκληματίες, ανήκει και ο μαρξιστικός οχετός, του οποίου τα ευαίσθητα βλαστάρια των χειρότερων καπιταλιστών των Βορείων Προαστίων, συλλαμβάνονται, απελευθερώνονται, ξανασυλλαμβάνονται και απελευθερώνονται ξανά και ξανά, έως ότου το ίδιο το κράτος πάψει να θεωρεί χρήσιμες τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Από κοντά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος σύρεται από φυλλάδα σε φυλλάδα για να εκφράσει τον προβληματισμό του, για την δημοσκοπική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Μα τί να τον απασχολεί τον άνθρωπο; Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία μάλιστα έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι μικροκλοπές να αντικαθίστανται από τις δολοφονίες για μερικά ευρώ; Όχι βέβαια, ο κύριος Δένδιας και οι όμοιοί του, οι συντελεστές του μεταπολιτευτικού εκτρώματος που εξουσιάζει την Πατρίδα, δεν είχαν και ούτε θα έχουν ποτέ αυτό τον φόβο. Καλά φυλασσόμενοι από πλήθος ένοπλων φρουρών στις πολυτελείς τους επαύλεις, αφήνουν το αίσθημα του φόβου να παραμένει «προνόμιο» του απλού Λαού…

Εκείνος βέβαια, του οποίου το απύθμενο θράσος ξεπερνά ακόμη και το λιπώδες του σαρκίον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι ο άνθρωπος στον οποίο το Καθεστώς της σαπίλας εναπόθεσε τις ελπίδες του. Αναγνωρισμένος συνταγματολόγος, ανέλαβε στις ατσούμπαλες πλάτες του το βάρος της νομικής προσπάθειας να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Πράγματι, πολύ Ελληνικό κι ελεύθερο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να το χωνέψει το «λεπτεπίλεπτο» στομάχι του κυρίου Βενιζέλου! Φανταστείτε όμως, πώς δύναται να ονομαστεί το είδος εκείνο του ανθρώπου, το οποίο επιδιώκει μετά μανίας να τεθεί εκτός νόμου ένα Κίνημα του οποίου το έγκλημα είναι η αμετακίνητη Πίστη στον Λαϊκό Εθνικισμό, όταν ο δικός του πολιτικός και κομματικός χώρος, αποτέλεσε τη μήτρα της ανθελληνικότητας, της μίζας, της διαφθοράς, του ρουσφετιού ή με μια μόνο φράση την βασική αιτία της σημερινής δυστυχίας του Λαού μας; Κι αν ακόμη, με νομικά τερτίπια επιτύχει την αντισυνταγματική εκτροπή, θέτοντας εκτός νόμου ένα Κίνημα το οποίο εμπιστεύονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες, θα πρέπει να γνωρίζει αυτός ο κύριος, ότι εμείς οι Εθνικιστές, δεν διακατεχόμαστε από τη νοοτροπία ούτε δικηγόρων, ούτε λογιστών για να πτοηθούμε, επιτρέποντας στην μεμψιμοιρία να μας καταβάλλει. Εμείς οι Χρυσαυγίτες, είμαστε Πολιτικοί Στρατιώτες και προχωρούμε Εμπρός, στην πρωτοπορία ενός Έθνους κι ενός Λαού που είναι ήδη έτοιμος για επίθεση! Επιπλέον και το σημαντικότερον: καλά θα κάνει να βιαστεί να παρανομήσει, θέτοντας τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, διότι οι εξελίξεις τρέχουν και αδυνατούν να περιμένουν τους αργοπορημένους. Πολύ σύντομα, ο Ελληνικός Λαός θα είναι εκείνος ο οποίος θα θέσει εκτός νόμου, τα κόμματα της Προδοσίας των Μνημονίων, της διαφθοράς και της αντεθνικής δράσης. Και δυστυχώς για τον κύριο Βενιζέλο, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται μακράν αυτών. Έχει ο καιρός γυρίσματα, ευγνωμονούμε τον Παντοδύναμο που έδωσε να μπορούμε σήμερα να το διακηρύσσουμε αυτό μετά λόγου γνώσεως!

Η στήριξη της βενιζελικής προσπάθειας να τεθεί εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι η αιτία της εκκωφαντικής σιωπής των κομμάτων της Αριστεράς, απέναντι στα εγκλήματα της πασοκικής παράταξης, στην οποία ο κύριος Βενιζέλος κατείχε πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Σύριζα, έσπευσε στις ΗΠΑ για να υποστεί το αναγκαίο «σουλούπωμα», προκειμένου οι πρώην φανατικοί «προλετάριοι» και μαρξιστές, να μετατραπούν σε πιστά σκυλιά του διεθνούς σιωνιστικού καπιταλισμού. Για πόσο ακόμη όμως, θ’ αντέξει τους κλυδωνισμούς ένα οικοδόμημα, του οποίου τα υλικά είναι τόσο ανόμοια μεταξύ τους; Επιχειρεί ο κύριος Τσίπρας να προσδώσει κατ’ εντολή των αμερικανών, ένα πατριωτικό προφίλ στο κόμμα του. Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο επιτυχημένο παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια του οποίου, βαδίζει ακριβώς ο Σύριζα και ο πρόεδρός του. Καθίσταται όμως εκ των πραγμάτων αδύνατο, να συνταιριαστεί ο έστω και κατ’ επίφαση πατριωτισμός του Προέδρου, με το βαθύ και ασίγαστο μίσος των μαρξιστικών συνιστωσών, προς κάθε έννοια πατριωτισμού και εθνικού καθήκοντος. Οι Αμερικανοί, βρήκαν τον άνθρωπό τους, δυστυχώς όμως για εκείνους, ο Ελληνικός Λαός έπαψε να τρέφει φρούδες ελπίδες…

Και μέσα στον εσμό των αστικών κομμάτων της κατ’ εξακολούθηση εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, το πάλαι ποτέ πανίσχυρο ΚΚΕ. Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στα ντόπια γραφικά κατάλοιπα του μπολσεβικισμού, το γεγονός ότι άντεξαν είκοσι και πλέον έτη μετά το φριχτό θάνατο της μαμάς Σοβιετικής Ένωσης. Ορφανά και απομονωμένα από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, περιπλανήθηκαν στερούμενα του πακτωλού χρημάτων και υλικοτεχνικής υποστήριξης της σοβιετικής πρεσβείας. Το αποκορύφωμα όμως της μπολσεβίκικης συνέπειας, υπήρξε η απόλυση των εργαζομένων του κομματικού τους οργάνου, την ίδια ώρα που η γενική γραμματέας του κόμματος, έπαιρνε σβάρνα τα κανάλια για να κατηγορήσει τους φιλελεύθερους για τις απάνθρωπες πολιτικές τους, που οδηγούν στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση… Εν τέλει αποδεικνύεται ότι οι νόμοι της Φύσεως δεν ανατρέπονται ποτέ: ο πολιτικός θάνατος του εν Ελλάδι μπολσεβικισμού, επήλθε το έτος 1949, απέμενε μόνον ο ενταφιασμός του. Κι αυτός συνέβη με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια το έτος 2012, με υπεύθυνο της πολιτικής κηδείας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Το καθ’ όλα διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό καθεστώς, τόσο δια των κομμάτων τα οποία συγκροτούν την κυβέρνηση, όσο και δι’ εκείνων τα οποία βρίσκονται στην αντιπολίτευση, αγωνίζονται μετά φανατισμού να πείσουν τις λαϊκές μάζες πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί απειλή για την κοινωνία. Στην πραγματικότητα όμως, παργματικότης η οποία έχει γίνει απολύτως αντιληπτή από τον Λαό, η Χρυσή Αυγή αποτελεί απειλή για τα αντιλαϊκά και αντεθνικά συμφέροντα, τα οποία εξυπηρετούν κι εκπροσωπούν. Οι μάσκες έχουν πέσει και το καθεστώς των φαύλων έχει πια απογυμνωθεί στα μάτια των Ελλήνων.

Ως εκ τούτου, καθήκον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η αδιάκοπη συνέχιση της αποκάλυψης του αντεθνικού έργου των κομμάτων της Προδοσίας. Αυτό το έργο, θα αποτελέσει την ατσάλινη ενίσχυση των ακλόνητων πλέον θεμελίων του Κινήματος, στις τάξεις του Ελληνικού Λαού. Κι όσο αυτή η αδιάρρηκτη ενότητα ατσαλώνεται, καθιστά εκ προοιμίου ανεπιτυχή την επίδραση της οποιασδήποτε αστικής μηχανορραφίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ψηλά τις Σημαίες Σύντροφοι, το Κίνημα βαδίζει σταθερά στο δρόμο του Αγώνος, ο οποίος οδηγεί στην Τελική Νίκη. Δεν απολογούμαστε για τίποτε στους εχθρούς της Πατρίδος μας, διότι κάθε μας πράξη γίνεται από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό!

Θα Νικήσουμε, διότι έχουμε ακλόνητη Πίστη στον Αρχηγό μας. Κι εμείς οι Χρυσαυγίτες γνωρίζουμε τούτο:

Ο Αρχηγός μας είναι η Νίκη και η Νίκη είναι ο Αρχηγός μας!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΠΗΓΗ

Exit mobile version