Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Με χαρά προσπαθούσαν τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής να μας ενημερώσουν πριν από λίγο καιρό σχετικά με τις προσπάθειες προσέλκυσης επενδύσεων από το Κατάρ αφού ο Εμίρης τους έρχεται συχνά στην Ελλάδα και είχε ήδη δώσει προκαταβολή για επένδυση. Δυστυχώς για αυτούς (και ευτυχώς ίσως για την Ελλάδα μας αφού ήθελαν να ξεπουλήσουν την Αθάνατη Ελληνική μας Γη και να μας μετατρέψουν σε δούλους), αφού είναι τόσο μα τόσο άχρηστοι, κατάφεραν να βάλουν ακόμη ένα αυτογκόλ ενώ η απάντηση ήταν ιδιαίτερα προσβλητική: συγκεκριμένα, αφού ο εκπρόσωπος του Εμίρη δήλωσε :’εσείς στην Ελλάδα ψάχνετε για μαζοχιστές, όχι για επενδυτές’ και απέσυρε το ενδιαφέρον του.  Ευτυχώς δηλαδή που είναι τόσο ανίκανοι! Βέβαια είναι ικανοί να πάρουν την έρημο Σαχάρα υπό τον έλεγχό τους και σε 2-3 χρόνια να αρχίσουν εισαγωγές άμμου!

Γ.Γ.

Ιωάννης Λαγός στο EXTRA-3: “Ούτε με βόμβες δε σταματούν την Χρυσή Αυγή” – ΒΙΝΤΕΟ

Και με την ευκαιρία να θυμίσουμε, ότι ο εποικισμός της Παλαιστίνης από τους σιωνιστές, ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα πογκρόμ του κομμουνιστικού καθεστώτος, ενάντια στους Εβραίους της Λιθουανίας και της Πολωνίας. Τότε ο μεγαλοτραπεζίτης Edmond James Rothschild αγόρασε μεγάλες εκτάσεις από τους Άραβες της Παλαιστίνης, ώστε να εγκατασταθούν εκεί οι πρόσφυγες ομοεθνείς του.
Υποθέτω πως οι Άραβες της περιοχής, ξεπουλώντας την γη τους σε έναν εκπρόσωπο του διεθνούς κεφαλαίου, δεν μπορούσαν να
φανταστούν ότι δύο αιώνες αργότερα, οι μελλοντικές γενιές θα αναγκάζονταν να θάψουν τα παιδιά τους μέσα στην ίδια τους τη χώρα.Εμείς όμως μπορούμε. Μπορούμε να το φανταστούμε παρόμοια αποτελέσματα (έστω και απλώς σαν πιθανά αν συνδυαστούν με άλλους παράγοντες), όταν ακούμε για εξαγορά λιμένων και επιχειρήσεων από Τούρκους επιχειρηματίες ή όταν ακούμε για χρηματοδότηση οικισμών για μετανάστες από τον George Soros. Οι περιστάσεις δεν διαφέρουν πολύ και μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Ας μην αφήσουμε την ιστορία να επαναληφθεί με τη μορφή φάρσας (ή τραγωδίας…). Συνεχίστε τον έντιμο και δίκαιο αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα της γης μας, ενάντια στην εθνική μας αλλοίωση.

Μ.Κ.

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ – Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ από το Γάλλο Λογοτέχνη ΖΑΝ ΡΙΣΠΕΝ ΖΑ

1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100
μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον
τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον
πλανήτη… Έπειτα σβήστε την
Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, τη φαρμακευτική
σας,
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία,
άλγεβρα),
3. Από την φυσική σας, χημεία,
4. Από την αστρονομία σας,
5. Από την πολιτική σας,
6. Από την καθημερινότητα σας, διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική
λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού, που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά, και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της Ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε
την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

ΘΑ ΠΕΙΤΕ: «δεν γίνεται». ΣΩΣΤΑ, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Σ.Κ.

“Φωτογραφία της χρονιάς” η αποτύπωση της σιωνιστικής θηριωδίας

Ανατρέχοντας κανείς σε ένα Ελληνικό λεξικό, παρατηρώντας το λήμμα “Αταξία” και την ερμηνεία αυτού, αποκτά την εντύπωση θαρρώ, ότι μπορεί εύκολα να κατανοήσει, την αιτία εξαιτίας της οποίας, έχει η Χώρα μας φτάσει σε αυτό το “δύσκολα” να το περιγράψει κανείς, σημείο Αταξίας (ερμηνεύοντας αυτήν κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά).Μεταφορικά, καθώς πολλές φορές χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της αναλογικότητας, πχ. αναλογία μεταξύ των όρων κράτος και σώματος,αντιλαμβάνεται κάποιος ερμηνεύοντας την αταξία ως αρρυθμία, π.χ. (μυϊκή) , τι συμβαίνει στο Κράτος μας, την Ελλάδα, σήμερα!
Σχετικά παραθέτω μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα από κοινά Ελληνικά λεξικά: «Αταξία(γλωσσική , ορθογραφική, χρονολογική, κρατική κτλ.) :
α) Έλλειψη τάξης, κατάσταση ή λειτουργία γενικά ανώμαλη.
β)Πράξη άτακτη, παρεκτροπή, αντικανονικότητα, παράβαση, παράπτωμα, απρέπεια.
γ)Ταραχή, ακαταστασία, αρρυθμία, ασυνταξία, ακαταστασία, σύγχυση, διατάραξη.
δ)Καθαρά Ελληνική λέξη που σημαίνει: «χωρίς τάξη»
ε)χάος, διάλυση.
Από κάθε άποψη και σκοπιά, η λέξη και οι ερμηνείες αυτής, εύκολα θυμίζουν πλέον και δυστυχώς, Ελλάδα..!
Υγ. Στο λεξικό βέβαια υπάρχει και η λέξη ΕΥΤΑΞΊΑ. Έτσι λοιπόν και στην Ελλάδα του σήμερα, υπάρχει η Χρυσή Αυγή !

Α.Ε.

Επιχείρηση ανακατάληψης της «Βίλας Σκαραμαγκά» με προτροπή Τσίπρα

Γειά σου ΣΥΡΙΖΑ με τα ωραία σου! Χθες το μεσημεράκι, ανέβαινα τη Τζων Κέννεντυ στο Περιστέρι, πηγαίνοντας προς τη Φαβιέρου, όπου γινόταν η λαϊκή του Σαββάτου. Εκεί συναντήσαμε, όσοι έτυχε να περνάμε εκείνη την ώρα, μια… μεγαλοπρεπή, μια θριαμβευτική θα έλεγα, πορεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Πρέπει να ήταν και… 10 άτομα! Και πολλούς λέω! Με τις σημαιούλες τους, με τα πανό τους! Πλήρως εξοπλισμένοι! Καταλαβαίνετε, ότι οποιοδήποτε σχόλιο, παραείναι περιττό! Έχουν τον πόνο τους, να μην έχουν και εμάς να τους κάνουμε καζούρα!
(Τύφλα να ‘χουν οι δικές μας συγκεντρώσεις… πχ Ίμια κλπ.)

Μετά Τιμής
 Ι.Κ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version