Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψηλά οι Σημαίες! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τοποθετήσε Ελληνική Σημαία στον Προμαχώνα

simaia-1__article

Στο διαλυμένο, ανθελληνικό και υπόδουλο κράτος του γραικιλιστάν, οτιδήποτε Εθνικό οφείλει να καταπνίγεται. Από τη μία, τα απεριόριστα κονδύλια για τις Μ.Κ.Ο. που ασχολούνται δήθεν με τα «ανθρώπινα δικαιώματα», ενώ στη πραγματικότητα έχουν αποκλειστικά ανθελληνική δράση κι από την άλλη εικόνες σαν κι αυτές από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εδώ και καιρό, είχε πάψει να υπάρχει Ελληνική Σημαία αναρτημένη. Yπήρχαν μόνο η βουλγάρικη και αυτή της ευρωπαϊκής ένωσης. O δήμος Σιντικής στον οποίο υπάγεται ο σταθμός δήλωνε πώς έχει γίνει δωρεά μια μεγάλη σημαία, αλλά δεν έχει μηχάνημα να τη βάλει, το κράτος αδιαφορούσε κι έτσι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα παρέμεναν χωρίς Ελληνική Σημαία.

Το Σάββατο το μεσημέρι, δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής, αφού συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτηση της Σημαίας κι αφού εξασφάλισαν την παρουσία ανυψωτικού μηχανήματος, πήγαν στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εκεί οι Συναγωνιστές συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση του καθεστώτος, το οποίο επιστράτευσε μέχρι και ΜΑΤ για να αποτρέψει την τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας! Παρά τις… αγωνιώδεις προσπάθειες «κάποιων», η Σημαία τοποθετήθηκε στο στύλο. Απορία πάντως προκαλεί η τόσο μεγάλη ενόχληση του καθεστώτος για την ύπαρξη Ελληνικής Σημαίας στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ως Χρυσή Αυγή, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε τη μάχη για μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη κι ανεξάρτητη και πως σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, όσο αυτό κι αν δεν αρέσει στο σάπιο και ανθελληνικό καθεστώς.

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version