Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

maxairi__article

Η Ελλάδα, ως γνωστόν, πλήττεται από την σοβαρή εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που επιδίδονται σε παντός είδους εγκληματικές πράξεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το μεσημέρι της 13-2-2013 στην Καλλιθέα, τρεις αλβανοί ηλικίας 20, 24 και 26 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών. Οι «κακόμοιροι» αλλοδαποί είχαν μαζί τους μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης (1.006 γραμμ.) αλλά και ακατέργαστης κάνναβης (16.660 γραμμ.). Αλλά φυσικά αυτή δεν ήταν η μόνη σπείρα αλλοδαπών που εγκληματούσε εις βάρος των Ελλήνων.

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα αλλοδαπών που με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαινε σε αγορές προϊόντων από καταστήματα της Αττικής. Η σπείρα συνελήφθη στις Αχαρνές και αποτελείται από 3 ρουμάνους  ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, οι οποίοι λίγο πριν είχαν επιχειρήσει, με χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας, να αγοράσουν συσκευή κινητού τηλεφώνου, από κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας στην ίδια περιοχή. Οι τρείς συλληφθέντες είχαν συστήσει, από τετραμήνου τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα η οποία συστηματικά και με τη χρήση μεγάλου αριθμού πλαστών πιστωτικών καρτών, διαφόρων Τραπεζών, προέβαινε σε συναλλαγές για την αγορά καταναλωτικών αγαθών από καταστήματα της Αττικής. Όπως εξακριβώθηκε, από τα Τμήματα Καρτών διαφόρων Πιστωτικών Ιδρυμάτων, η παραπάνω σπείρα κατά το τελευταίο τετράμηνο επιχείρησε συναλλαγές συνολικού ύψους -36.767,85- ευρώ. Αυτή είναι η δράση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα που έχουν καταληστέψει τον Έλληνα πολίτη. Σπέρνοντας τον τρόμο, επιδίδονται σε ληστρικές επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ενώ αναγκαίο είναι να γίνει ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version