Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ο Ολάντ κατά της Χρυσής Αυγής

Francois-Hollande-Antonis-Samaras

Τρέμει το διεθνές τοκογλυφικό κατεστημένο από την σαρωτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Μέρκελ, Ολάντ, Μπαρόζο και πολλοί άλλοι παράγοντες που στοχεύουν στη διάλυση της χώρας μας και την υφαρπαγή του εθνικού της πλούτου, ξέρουν πως η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια.

Συνέντευξη Ολάντ στα ΝΕΑ του ΔΟΛ

Σας απασχολεί η έξαρση της πολιτικής βίας αλλά και η άνοδος ακραίων δυνάµεων – όπως η Χρυσή Αυγή – στην Ελλάδα; Πιστεύετε ότι η ελληνική δηµοκρατία είναι πλέον εύθραυστη; Έχει η Ευρώπη ευθύνη για το αποτέλεσµα αυτό;

Ναι. Και η άνοδος των ακραίων δυνάµεων απαντάται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Εκεί όπου η κοινωνική απόγνωση, η ανεργία µπορεί να γίνουν αντικείµενα εκµετάλλευσης από δηµαγωγούς, που θέλουν τη ρήξη µε την Ευρώπη και επιθυµούν να προσδιορίζουν τον ξένο ως εχθρό. Είναι µια ανυπόφορη οπισθοδρόµηση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεµηθούν αυτοί οι πειρασµοί είναι να είµαστε αδιάλλακτοι στον αγώνα εναντίον του ρατσισµού αλλά, επίσης, να είµαστε αποφασισµένοι να ξανακερδίσουµε το στοίχηµα της ανάπτυξης.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Exit mobile version