Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύδειλη επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Ρόδου

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Ρόδου με διανομή εκατοντάδων φύλλων της εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” στο κέντρο της πόλης της Ρόδου με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. rodos11

Από ό,τι φαίνεται η δυναμική δράση ενόχλησε τους γνωστούς ανθελληνικούς κύκλους που υπάρχουν στο νησί. Τα ξημερώματα λοιπόν οι θρασύδειλοι γνωστοί – άγνωστοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να καταστρέψουν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.  Οι παλικαράδες της αριστεράς, αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα των γραφείων βρήκαν την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή όπου τα έβαλαν με τους τοίχους, ενώ σπάσανε και τον νιπτήρα. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν τρέχοντας, αφού άφησαν την υπογραφή τους και πολλά αποτυπώματα στο εσωτερικό..

Η Τ.O. Ρόδου έχει ήδη καταθέσει μήνυση για την επίθεση που δέχθηκε. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν πάρει τα απότυπώματα και αναμένουμε να δούμε εάν θα προχωρήσει η έρευνα, ώστε να συλληφθούν έστω και για μια φορά οι πασίγνωστοι κουκουλοφόροι. Όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν ότι την Χρυσή Αυγή δεν την σταματάνε ούτε με βόμβες ούτε με εκρήξεις πόσο μάλλον με τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις.
Τ.Ο. Ρόδου – Γραφείο Τύπου

Υ.Γ. Όσο μας πολεμάτε τόσο δυναμικότερος θα είναι ο αγώνας μας για την λευτεριά της πατρίδας μας.

πηγή

Exit mobile version