Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κι ο «σοσιαλιστής» Ολάντ, φανατικά ενάντια στη Χρυσή Αυγή

1828236__article

Παροιμιώδης η αναταραχή η οποία έχει προκληθεί στους ηγέτες-μαριονέτες της Ευρώπης, από την παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτή τη φορά, είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας εκείνος, ο οποίος τάσσεται δημοσίως κατά της Χρυσής Αυγής, με συνέντευξη που παραχώρησε στην καθεστωτική φυλλάδα των «Νέων».

Δημοσιογράφος της εν λόγω εφημερίδας, θέλησε να ζητήσει την άποψη του Γάλλου προέδρου για το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, θαρρώντας πως η αποδοκιμασία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τα ανδρείκελα του διεθνούς σιωνισμού, θα οδηγήσει στην αποστροφή του Ελληνικού Λαού προς αυτό… Για την ιστορία, ο κύριος Ολάντ απάντησε στο ερώτημα ως εξής: «η άνοδος των ακραίων δυνάμεων απαντάται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Εκεί όπου η κοινωνική απόγνωση, η ανεργία, μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από δημαγωγούς που θέλουν τη ρήξη με την Ευρώπη και επιθυμούν να προσδιορίζουν τον ξένο ως εχθρό. Είναι μια ανυπόφορη οπισθοδρόμηση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμηθούν αυτοί οι πειρασμοί είναι να είμαστε αδιάλλακτοι στον αγώνα εναντίον του ρατσισμού, αλλά επίσης να είμαστε αποφασισμένοι να ξανακερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης».

Εκείνο που λησμόνησε να πει ο σοσιαλιστής πολιτικός και σημερινός Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, είναι πως υπεύθυνος της κοινωνικής απόγνωσης και της ανεργίας σε όλη την Ευρώπη, δεν είναι ο Εθνικισμός αλλά οι πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές των φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών κυβερνήσεων. Υπεύθυνη είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, των τραπεζών και των τοκογλύφων, που πλουτίζουν από το αίμα των ευρωπαϊκών λαών.

Η κοινωνική απόγνωση επήλθε μετά από μια μακρά πορεία κεντρικής επιβολής της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη, επιβολή πηγάζουσα από το κέντρο λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες. Και προκειμένου να καταστεί εφικτή η περιβόητη «κοινωνική συνοχή», οι κυβερνήσεις των ανδρείκελων προνόησαν να υποβιβάσουν τους γηγενείς πληθυσμούς στο βιοτικό επίπεδο των παρείσακτων της Ασίας και της Αφρικής.Το γεγονός πως οι ευρωπαϊκοί λαοί, με πρωτοπόρο τον Ελληνικό, αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή τους μηχανισμούς άμυνας απέναντι στην επέλαση των αλλοφύλων, επιθυμώντας να ξαναγίνουν κύριοι της Πατρίδος τους, έδωσε ώθηση στην Εθνικιστική Ιδέα. Είναι φυσικό κι επόμενο να ανησυχεί ο κύριος Ολάντ, μιας και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί θίγονται θανάσιμα από το πολιτικό ξύπνημα της Ευρώπης.

Όσο και να αγωνίζεται ο κύριος Ολάντ για τη συντήρηση μιας Ένωσης της οποίας μοναδικό μέλημα είναι οι τράπεζες και τα κέρδη τους και η προώθηση των σιωνιστικών σχεδίων, η φυσική ροή των πραγμάτων έρχεται να τον προσπεράσει. Η περίοδος της εξαπάτησης των Ελλήνων και των υπολοίπων Ευρωπαίων έχει παρέλθει και δε θα αργήσει η μέρα που οι ηγέτες-αχυράνθρωποι οι οποίοι οδήγησαν την Ευρώπη στο κοινωνικό χάος και την οικονομική εξαθλίωση θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Καλώς ανησυχεί ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να παράσχει την υποστήριξή του στην προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά. Μπορεί να κερδίσει το θαυμασμό των κονδυλοφόρων της καθεστωτικής δημοσιογραφίας και της ελίτ του πολιτικού και πνευματικού σκοταδισμού, δε θα κερδίσει όμως ποτέ τη συμπάθεια ενός Λαού, ο οποίος στενάζει υπό το βάρος της κατοχής των σιωνιστικών αρπακτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί τιμή για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η εχθρότητα του κυρίου Ολάντ και των ομοίων του. Διότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δρα με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και όχι εκείνο των διεθνών τοκογλύφων και των τραπεζιτών. Ως εκ τούτου, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στον Γάλλο πρόεδρο, είναι να γίνει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών η αιτία ώστε η ανησυχία του να μετατραπεί κατά το δυνατόν γρηγορότερα σε τρόμο. Δυστυχώς για τον κύριο Ολάντ, η Ελλάδα ξύπνησε!

Τρέμει το διεθνές τοκογλυφικό κατεστημένο από την σαρωτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Μέρκελ, Ολάντ, Μπαρόζο και πολλοί άλλοι παράγοντες που στοχεύουν στη διάλυση της χώρας μας και την υφαρπαγή του εθνικού της πλούτου, ξέρουν πως η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version