Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι τα ίδια ψέμματα από τον Σαμαρά

samaras1__article

Σε εκδήλωση του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» συμμετείχε και μίλησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μοιράζοντας ξανά υποσχέσεις, προκαλώντας τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Ο κύριος Σαμαράς δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πως «η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ψηλά και πάλι την πατρίδα μας», ενώ αναφέρθηκε στο αγαπημένο του -καθώς φαίνεται- ζήτημα της ανάπτυξης. Μιλώντας μάλλον ως ουδέτερος παρατηρητής παρά ως πρωθυπουργός της χώρας, τόνισε την αναγκαιότητα της οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να προκύψουν θέσεις εργασίας και να υπάρξει κοινωνική συνοχή. Κοινωνική συνοχή η οποία έχει τραυματιστεί βαριά, από το ρεκόρ ανεργίας των νέων, που φθάνει πια στα επίπεδα του 60%. Έχουμε λοιπόν έναν πρωθυπουργό ο οποίος επιμένει να εύχεται, ενώ στο θέμα των πράξεων επιμένει να ξεπουλά , βαφτίζοντας την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης, πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.

Ο πρωθυπουργός μιμούμενος τον Γιώργο Παπανδρέου, επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων, με την πάγια τακτική της αναφοράς στο ελληνικό φιλότιμο. «Πιστεύω στη δύναμη, τη θέληση, το φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα»είπε ο κύριος Σαμαράς, θαρρώντας πως απευθύνεται σε κάφρους της τελευταίας αφρικανικής χώρας. Τα ίδια περιπαικτικά άλλωστε, είχαν δηλώσει και οι Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμος και Ε. Βενιζέλος, την περίοδο που ζητούσαν την κατανόηση του Ελληνικού Λαού απέναντι στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, προκειμένου να επέλθει η περιβόητη ανάπτυξη… Έχουν βέβαια παρέλθει τρία και πλέον έτη από τότε, όμως οι κυβερνήσεις του ξεπουλήματος δε παύουν να πιστεύουν στο φιλότιμο του Έλληνα, αποδεικνύοντας πως η πολιτική ηγεσία του τόπου, ζει εκτός πραγματικότητος.

«Όλοι μαζί οι Έλληνες θα νικήσουμε σ’ αυτόν τον αγώνα με έμπνευση, με δουλειά, με φιλότιμο και πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο μας που τόσο δύσκολα δοκιμάζεται»τόνισε ο πρωθυπουργός, στηριζόμενος προφανώς στην αποκάλυψη του γενικού γραμματέα του υπουργείου οικονομικών Μέργου, ο οποίος άνοιξε το θέμα της περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού, μιας και αυτός παραμένει σήμερα «υψηλός»! Βεβαίως ο Λαός μας δεν πρέπει να ανησυχεί: μπορεί η πλειοψηφία του να ωθείται στην ανέχεια, όμως θα αισθάνεται «υπερήφανος και ήσυχος», διότι έχει έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση γενναίων, οι οποίοι σίγουρα εργάζονται προς το συμφέρον της Πατρίδος και του Λαού…

Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, κινείται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους ξένους, η πώληση των μαρίνων και βραχονησίδων ακόμη και σε Τούρκους, τα χιλιάδες λουκέτα στις ελληνικές επιχειρήσεις, τα εκατομμύρια των ανέργων. Επιπλέον το γεγονός ότι πάνω από το 1/3 του Λαού μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας ενώ περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά δε μπορούν να ανταποκριθούν στις πέραν πάσης λογικής απαιτήσεις του υπουργείου οικονομικών, αποδεικνύουν πως η χώρα βαδίζει(κατά Σαμαρά) προς την ανάπτυξη…

Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας, έχουν ακόμη και σήμερα το θράσος να επικαλούνται το φιλότιμο, την εργατικότητα και την κατανόηση του Ελληνικού Λαού. Πλανώνται εάν πιστεύουν πως από δω κι εμπρός ο Λαός αυτός θα αποδεχθεί δίχως μάχη την σφαγή του, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους. Η ανοχή στην κυβερνητική ασυδοσία έχει λάβει τέλος κι ατο γεγονός αυτό αποτυπώνεται ήδη στην ελληνική κοινωνία, μακράν και πέρα από τις πληρωμένες μετρήσεις των εταιριών δημοσκοπήσεων. Τα κορόιδα τελείωσαν κύριε Σαμαρά. Ο Ελληνικός Λαός έχει Τιμή και Αξιοπρέπεια, τις οποίες θα υπερασπιστεί με φανατισμό.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version