Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυστραλοί Εθνικιστές: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Έλληνες ομογενείς

xamelbourne__article

Την απόφαση της Χρυσής Αυγής να ανοίξει παράρτημα στη Μελβούρνη χαιρετίζει το εθνικιστικό κόμμα Australia First Party (Πρώτα η Αυστραλία).

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής είναι να έρθει σε επαφή με τους ξενιτεμένους Έλληνες, που ανησυχούν για την κατάσταση στην Ελλάδα και βλέπουν πως η κρίση δεν θα ξεπεραστεί από την παγκοσμιοποίηση και το διεφθαρμένο καθεστώς. Οι συγγενείς και οι φίλοι τους υποφέρουν και η μετανάστευση απειλεί την ίδια την Ελλάδα. Το κόμμα Australia First Party παρατηρεί πως η επίσημη θέση της ελληνικής κοινότητας της Αυστραλίας είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του πολυπολιτισμού, του φιλελευθερισμού κλπ. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής, κατά την άποψή μας θα αλλάξει τις απόψεις αυτές. Και αυτό θα είναι καλό και για την Χρυσή Αυγή αλλά και για τα συμφέροντα εμάς των εθνικιστών της Αυστραλίας».

Η Ελληνική ομογένεια και οι Αυστραλοί εθνικιστές αγκαλιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απογοητευμένοι από τις θέσεις της ελληνικής κοινότητας της Αυστραλίας,  η οποία έχει ταχθεί υπέρ του πολυπολιτισμού, της παγκοσμιοποίησης, του φιλελευθερισμού και πιστεύουν ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής θα αλλάξει τις απόψεις  για αυτά τα σημαντικά θέματα.  Οι Αυστραλοί εθνικιστές διαπιστώνουν ότι έχουν κοινά συμφέροντα με τους  Έλληνες εθνικιστές επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να έρθει σε επαφή με όλο και περισσότερους ξενιτεμένους Έλληνες. Αναγνωρίζουν ως μεγάλη απειλή για το μέλλον της Ελλάδας το αρνητικό ισοζύγιο της αθρόας εισβολής αλλοδαπών σε σχέση με την μετανάστευση των  Ελλήνων τονίζοντας  πως η κρίση δεν θα ξεπεραστεί από το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς που κυβερνάει την Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή δυναμώνει στην Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνει τη δράση της όπου υπάρχει μαχόμενος Ελληνισμός. Οι αγωνιστικοί πυρήνες δράσης της Χρυσής Αυγής οργανώνονται σε κάθε γωνιά της γης όπου υπάρχει Ομογένεια. 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version