Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Βλέπουν Χρυσή Αυγή και τρέμουν! Δεν εξηγείται αλλιώς όλος αυτός ο πόλεμος ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εισαγγελείς, γκαζάκια, ανυπόστατες κατηγορίες, ψέμματα και λάσπη όλα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουν καταλάβει φαίνεται πως όσα κάνουν, τόσο πιο πολύ ο κόσμος πηγαίνει με την Χρυσή Αυγή. Πάρτε το χαμπάρι! Η Χρυσή Αυγή δεν σταματιέται με τίποτα και ήρθε εδώ για να μείνει και να ξεβρωμίσει αυτόν τον ευλογημένο τόπο! Μην κωλώνετε πουθενά παιδιά, είμαστε μαζί σας!

 

Χ. Γ.

 

Αλβανοί υπάνθρωποι κατέστρεψαν Σταυρό για τους Πεσόντες του ’40 στην Κλεισούρα

 

Όσα και να πεις για τους “καλούς” μας γείτονες τους Αλβανούς είναι λίγα. Δεν φτάνει που κλέβουν και βιάζουν, δεν φτάνει που αντί να ευγνωμονούν από το πρωί μέχρι το βράδυ που τρώνε ένα πιάτο φαΐ από την Ελλάδα, μας βρίζουν συνέχεια, τώρα ασχημονούν και εις βάρος των νεκρών μας. Αλλά αυτή είναι η ράτσα τους και όσες αλήθειες τους είπε πρόσφατα ο κ. Παππάς φαίνεται ότι τους πόνεσαν πολύ!Αλλά δεν φταίνε αυτοί, ο Σαμαράς φταίει που άνοιξε τα σύνορα και ήρθαν όλοι οι κατσαπλιάδες στην Πατρίδα μας. Αν δεν τους αρέσει, να πάνε από εκεί που ήρθαν!

 

Δ.Α.

 

Ο σύντροφος Καμμένος φτιάχνει… λαϊκό μέτωπο με ΚΚΕ και Σύριζα!

 

Είμαι ένας 30χρονος άνεργος, αλλά δεν τα παρατάω. Όλοι οι φίλοι μου, μου λένε να πάω στο εξωτερικό, εκεί που θα εκτιμηθεί το πτυχίο μου και θα ΄χω καλή δουλειά και λεφτά, αλλά δεν θέλω να φύγω από την πατρίδα μου. Να αφήσω την χώρα μου, την οικογένειά μου και να την παραδώσω σε όλους τους λαθροεισβολείς που τρώνε και πίνουν εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων; ΟΧΙ! Δεν θα πετάξω την ασπίδα! Παίρνω δύναμη από τα παιδιά της Χρυσής Αυγής και θα παλέψω για την πατρίδα μου. Συνεχίστε, είστε η τελευταία μας ελπίδα!

 

Κ.Γ.

 

Έκτακτο γεγονός: Εισβολή και σύλληψη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής χωρίς εντολή εισαγγελέα

 

Ετοιμάζονται λέει να δημιουργήσουν επεισόδια και να αποκλείσουν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής από τις γιορτές για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Να αποκλείσουν ποιους; Αυτούς που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός και τους έδωσε 7%; Αυτούς που είναι σε όλες τις δημοσκοπήσεις τρίτο κόμμα; Αυτούς που δεν έκλεψαν ποτέ και αγωνίζονται για την Ελλάδα; Και σε ποιους θα επιτρέψουν να πάνε στις εκδηλώσεις και να στρογγυλοκαθίσουν στις θέσεις των επισήμων; Αυτούς που φταίνε για την κατάντια μας; Ξυπνήστε, ο λαός έχει σταματήσει να τρώει κουτόχορτο! Και σύντομα θα στείλει όλους αυτούς που μας έφεραν ως εδώ στα σπίτια τους. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπου και να πάνε τους αγκαλιάζουν και τους χειροκροτάνε, όλοι οι άλλοι δεν ξέρω από πού θα φύγουν… Μαζί σας παιδιά μέχρι τη νίκη!

 

Ζ.Ν.

πηγή

 

 

 

Exit mobile version