Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπεράσματα από μία μεγαλειώδη συγκέντρωση

imia-02__a__article

Η Μεγαλειώδης συγκέντρωση της 2ας Φεβρουαρίου 2013 ανήκει πλέον στο παρελθόν. Και αν πριν από πέντε ακριβώς χρόνια η απόπειρα των παρακρατικών ψευτοαναρχικών και αριστεριστών να αμαυρώσουν την τότε εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, καταλαμβάνοντας την πλατεία Κολοκοτρώνη, απέτυχε παταγωδώς, χάρη στην Γενναία Αντίσταση των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η φετινή συγκέντρωση έμεινε στην ιστορία για άλλον λόγο. Ήταν η μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση όλων των εποχών στην Χώρα μας και μια από τις μεγαλύτερες που έγινε ποτέ παγκοσμίως για εθνικιστικό Κίνημα. Ταυτόχρονα, ήταν και η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση, ανεξαρτήτως κομματικού φορέως, η οποία έγινε στην Χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καθώς στις πρόσφατες εκλογές κανένα από τα κόμματα εξουσίας δεν θέλησε να διοργανώσει ανοιχτή συγκέντρωση, ακριβώς για να μην εκτεθεί. Ένας αναρίθμητος όγκος Χρυσαυγιτών και λοιπών Εθνικιστών και Πατριωτών, δημιούργησε ένα ατελείωτο ποτάμι, το οποίο ξεχείλιζε από ορμή, οργή, αποφασιστικότητα, πάθος, προκειμένου να πάρει τις τύχες της Πατρίδος και του Λαού πίσω στα στιβαρά τους χέρια.

 

Κάποιοι, ’’εκτός των τειχών’’, μίλησαν για ’’επίδειξη δυνάμεως’’, ’’τρόμο στους περαστικούς’’, ’’μνήμες άλλων εποχών’’ και άλλα συναφή. Από μια άποψη, έχουν δίκιο. Ναι, ήταν μια επίδειξη δυνάμεως απέναντι στο ανάλγητο και αδίστακτο αυτό καθεστώς, το οποίο καταδυναστεύει την Ελληνικότητά μας και τις ζωές μας. Προκαλέσαμε τον τρόμο στα κάθε λογής έμμισθα ή άμισθα όργανα του συστήματος, που με ποικίλους τρόπους προσπαθούν να σταματήσουν την προέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την αποδοχή της από το όλο και αυξανόμενο ποσοστό Ελλήνων. Επαναφέραμε τις μνήμες άλλων εποχών, πολύ καλύτερων απ όλες τις απόψεις, όπου η Χώρα μας και ο Λαός μας δεν βρίσκονταν όμηροι ξένων καταστάσεων και των ελληνόφωνων συνεργατών τους. Όπως και να έχει, αποτέλεσε μια πραγματικά Μεγαλειώδη συγκέντρωση, η οποία όμως όχι μόνο δεν απέκτησε την πρωτεύουσα σημασία από τα ΜΜΕ, που αξιοκρατικά και δημοσιογραφικά δικαιούταν, αλλά είτε αποκρύφτηκε εντελώς, είτε διαστρεβλώθηκε πλήρως το νόημα και η εικόνα της. Τα ιδιωτικά κανάλια, της διαπλοκής και των ’’νταβατζήδων’’, εξαφάνισαν πλήρως την είδηση της συγκέντρωσης, δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι τα συμφέροντά τους είναι αντικρουόμενα με τις επιδιώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα τουρκοκάναλα της τηλεοπτικής σαβούρας και του σαθρού ’’λάιφ στάιλ’’ έδειξαν το πώς αντιλαμβάνονται την πληροφόρηση του κοινού. Παράνομα στην λειτουργία τους, αν και οι συχνότητες που εκμεταλλεύονται, και για τις οποίες δεν πλήρωσαν το παραμικρό, ανήκουν στον Ελληνικό Λαό, φροντίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα με την άθλια πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά τους.

 

Πολύ χειρότερα, όμως, είναι τα πράγματα με την κρατική τηλεόραση, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού. Επομένως, θα έπρεπε να είναι σεβαστές και διαθέσιμες όλες οι απόψεις, όπως αυτές καταγράφονται στις εκλογικές διαδικασίες. Αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ισχύει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τις πάσης φύσεως εκδηλώσεις της. Το πιο πρόσφατο περιστατικό, το οποίο απέδειξε για πολλοστή φορά την υποκρισία της κρατικής τηλεόρασης, ήταν το πώς παρουσιάστηκε η μεγαλειώδης συγκέντρωση της 2ας Φεβρουαρίου. Το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, δια στόματος ενός δημοσιογράφου με το πολύ συνηθισμένο επώνυμο… Δαυίδ, κατακρεούργησε κάθε έννοια αντικειμενικότητας, πλουραλισμού, ισονομίας και σεβασμού στην έγκυρη (και έγκαιρη) ενημέρωση. Δεν είναι δυνατόν να έχει, κυριολεκτικά, βουλιάξει η Αθήνα από δεκάδες χιλιάδες κόσμου, να έχει πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση των τελευταίων ετών και ο αριθμός, τον οποίο ανακοινώνει η ΝΕΤ, να είναι μόλις 2000 άτομα! Αν αυτό δεν αποτελεί τον ορισμό της δημοσιογραφικής αλητείας και της παραχάραξης της αλήθειας, τότε πραγματικά οι λέξεις έχουν χάσει κάθε έννοια και ουσία. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που τα κομματόσκυλα της κρατικής τηλεόρασης δείχνουν την εχθρική τους διάθεση απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ξεχνά κανείς εκείνον τον απίθανο τύπο που ονομάζεται Αρβανίτης, ο οποίος θεωρεί τσιφλίκι του την ΝΕΤ, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει μονόπλευρα αρνητική άποψη για το Κίνημά μας; Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να ’’χαιρετίζει’’ τις συγκεντρώσεις διαφόρων ’’νούμερων’’ που γαυγίζουν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (επ’ ευκαιρία, την επόμενη φορά που θα έχει ’’χαρμανιάσει’’ και γι’ αυτόν τον λόγο θα ζητήσει φωτιά, εν ώρα εκπομπής, από τον μετεωρολόγο προκειμένου να ανάψει τσιγάρο, θα είναι προτιμότερο να καπνίσει ναργιλέ ή να πάρει μια πίπα, που θεωρείται και λιγότερο επιβλαβής…). Για να μην πούμε, φυσικά, για την απαράδεκτη στάση της μπεμπεκίζουσας Στάη απέναντι στον αναιδή Τσίπρα. Όταν ο τελευταίος, με το γνωστό ’’ήθος’’ που τον διακατέχει και παραδίδοντας μαθήματα ξεκάθαρης πολιτικής αλητείας, είπε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια συμμορία που δολοφονεί καθημερινά ανθρώπους, δεν βρήκε την παραμικρή ένσταση ή διαφωνία από την κυρία αυτή, παρότι γνώριζε τι ασύστολα ψέμματα και βλακείες πρώτου μεγέθους έλεγε το καλομαθημένο βουτυρόπαιδο και νέο ’’πουλέν’’ των αμερικανοσιωνιστών στην Χώρα μας.

 

Αλίμονο αν μας πτοούσαν οι αήθεις επιθέσεις των εχθρών μας και των υποτακτικών τους. Το ότι μας πολεμούν, και μάλιστα με τόσο λυσσαλέο ρυθμό, δείχνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, αυτόν της Εθνικής Υπερηφάνειας, της Λαϊκής Αλληλεγγύης, της Προσωπικής Τιμής, της Αληθινής Δικαιοσύνης και όχι στον λάθος δρόμο της απαξίωσης, της ανηθικότητας, της εθνικής προδοσίας, της κοινωνικής αναλγησίας, της ρεμούλας και της διαφθοράς. Αυτή η απίστευτη συγκέντρωση της 2ας Φεβρουαρίου οριοθετεί την έναρξη ενός νέου κύκλου αντιπαραθέσεων και σκληρών πολιτικών μαχών με το καθεστώς της σήψης και της παρακμήςΚαι αυτές οι μάχες θα κερδηθούν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τελικό σκοπό την οριστική Νίκη των Εθνικολαϊκών δυνάμεων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

 

 

 

Exit mobile version