Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλαίγονται και στα Ιωάννινα οι κουκουέδες για την Χρυσή Αυγή

vouli-mat-pame__article

Με αφορμή τις επίσημες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στα Γιάννενα, για τον εορτασμό της 100ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό, το κόμμα των χαφιέδων και πραιτόρων της μαρξιστικής πανούκλας βρήκε την ευκαιρία να χύσει για μια ακόμη φορά το αντεθνικό του δηλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Περιφέρεια Ηπείρου, επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων, απέστειλε προσκλήσεις προς όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου. Η κίνηση αυτή δεν άρεσε στους απόγονους του συμμοριτισμού, οι οποίοι είχαν το θράσος να ζητήσουν τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από αυτές. Συγκεκριμένα, ένα γραφικό σταλινικό φάντασμα ονόματι Κωτσαντής Κώστας, με την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου είχε την έμπνευση να αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Περιφέρειας Ηπείρου, απαιτώντας την ανάκληση της πρόσκλησης προς την Χρυσή Αυγή. Η επιστολή-μνημείο μπολσεβίκικης γελοιότητας, αναφέρει: “Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ηπείρου, Κύριε πρόεδρε σας παρακαλούμε για την άμεση σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου με θέμα την ανάκληση της πρόσκλησης προς την Χρυσή Αυγή να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την 100ής επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Θεωρούμε σοβαρό λάθος της Περιφέρειας Ηπείρου, την αποστολή της πρόσκλησης προς το φασιστικό αυτό μόρφωμα, όχι μόνο δεν τιμά αλλά βεβηλώνει την μνήμη όλων αυτών που έπεσαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση, Κωτσαντής Κώστας, Περιφερειακός σύμβουλος“.

Κρίνοντας από το ύφος της επιστολής, δημιουργείται η εντύπωση πως το συγκεκριμένο απομεινάρι του σταλινισμού, θεωρεί πως ζει στο σοβιετικό ανελεύθερο καθεστώς Χότζα. Στην περίοδο δηλαδή κατά την οποία οι αλβανοί σύντροφοι του Κωτσαντή, εδίωκαν ανηλεώς, βασάνιζαν και δολοφονούσαν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Διότι το να ομιλεί το ΚΚΕ για τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους, αποτελεί ειρωνεία μεγέθους παρόμοιου με το να ομιλεί ο Ηρώδης για την καταπολέμηση της παιδικής θνησιμότητας. Η ιστορική βέβαια διαστρέβλωση είναι παραδοσιακή αρετή του μαρξιστικού, αντεθνικού οργανισμού, που καλείται κομμουνιστικό κόμμα. Εξάλλου, παρά την αγωνιώδη προσπάθεια απόκρυψης του ένοχου παρελθόντος, κατέστη αδύνατο για τους μπολσεβίκους να κρατήσουν μακριά από το φως της αλήθειας, τις διαχρονικές προδοσίες εις βάρος του Έθνους, σε όλες του τις πολεμικές δοκιμασίες του 20ου αιώνα, στη Μικρά Ασία, στο έπος του ελληνοιταλικού πολέμου, στο συμμοριτοπόλεμο, όπου και οι εν Ελλάδι πράκτορες της Μόσχας, έταζαν στους σλάβους συντρόφους τους τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Φαντάζει λοιπόν αστεία όσο η φιγούρα του, η απαίτηση του μπολσεβίκου να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τους εορτασμούς. Εις οτι δε αφορά την «βεβήλωση της μνήμης των Πεσόντων για την απελευθέρωση της Πατρίδος», να επισημάνουμε στον κ. Κωτσαντή να ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΠΟΤΕ πως ο ίδιος και οι σύντροφοί του, ανήκουν στο στρατόπεδο των ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ του συμμοριτοπολέμου. Και καθώς φαίνεται, παρά το πέρασμα 64 ετών από τότε, ο δυστυχής μαρξιστής δεν έχει ακόμη ξεπεράσει εκείνο το ερυθρό Βατερλώ των συμμοριτών, απέναντι στις αγέρωχες φάλαγγες του Εθνικού μας Στρατού. Ευελπιστούμε πως δε θα χρειαστεί να παρέλθει και το υπόλοιπο της ζωής του για να αντιληφθεί πως μετά το πέρας του συγκεκριμένου πολέμου, οι δικοί μας πρόγονοι παρέμειναν Κύριοι αυτής της Ιερής Γης, σε αντίθεση με τους δικούς του, οι οποίοι έσπευσαν να βρουν καταφύγιο στις σοβιετικές δικτατορίες Αλβανίας, Γιουγκοσλαβίας και του ανατολικού μπλοκ. Οφείλεις λοιπόν καημένε μπολσεβίκε, να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες και δείξε το δέοντα σεβασμό, ως οι πρόγονοί σου υποχρεώθηκαν να πράξουν.

Εν πάσει περιπτώσει και επειδή αρεσκόμεθα στο να επιχειρηματολογούμε με όρους δημοκρατικούς, να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του κόμματος των χαφιέδων του σταλινισμού και των πραιτόρων του Κοινοβουλίου (οι χαρακτηρισμοί αποδόθηκαν από πρώην συντρόφους του Κωτσαντή), πως η Χρυσή Αυγή εξέφρασε σχεδόν 500.000 Έλληνες τον περασμένο Ιούνιο και πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα, σε αντίθεση με το κομματικό του γκουλάγκ, το οποίο βαίνει αργά και βασανιστικά προς την πλήρη εξάλειψη. Είναι συνεπώς η θέληση του Ελληνικού Λαού που επιβάλλει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα και σε κάθε σημείο της Ελληνικής Πατρίδος και ως εκ τούτου, τα νιαουρίσματα του κάθε μπολσεβίκου, τα γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια!

Οι Έλληνες Εθνικιστές θα στέκονται πάντοτε στο πλευρό του Ελληνικού Λαού, ενώ αντίθετα τα ιδεολογικά ράκη του σταλινισμού εκεί που πραγματικά ανήκουν: στο σκουπιδοτενεκέ της Ελληνικής Ιστορίας.«Σύντροφε. Κωτσαντώφ, άργησες να πας, αλλά το αξίζεις»!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version