Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Επειδή τα φερέφωνα της παραπληροφόρησης το μόνο που γνωρίζουν είναι να ρίχνουν λάσπη ενάντια στην Χ.Α , ο γνωστός κυρ Γιάννης προσπάθησε να συνδέσει την επίθεση-εισβολή των κουκουλοφόρων στα Μεταλλεία της Χαλκιδικής και να την καταδικάσει όπως την εισβολή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μελών της Χ.Α, για την παράνομη εργασία αποκλειστικών νοσηλευτριών. Βέβαια ο κυρ Γιάννης δεν άκουσε ή δεν ήθελε να ξέρει την συγνώμη του καναλιού ΑLPHA για το φωτομοντάζ της επίμαχης φωτογραφίας, η λάσπη ήταν το ζητούμενο. Συνέχισε κυρ Γιάννη ο κατήφορος δεν έχει τέλος, πάντως καλό θα ήταν εκ μέρους σας να ζητήσει συγνώμη για το ψέμα του τηλεοπτικά., τον τρόπο τον ξέρετε, ίδιος ακριβώς με το άλλο κανάλι, αυτό να δω και τι στο κόσμο να απολογείται LIVE…

Κ.Κ

Απολύθηκε από τους ρουφιάνους της αριστέρας, επειδή συμμετείχε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Είμαι Πόντιος και είμαι περήφανος γι’ αυτό που είμαι! Είμαι Εθνικιστής και είμαι περήφανος γι’ αυτό που είμαι! Είμαι απόγονος του Ιάσονα και έχουμε 5.000 χρόνια Ιστορίας στον Πόντο και θα μας πει τι και πώς ο Νάσος Θεοδωρίδης, που καπηλεύεται το ποντιακό όνομα; Που με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ανθελληνική προπαγάνδα; Είμαι περήφανος για τους παππούδες μου, που στις αρχές του περασμένου αιώνα εθελοντικά κατατάχθηκαν στο ρωσικό στρατό στην ηλικία 17 και 18 χρονών. Είμαι περήφανος που οι παππούδες μου παρασημοφορήθηκαν με πολεμικό Σταυρό Ανδρείας του Αγίου Γεωργίου από τον τελευταίο Τσάρο της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, γιατί πολέμησαν λυσσαλέα τον τούρκο, γιατί πολέμησαν για τα Ιερά μας Πάτρια Εδάφη! Εάν δεν είχε ξεσπάσει το1917 στην Ρωσία η κόκκινη χολέρα (επανάσταση των εβραίων) και δεν είχαμε τους ελληνόφωνους προδότες, τώρα θα είχαμε κοινά σύνορα με την Ρωσία! Ο Πόντος τώρα, όπως και τότε, είναι υπό τουρκική κατοχή και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!
Κανένας τουρκόφιλος συριζαίος δεν μπορεί να βλάψει τον Ποντιακό Ελληνισμό! Και καλό είναι να μη βάζουν καθόλου την λέξη ΠΟΝΤΟΣ στο βρώμικο στόμα τους! Καλό είναι να μη τα βάζουν με Πόντιους Εθνικιστές.

Την χολέρα του κεμαλισμού την έχουμε ζήσει, την χολέρα του κομμουνισμού την έχουμε ζήσει, την χολέρα του σιωνισμού την ζούμε τώρα. Θα το ξεπεράσουμε και αυτό, θα τους νικήσουμε! Είμαι σίγουρος, γιατί είμαστε Έλληνες, γιατί είμαστε Εθνικιστές!

ΠΟΝΤΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δ.Μ. Θεσσαλονίκη

Ρεσιτάλ ψευδολογίας από τον Σαμαρά

Γεια σας και πολλά μπράβο στους αγώνες σας και για τις ιδέες που τόσα χρόνια ματώσατε και ευτυχώς για όλους εμάς δεν προδώσατε. Είμαι μαθητής του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σπετσών και θέλω να σας πω για την πλύση εγκεφάλου που επιχειρούν να πετύχουν κάθε μέρα οι αριστεροί ανθέλληνες και προδότες καθηγητές μου. Κάποια άτομα σαν κι εμένα οπού ξέρουν οτι Χρυσή Αυγή πραγματικά σημαίνει η Ελλάδα στους Έλληνες και μόνο δεν τσιμπάμε από αυτά… Πάμε ασταμάτητα στην τρίτη θέση την Χρυσή Αυγή και στο μέλλον μας περιμένει η πρώτη θέση. Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε,

ένας 17χρονος από Σπέτσες

Διεθνείς τοκογλύφοι και πετρελαϊκές εταιρείες πίσω από την επίσκεψη Ολάντ

Από μικρό παιδί ακόμα, πηγαίνοντας στα Ελληνικά σχολεία της Ελληνικής επικράτειας( Δημοτικό σχολείο στην επαρχία Γορτυνία της ορεινής Αρκαδίας, ύστερα Γυμνάσιο και Λύκειο σε Πόλη της Αρκαδίας),μάθαινα την Ιστορία της Χώρας μου ακούγοντας και διαβάζοντας γι’ αυτήν. Μάθαινα από γιαγιάδες κ παππούδες αλλά και από δασκάλους. Μάθαινα γι΄ αυτήν και μέσα από σχετικά τραγούδια. Τα Παραδοσιακά Δημοτικά τραγούδια, αυτά τα γεμάτα πόνο τραγούδια που μέσα τους είναι αποτυπωμένες και περιγράφονται ,Ένδοξες Μάχες που έδωσαν οι πρόγονοί μου, για να είμαι σήμερα εγώ Ελεύθερη Ελληνίδα ! Τραγούδια, όπως τα “κλέφτικα του 1821” που μέρες όπως η 25η του Μάρτη και όχι μόνο, με κάνουν και αισθάνομαι το Ελληνικό αίμα μου να κυλά ακόμα πιο ζωηρά στις φλέβες μου και τότε μια υπερηφάνεια, μία αισθαντικότητα απερίγραπτη, με διακατέχει !
Έμαθα επίσης, κατά τον ίδιο τρόπο και για τα άσχημα και δύσκολα χρόνια της “ξενιτιάς” .! Όλα αυτά λοιπόν, ένα κράτος ΔΙΚΑΊΟΥ θα πρέπει να ΜΗΝ τα ξεχνά, να τα εκτιμά και να προστατεύει τους πολίτες του από παρόμοιες καταστάσεις, τουλάχιστον. Ύστερα ήρθαν για εμένα τα φοιτητικά χρόνια σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην περιοχή της Θράκης και η τετραετής διαμονή μου εκεί. Η Θράκη του σήμερα από μόνη της δεν σε αφήνει ,δεν σου επιτρέπει να ξεχάσεις και να καθησυχαστείς λεπτό στην τυχόν μη ύπαρξη εχθρού. Οι εικόνες της Ιστορίας ζωντανεύουν παρατηρώντας τη Θράκη μας. Καλούμενη λοιπόν να σπουδάσω το Δίκαιο κατάλαβα, σαφώς σχεδόν, το πόση αδικία και φαυλότητα επικρατεί και επικράτησε κατά καιρούς στη Χώρα μου.
Δε θα πάψω όμως να νοιώθω Υπερηφάνεια για την Χώρα μου και για τους αγώνες των λίγων/ΗΡΏΩΝ για το καλό της/μας. Όπως επίσης ξέρω ότι η Χώρα μου είναι ΠΛΟΎΣΙΑ από κάθε άποψη, όσο και αν επιμένουν να με πείσουν το αντίθετο εγχώριοι και μη “θεοί και δαίμονες”.
Πάσχει από Έντιμους Ηγέτες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει, οπότε αυτό και μόνο γεννά την ελπίδα και την Δύναμη και
κάπως έτσι ο κάθε έντιμος γενναίος και ευυπόληπτος Έλλην σιγοψιθυρίζει: «Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά…». Και προωθεί την Δικαιοσύνη με πάθος σε κάθε επίπεδο μη επιτρέποντας και μη επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη.

Α.Μ.

Το απάνθρωπο μίσος του ισραηλινού στρατού σε μια φωτογραφία…

Παίρνω το θάρρος να σας στείλω αυτήν την επιστολή ορμώμενος από την λάσπη των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης εναντίον του κινήματος! Η ερώτηση απλή και συζήτηση μεταξύ πολλών συναγωνιστών, εάν δεχτούμε οτι οι κατηγορίες τους ευσταθούν και είμαστε ναζί,  φασίστες, δολοφόνοι,  εξωγήινοι και δεν ξέρω γω τι άλλο ,θα θελα να ρωτήσουμε όλους αυτούς πέρα της ιδεολογίας μας πού ακριβώς διαφωνούν με τις θέσεις μας περί της σωτηρίας της πατρίδος !Μια απλή ερώτηση χωρίς μέχρι σήμερα απάντηση. Συγχαρητήρια για τον αγώνα πιστεύουμε σε εσάς και θα στηρίξουμε τον αγώνα σας για την ελευθερία της αγίας αυτής γης! ΖΗΤΩ Η
ΝΙΚΗ!!

Κ.Π.

Απόπειρα δολοφονίας Έλληνα πολίτη, επειδή κρατούσε την Ελληνική Σημαία!

Είμαι μαθητής της δευτέρας Λυκείου Θεσσαλονίκης και λέγομαι Μίλτος. Θαυμάζω την Χρυσή Αυγή και έχω ως στόχο, την στιγμή της ενηλικίωσης να γίνω ενεργό μέλος του κόμματος. Επίσης δεν θεωρώ την Χρυσή Αυγή κόμμα, αλλά εθνικιστικό κίνημα το οποίο εκφράζει τις επιθυμίες του λαού. Ο κύριος λόγος για τον οποίο γράφω είναι η διαπίστωσή μου τον τελευταίο καιρό, σε παιδιά τα οποία υποστηρίζουν το κόμμα να φοβούνται να μιλήσουν στους δικούς τους ανθρώπους για την στήριξή τους περί Χρυσής Αυγής, διότι προφανώς φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα, κάτι που δεν θα πρέπει να γίνεται.
Θεωρώ το κίνημα αυτό αθάνατο με τεράστια δύναμη. Η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται! Η Χρυσή Αυγή πληθαίνει! Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! Μην ακούτε κανέναν περί αντιφασισμού και περί ναζί! Απλώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ
ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ) ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μ.Κ.

πηγή

Exit mobile version