Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεπορτάζ ΣΚΑΪ για την εισβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ “ΤΥΧΑΙΑ” ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ… ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την παράνομη εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού και σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Ο “βαριά ξυλοκοπημένος” ψεύτης Παμίτης κάνει δηλώσεις μπροστά στο πανελλήνιο για την επίθεση που δέχθηκε από 10 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ(!) οι οποίοι τον χτύπησαν ανελέητα(!) στο πρόσωπο επειδή όπως λέει ο ίδιος άκουγε εργατικά τραγούδια. Ο συγκεκριμένος τύπος αφού έκανε μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προσήχθησαν παράνομα με την βοήθεια δύο διμοιριών(!) των ΜΑΤ άτομα που παρακολουθούσαν πολιτική ομιλία στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο κομμουνιστής φυσικά δεν αναγνώρισε κανέναν για την ανύπαρκτη επίθεση που δέχθηκε όμως ο Υπουργός Προ-Πο Δένδιας αποδέχθηκε τα ψέματα του ΚΚΕ και έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την άψογη αντίδραση στο περιστατικό που σημειώθηκε σε βάρος ανυποψίαστου πολίτη.

Υ.Γ. Κ.Ε.: Προσέξτε πως αλλάζει ο τόνος της φωνής του στο 1:41 όταν αναφέρεται στο περιπολικό της αστυνομίας!!!!!!!!

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version