Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τις καρέκλες ανά χείρας πήραν οι καρεκλοκένταυροι του ΠΑΣΟΚ

pasok19__article

Σκηνές απείρου κάλλους ( ή κάλου καλύτερα) εκτυλίχθησαν χθες στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, ενδεικτικές του ήθους και της ποιότητας των «πολιτικών ανδρών» που απαρτίζουν το εν λόγω απόκομμα – απόστημα που εδώ και δεκαετίες βασανίζει τον Ελληνικό Λαό.

Το πρώτο που χρήζει σχολιασμού είναι ο λόγος που άρχισε ο ένας πασόκος τον άλλο στις καρεκλιές. Όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά (και εξ ου εκ των έσω πληροφορημένα) «Τα Νέα», το όλο ζήτημα αφορούσε το ποιοι θα είναι σύνεδροι στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Και προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ήθελε να είναι σύνεδρος σε συνέδριο πολιτικών απατεώνων; Προφανώς κανείς. Ποιος εχέφρων άνθρωπος θα ήθελε, έστω και έμμεσα, να συνδέσει το όνομα του με το κατάπτυστο και άνευ πολιτικού μέλλοντος ΠΑΣΟΚ; Επίσης, προφανώς, κανείς ακόμα και αν ήταν αρκούντως ελλιπής πνευματικά ώστε να πιστεύει στην σοσιαλδημοκρατία.

Το δεύτερο ερώτημα που πηγάζει αβίαστα είναι το εξής: Αυτοί δεν ήταν που προ ημερών δια μέσω του «Ντούτσε» τους καταδίκαζαν την βία ως μέσο άσκησης πολιτικής, προσπαθώντας, δια της συκοφαντίας να θίξουν το κύρος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή; Φευ, όμως, άδικος φυσικά ο κόπος τους, αφού οι φαύλοι δεν μπορούν ποτέ να θίξουν πραγματικά τους αγνούς αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου. Διασκεδαστική, πάντως, η υποκρισία του περί της βίας, όταν αρχίζουν ο ένας τον άλλο στην «κλωτσοπατινάδα» για μια θέση σε ένα συνέδριο που κανείς δεν θα ήθελε να παραστεί. Ούτε καν ο ουραγός της τρικομματικής συγκυβέρνησης, Κουβέλης.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version