Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ

images (22)Παπαδιονυσίου Νικόλαος
«Έχει μεγάλη σημασία σε τέτοιες εποχές να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε αυτά που μας ενώνουν. Ο κίνδυνος της ξενοφοβίας και του ρατσισμού και ο εκφασισμός της κοινωνίας είναι από αυτά που μπορούν να μας ενώσουν».
Αυτό τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε ημερίδα που οργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου, σε συνεργασία με την νεολαία του ΠΑΣΟΚ με θέμα “Η Ελλάδα απέναντι στο νεον αζισμό και τη ρατσιστική και πολιτική βία¨.Επίσης ο εξαίρετος αυτός κύριος επεσήμανε, ότι στις εκλογές του Μαΐου το ΠΑΣΟΚ έθεσε το ζήτημα ανόδου του νεοναζισμού φωνάζοντας “όχι στην είσοδο στην Βουλή των οπαδών του ναζισμού”.
Εμείς σε όλες αυτές τις ασυναρτησίες και παραδοξολογίες που αναφέρει ο κύριος Μανιάτης, στον συκοφαντικό και ψευδή λόγο του, έχουμε να καταθέσουμε  την βαθιά μας συμπόνοια και οίκτο. Γιατί μόνο η συμπόνια και ο οίκτος, πλέον αρμόζουν στον κύριο Μανιάτη, στον ευτραφή πρόεδρο κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο και στο απόκομμα που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ. 
Ειλικρινά συναισθανόμαστε απόλυτα τον τρόμο και την αγωνία τους, για τις 8 εκατοστιαίες μονάδες που καθορίζουν τα ποσοστά τους οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις. Μπορεί να φανταστεί κανείς  τι καθεστώς ανασφάλειας και αβεβαιότητας βιώνουν όλοι οι προαναφερόμενοι επαγγελματίες πολιτικοί, όταν από κόμμα κυβέρνησης μέσα σε χρόνο dt υποβιβάστηκαν και υποβαθμίστηκαν σε παρατρεχάμενους και θεληματάρηδες του Αντωνάκη, τον οποίο μέχρι πρότινος κατηγορούσαν και  απέρριπταν;
Το Κίνημα τους  -όσο απέμεινε- πνέει τα λοίσθια, τα πολιτικά τους μανιφέστο έχουν πλέον περάσει στο περιθώριο, στερούμενα ψηφοθηρικού αντικρίσματος , οι διάφορες πολιτικές που κατά καιρούς εφάρμοσαν όχι μόνο απέτυχαν, αλλά βύθισαν την Χώρα στο χάος, τα οικονομικά εγκλήματα, οι δωροδοκίες, το μαύρο χρήμα και τα αλλεπάλληλα πολιτικά οικονομικά σκάνδαλα, οδήγησαν τέως υπουργούς και ανώτερα κυβερνητικά στελέχη τους στο θέρετρο του Κορυδαλλού.   
Ετσι λοιπόν εντελώς εκτεθειμένοι ενώπιον του Ελληνικού Λαού, ο οποίος μόνο απέχθεια και μένος νιώθει γι αυτούς και απογυμνωμένοι από κάθε είδους  πολιτικού ρόλου και κοινωνικής παρουσίας, προσπαθούν εναγώνια στα θλιβερά συνέδρια τους να εφεύρουν λόγο ύπαρξης. 
Με τα λάβαρα τους εδώ και πολύ καιρό καταρρακωμένα και με το βάρος των εγκληματικών και επαίσχυντων πεπραγμένων σε Εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, από εποχής Ανδρέα Παπανδρέου και μετά, προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν τις ηδη διαλυμένες δυνάμεις τους  μέσω ενός ψευδούς προσωπείου εντιμότητας και κοινωνικού ενδιαφέροντος, για να αντιτάξουν απλά και μόνο έναν λόγο και μια αιτία ύπαρξης, στο απύθμενο υπαρξιακό αδιέξοδο που διέρχονται εσωκομματικά, εδώ και πολύ καιρό. Αφού πλέον και μεταξύ τους και με τον Ελληνικό Λαό δεν τους συνδέει απολύτως τίποτα, πρέπει να εφεύρουν ενα σημείο σύγκλισης. Ετσι λοιπόν η ληστρική αυτή συμμορία που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ, οι δήμιοι του Ελληνικού Λαού, ανάγουν σε μείζον κοινωνικό θέμα τον ρατσισμό και την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο χαρακτηρίζουν σαν νεοναζιστικό.
Οσο για την πολιτική βία  στην οποία αναφέρεται και καταδικάζει  ο κύριος Μανιάτης, δεν θυμόμαστε ούτε αυτός, ούτε ο ευτραφής συνταγματολόγος, ούτε κάποιος από τα στελέχη του κόμματος του να καταδίκασαν δημοσίως την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία του Κινήματος μας στον Ασπρόπυργο, ή  την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, με διασπορά θραυσμάτων. στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, την ώρα που στον κάτω όροφο λειτουργούσε φροντιστήριο κατάμεστο μαθητών.  Αναφερόμαστε στις πλέον πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες κατά του Κινήματος μας, γιατί στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλές, χωρίς κάποιο από τα πολιτικά παχύδερμα να καταδικάσει. Γιατί άθλιε και ψευδολόγε κύριε Μανιάτη, αν αυτό δεν είναι έκφραση πολιτικής βίας ενάντια σε ένα νομίμως εκλεγμένο πολιτικό κόμμα, τι είναι; Αλλά για έναν υποκριτή και κίβδηλο δημοκράτη, όπως εσείς και το συνάφι σας, οι οποίοι ανέκαθεν ερμηνεύατε, αναλύατε και εφαρμόζατε την δημοκρατία κατά το δοκούν και βάσει των συμφερόντων σας,  μεγαλύτερη σημασία έχει η απομάκρυνση ενός πάγκου λαθρέμπορου λαθρομετανάστη, από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού με απώτερο σκοπό την ύπαρξη θυμάτων.
Ναι κύριε Μανιάτη, όπως πολύ σωστά αναφέρατε “δεν υπάρχει καλή και κακή βία“, αλλά για εσάς υπάρχει επωφελής βία και ανωφελής. και σίγουρα πολύ θα διευκόλυνε τόσο εσάς, όσο και πολλά άλλα αχρεία πρόσωπα του πολιτικού κόσμου, η ύπαρξη  νεκρών Χρυσαυγιτών. Γιατί με την σιωπή σας που ερμηνεύεται σαν αποδοχή, ενθαρρύνετε τους επίδοξους ακροαριστερούς δολοφόνους να δοκιμάσουν ξανά.
Οσο για την επιθετική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ  στις 3 Δεκέμβρη αναφορικά με την καταιγιστική άνοδο της Χρυσής Αυγής, βάσει της οποίας ζήτησε την συμμετοχή όλων των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου”, επ αυτού δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Θεωρούμε ότι σας απάντησε ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ κύριος Δερβένης με την φράση “πρέπει πρώτα τα κόμματα να κοιτάξουν τα του οίκου τους”.
Και ο δικός σας οίκος κύριε Μανιάτη, έχει εδώ και πολύ καιρό εκφυλιστεί, με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό,  σε οίκο ανοχής.
Τώρα πλέον η κατακραυγή εναντίον του ΠΑΣΟΚ  και των ανώτατων στελεχών του, εκδηλώνεται διεθνώς, όπως η απόρριψη και ο εξευτελισμός του Γεωργίου Τζέφρυ Παπανδρέου από την Ισπανίδα σοσιαλίστρια-σύντροφό του, Μπεατρίθ Ταλεγόν στο συνέδριο της σοσιαλιστικής διεθνούς, καθώς και από την Fox News, ή την καταγγελία και την διαπόμπευση από Γερμανούς Πρασίνους, του κυρίου Κώστα Σημίτη στο συνέδριο που διοργανώθηκε στο Ιδρυμα Heinrich Boll.
Αντί λοιπόν αγαπητέ κύριε Μανιάτη, όσοι απομείνανε σε αυτό το  πολιτικό μόρφωμα, να κρυφτείτε κάτω από τις πέτρες μαζί με τα άλλα σκουλήκια, ή στην καλλίτερη περίπτωση, για λόγους ευθιξίας-έννοια άγνωστη στο λεξιλόγιο σας- να δια πράξετε τελετουργική αυτοκτονία, Ιαπωνιστί Σεπούκου, εσείς κάνετε ημερίδες και με το περίσσιο θράσος και την αναισχυντία που σας διακρίνει ασκείτε κριτική και καταφέρεστε εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, ενός Κινήματος που πλέον έχει θέση στο κοινοβούλιο, κατόπιν της ετυμηγορίας του Ελληνικού λαού και που καθημερινά αρθρώνει, έναν ορθό, ουσιαστικό και καυστικό πολιτικό λόγο ενάντια στην ληστρική αστική δημοκρατία και στην δοσίλογη αριστερά. Ενάντια σ’ εσάς και στους ομοίους σας.
Αγαπητέ κύριε η αλήθεια είναι μια, όσο και να προσπαθείτε να την αποφύγετε. Οσο τα ποσοστά του Κινήματος μας καθημερινά αυξάνουν, οι ημέρες της πολιτικής ύπαρξης εσάς και  του κόμματος σας, έχουν περάσει σε αντίστροφη μέτρηση.
Παπαδιονυσίου Νικόλαος
πηγή
Exit mobile version