Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΠΟ το τουρκικό ναυτικό!!!

Η κορβέτα είναι κλάσης D’Estienne d’Orves A69, δηλαδή είναι μία από τις έξι μεταχειρισμένες κορβέτες που παρέλαβε από την Γαλλία το τουρκικό Ναυτικό! Ο οπλισμός της αποτελείται από 2 αντιπλοϊκούς πύραυλους MM38 Exocet, 1 ναυτικό πυροβόλο των 100 χλστ. σε πύργο CADAM με σύστημα ελέγχου πυρός Najir, 2 πυροβόλα των 20 χλστ., 4 πολυβόλα των 12,7 χλστ. 4 τορπίλες τύπου L3 ή L5 και έναν εκτοξευτή ανθυποβρυχιακών ρουκετών των 375 χλιστ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ SAMARA ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ANTONIS ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΤ ΣΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ Monsieur ANTONIS, ΑΙΔΩΣ!

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΧΕ EXOCET ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΙΜΟ!Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ EXOCET ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ!!!!
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ
Π.Π.

Η Εθνική μας Ανεξαρτησία για άλλη μία φορά στο στόχαστρο

Πραγματικά σας συγχαίρω για την πολύ καλά οργανωμένη ιστοσελίδα. Είναι ένα από τα λίγα μέρη που διαβάζει πλέον κανείς αλήθειες. Για την διαρκή λασπολογία σε βάρος του συνδέσμου (βλ. ροζ βίλες, ξυλοδαρμοί, φόνοι κλπ.) πρέπει να γίνει κάτι. Αν κάνατε μια διαδρομή στην σελίδα που να αναφέρει κάθε ανυπόστατη κατηγορία εναντίον της Χρυσής Αυγής και την τελική απόδειξη του ψεύδους θα απέδιδε πιστεύετε;

Αν το δηλώσει και ο Η. Κασιδιάρης ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και έρθει ο κόσμος σε επαφή, ίσως καταλάβει ότι τον δουλεύουν τα μέσα. Κάθε μπαρούφα που λέει ο κάθε απίθανος τη δημοσιεύουν, χωρίς μετά να αποκαθιστούν την αλήθεια. Αυτό αφήνει στον κόσμο την εντύπωση ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση και όχι αυθεντικούς αγωνιστές.

Να είστε γεροί και δυνατοί.
Είστε η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα.

Ν.Γ.

Αρνούνται την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα οι Άγγλοι

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΘΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΥΣΙΑ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

Δ.Σ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων

Τί είναι σωστό; Και τί λάθος για να πράξεις; Αυτό το γνωρίζει ο καθένας προσωπικά με βάση την συνείδηση του και την παιδεία του. Και δεν γίνεται ποτέ κανείς να μην θέλει να έχει καθαρή την συνείδηση εκτός και αν είναι ψυχολογικά διαταραγμένος. Αυτή η παιδεία, που πλάθεται από μικρή ηλικία σε έναν άνθρωπο έχει καταστεί εμπόδιο για την ανάκαμψη της Ελλάδας. Η συνείδηση έπαψε να είναι πατριωτική, έπαψε να είναι συμπονετική, προσαρμόστηκε με βάση το προσωπικό συμφέρον, έπαψε να αναζητά την ενότητα και την αρμονία. Και όσοι έχουν απομείνει με τούτη την συνείδηση, τους έχει δοθεί η σωστή παιδεία και παλεύουν ενάντια στο σύστημα. Ένα σύστημα που σκοπό έχει να διαιρέσει τους Έλληνες, να τους κάνει να φαγωθούν μεταξύ τους, και να αρπάξει τον πλούτο τους. Δυστυχώς όμως(για τους ίδιους), δεν τα έχουν υπολογίσει σωστά. Διότι, δεν έμαθαν ποτέ τι σημαίνει ανδρεία, υπερηφάνεια, τιμή, πατρίδα, τα οποία είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός Έλληνα του οποίου έχουν ενσωματωθεί μέσα στο αίμα του και στο DNA του. Χαρακτηριστικά τα οποία είναι ικανά να ρίξουν αυτοκρατορίες. Ο πλούτος της Ελλάδας είναι απεριόριστος! Από την γεωγραφική θέση, το κλίμα, την διατροφή, την θάλασσα, τα βουνά, τα μαγικά τοπία μέχρι και φυσικούς πόρους και ενέργεια. Με βάση τα χαρακτηριστικά της και τα δεδομένα, με σωστή στρατηγική, θα ήταν εφικτό η Ελλάδα να γίνει μια νέα μεγάλη δύναμη. Μια δύναμη που σκοπό θα είχε, την ανάδειξη ενός νέου πολιτισμού.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Χρυσή Αυγή για το έργο της.
Αγώνας μέχρι τέλους!

Π.Μ.

Ούτε ευρώ από την εισφορά αλληλεγγύης στον Ελληνικό Λαό!

Συναγωνιστές, είναι ξεκάθαρο, ότι στο επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές, παρόμοια περιστατικά θα λαμβάνουν χώρα, όχι μόνο σε συγκεντρώσεις-συναθροίσεις, σε ανοικτό ή κλειστό χώρο, αλλά ενδεχομένως και εντός των προστατευμένων από το Σύνταγμα οικίες. Άλλωστε το Σύνταγμα όπως εφαρμόζεται από τη συγκυβέρνηση κάθε άλλο παρά ομοιάζει με το Σύνταγμα εκείνο όπως το βιβλιαράκι που μας διδάσκανε στα πανεπιστήμια σπαταλώντας χιλιάδες ώρες οι αξιόλογοι καθηγητές μας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να παρίστανται και στελέχη της Χρυσής Αυγής νομικοί. Να γνωρίζετε ότι οι Αρχές κάνουν τα λιοντάρια και βγάζουν τα δόντια τους στον απλό κόσμο, που είναι και οι περισσότεροι οπαδοί του κόμματος, ίσως είναι το μοναδικό λαϊκό κόμμα αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, αλλά δεν κάνουν το ίδιο εμπρός σε καταρτισμένους. Πολύ σωστή και αναμενόμενη η ίδρυση ομίλου στη Θεσσαλονίκη από νομικούς που πρόσκεινται

στην Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς έτσι θα πρέπει να ενεργούμε, άλλωστε το ίδιο δεν κάνουν και τα άλλα κόμματα;

Π.Κ.

H Χρυσή Αυγή ξεμπροστιάζει τους ανύπαρκτους υπουργούς – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ε.Λ.

Τις καρέκλες ανά χείρας πήραν οι καρεκλοκένταυροι του ΠΑΣΟΚ

Είμαι μητέρα φοιτητή του Τμήματος Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, όπως πιθανόν γνωρίζεται έχει δοθεί προς διαβούλευση από το Υπουργείο Παιδείας το Σχέδιο Αθηνά που τροποποιεί τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας ως προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δυστυχώς όμως άλλα κριτήρια αναφέρονται στο προοίμιο του Σχεδίου και άλλα προορίζονται για εφαρμογή. Μιλά για συγχωνεύσεις σχολών κυρίως Τ.Ε.Ι. χαμηλής ζήτησης από τους φοιτητές και χαμηλής βαθμολογίας εισαγωγής κατόπιν Πανελληνίων Εξετάσεων. Επίσης αναφέρεται στην έλλειψη κτιριακής υποδομής ορισμένων σχολών και στην έλλειψη μόνιμου Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού καθώς και ότι δεν είναι δυνατόν σε μια πόλη να λειτουργούν δύο ή ακόμη και ένα Τμήμα Σχολής. Επίσης ο Υπουργός αναφέρει ότι οι συγχωνεύσεις θα γίνουν εντός της οικείας Περιφέρειας.

Στην περίπτωση του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το οποίο πρόκειται να μεταφερθεί στη Λαμία και να συγχωνευτεί με το Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Η σχολή του Τ.Ε.Ι. Λάρισας διαθέτει δικό της κτίριο και αναμένεται να παραδοθεί νέο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, επίσης διαθέτει ικανό αριθμό εργαστηρίων άρτια εξοπλισμένο, σημειώνεται ότι μόλις παρελήφθησαν νέοι υπολογιστές. Όσον αφορά το μόνιμο Διδακτικό Επιστημονικό Προσωπικό είναι δεκαέξι ενώ στην αντίστοιχη σχολή της Λαμίας είναι μόλις εννέα. Κραυγαλέο δε παράδειγμα αποτελεί η αντίστοιχη σχολή του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου που εδρεύει στη Σπάρτη και διαθέτει μόνο τρεις καθηγητές και δεν συγχωνεύεται. Το Τμήμα Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. κάθε άλλο παρά σχολή χαμηλής ζήτησης είναι δεδομένου ότι διαθέτει 2.000 και πλέον φοιτητές, επίσης ο βαθμός εισαγωγής στη συγκεκριμένη σχολή ουδέποτε ήταν και είναι κάτω από τη βάση του δέκα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη σχολή συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Staffordshire της Αγγλίας για απόκτηση Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και ακόμη ότι συμμετέχει σε τέσσερα ερευνητικά προγράμματα.

Το Τ.Ε.Ι. Λάρισας διαθέτει 13 σχολές με έδρα τη Λάρισα και λειτουργεί τριάντα χρόνια τουλάχιστον. Πως λοιπόν θέλουν να μετακινήσουν μια σχολή στη Λαμία που ανήκει σε άλλη Περιφέρεια από τη Λάρισα χωρίς να εξετάσουν την ελλιπή υποδομή της σχολής υποδοχής; Ποιό πρόγραμμα σπουδών θα ακολουθήσει η νέα σχολή που θα δημιουργηθεί; Δεν υπολογίζει κανείς την αναστάτωση αυτών των παιδιών, να αλλάζουν πόλη, να ψάχνουν για νέο σπίτι και να έρθουν πίσω στις σπουδές τους αφού θα χαθεί ένας αριθμός περασμένων μαθημάτων; Ας σκεφτεί λίγο λογικά ο Υπουργός και όχι μόνο βάσει των μνημονίων γιατί με το Σχέδιο Αθηνά αναστατώνονται πάνω από τριάντα χιλιάδες φοιτητές. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να μετακομίσουν σε άλλη πόλη μέσα στη κρίση δεδομένου ότι πολλοί επέλεξαν τη σχολή τους και με κριτήριο την εντοπιότητα. Τι θέλουν λοιπόν να εγκαταλείψουν τα παιδιά μας τις σπουδές τους ή να στραφούν στα ιδιωτικά κολέγια;

Ελπίζω να τα λάβει υπόψη του όλα αυτά ο κ. Υπουργός και να μη μεταφερθεί το Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από τη Λάρισα στη Λαμία γιατί εξάλλου θα είναι το μοναδικό Τ.Ε.Ι. του νέου ακαδημαϊκού χάρτη που δεν θα διαθέτει Τμήμα Πληροφορικής, κατάφορη αδικία.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή και τη συμπαράστασή σας.
Με απεριόριστη εκτίμηση

Ε.Μ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version