Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλας – Ημαθίας, Σερρών, Θεσσαλονίκης

no1__article

Κατάμεστα ήταν για ένα ακόμη Σάββατο, αυτό της 16ης Φεβρουαρίου 2013 τα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, στην πόλη της Κρύας Βρύσης. Δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος έδωσαν το ”παρών” στην προγραμματισμένη εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Χρυσή Αυγή: Ιεραρχία και Πειθαρχία».

 

Τον λόγο έλαβε πρώτος ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης. Κάνοντας μία λιτή και ουσιαστική ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κινήματος επ’ αυτών, προχώρησε σε μία στοχευμένη ανάγνωση επιλεγμένων κειμένων από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Κατέδειξε την σημασία της ενημέρωσης των μελών και φίλων του Κινήματος μέσω του επίσημου οργάνου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τόνισε την ανάγκη συνεχούς ιδεολογικής επιμόρφωσης των φίλων της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να καταστούν πραγματικοί κοινωνοί της Λαϊκής Εθνικιστικής Ιδέας.

 

Στην συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Συναγωνιστής Σταύρου Ηλίας, ο οποίος αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στο πρόσφατο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής προχώρησε στο κυρίως θέμα της ομιλίας. Ανέλυσε επακριβώς την οργανωτική δομή, τον τρόπο λειτουργίας και την ιεραρχία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επισημαίνοντας την ουσία και αναγκαιότητα της πειθαρχίας όλων, όσοι πορεύονται μέσα από τις γραμμές του Κινήματος, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Στην Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι εθελοντές στρατιώτες. Συνεπώς η πειθαρχία και η αφοσίωσή μας οφείλουν να έχουν ενσυνείδητο χαρακτήρα. Η πίστη στην Ελλάδα, στην Χρυσή Αυγή και στον Αρχηγό είναι το πιο αποφασιστικό βήμα για την Τελική Νίκη». Ακολούθησε συζήτηση ενημερωτικού χαρακτήρα με αντικείμενο την αποσαφήνιση κάθε απορίας σχετικά με τα ζητήματα ιεραρχίας και πειθαρχίας του Κινήματος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

 

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Ημαθίας πραγματοποίησε ενημερωτική εκστρατεία σε διάφορα χωριά του νομού, όπου αναλύθηκαν ζητήματα ιδεολογίας, δράσεων και οργανωτικού χαρακτήρα. Ο Συναγωνιστής Σταύρου ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές σχετικά με την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κινήματος. Για ακόμη μια φορά η τοπική κοινωνία υποδέχθηκε τους εκπροσώπους του κινήματός μας με θέρμη και απόλυτη σύμπλευση.

 

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

 

Ομιλία στην Τ.Ο. Σερρών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

 

 

Exit mobile version