Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ”; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Σ’ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ;
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΜΕΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ Ι.Ζ

Οι ψευταράδες του ΔΟΛ διαψεύδουν τους εαυτούς τους: Νέα αήθης επίθεση κατά Χρυσής Αυγής από “ΤΑ ΝΕΑ”

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α.)

Ξεμπροστιάστηκε πάλι ο Σύριζα: Ο Σόρος χρηματοδότησε την περιοδεία Τσίπρα στις ΗΠΑ!

Χαιρετίζω τους Αγωνιστές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών,

Ο λόγος που σας στέλνω αυτή τη σύντομη επιστολή, είναι για να σας καταγγείλω ένα περιστατικό που έμαθα από κάποιον φίλο μου, Αξιωματικό της Αεροπορίας. Πρόσφατα, μία Ελληνίδα Αξιωματικός της Αεροπορίας υπήρξε θύμα άθλιας σεξιστικής επίθεσης την ώρα που πήγαινε στην εργασία της μέσω μετρό. Μία ομάδα αλλοδαπών της επιτέθηκε μέσα στο μετρό και της ξέσκισαν τη στολή της, αφήνοντάς την με τα εσώρουχα, με προφανή σκοπό να ασελγήσουν πάνω της, να εξευτελίσουν την ίδια αλλά και ό,τι η στολή της πρεσβεύει. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερα στοιχεία, μα αν είναι εφικτό, ερευνήστε το θέμα και φέρτε το στο φως, εκεί δηλαδή που δεν το θέλουν τα βρωμερά πορνοκάναλα του συστήματος τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο, καταλογίζοντας στους Έλληνες δήθεν “ρατσισμό” ενώ στην πραγματικότητα είμαστε θύματα των χειρότερων μορφών αυτού. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό εμπεριέχει τρομερούς συμβολισμούς που πρέπει να αναλυθούν.

Εύχομαι Καλόν Αγώνα στους Έλληνες εκείνους που η Υψηλή Ιδέα τους, τους καθιστά υπεράνω εκείνων των ανθρωπάριων που πρόδωσαν και προδίδουν την Πατρίδα μας.

Δ.Λ.

Η στάση του ΕΛΑΜ για τον αυριανό Β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλωσα τα παιδιά μου δίνοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στις αξίες τους στις αρχές τους στην αξιοπρέπεια που πρέπει να διαθέτουν ως άνθρωποι και ως Έλληνες πολίτες. Πάντοτε τους επισήμαινα ότι η αξία του ανθρώπου βρίσκεται στην προσωπικότητα του στην ψυχή του και όχι στην τσέπη του. Έδινα μάχες όταν πήγαιναν σχολείο για να τους δώσω να καταλάβουν ότι η μάρκα στο ρούχο ή στα παπούτσια δεν τους έκανε ούτε άξιους ούτε σπουδαίους ούτε επιτυχημένους και ο μόνος δρόμος να το πετύχουν αυτό είναι η γνώση, η εργατικότητα και η δημιουργικότητα. Εργαζόμασταν με το σύζυγο μου όλα τα χρόνια χωρίς να έχουμε απουσιάσει από την εργασία μας ούτε μία ημέρα ακόμα και ως ασθενείς γιατί έτσι πίστευα ότι τα παιδιά μου παραδειγματίζονται ως προς το να είναι συνεπείς και υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις τους. Σήμερα μετά από τόσα χρόνια εγώ και ο σύζυγός μου έχουμε τεθεί σε ανεργία και μας έχουν αναγκάσει να ζούμε σε καθεστώς αναξιοπρέπειας και καθημερινού πένθους μέσα στην οικογένεια στερώντας μας το δικαίωμα να αγωνιστούμε για να επιβιώσουμε όπως και σε πολλούς Έλληνες. Κοιτώ την κόρη μου και το γιο μου και ενώ νιώθω περήφανη για αυτά από την άλλη σκέφτομαι ότι τους έλεγα ψέματα όλα αυτά τα χρόνια γιατί βλέπουν γύρω τους ότι σπουδαίοι και επιτυχημένοι σε αυτή τη χώρα θεωρούνται οι πουλημένοι, οι κλέφτες και οι απατεώνες. Που καθορίζουν και τις τύχες όλων μας και οι άξιοι είτε φεύγουν είτε υποχρεώνονται στην εξαθλίωση. Εύχομαι και προσδοκώ οι αγώνες σας να επιστρέψουν την χαμένη αξιοπρέπειά μας και τη χώρα μας πίσω γιατί απλά τη δικαιούμαστε.
Ε.Μ.

Μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση των Εθνικιστών Οδηγών Ταξί

Στίς 20/2 βρέθηκα σε μια ομιλία του συναγωνιστή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου στη Τ.Ο. Αθηνών. Πολλά θα μπορούσα να σχολιάσω αλλά θα σταθώ σε μια φράση του, στους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας. Συζητώντας τα προβλήματά τους γενικά αλλά και το θέμα Τουρκικών συμφερόντων τράπεζας που δανειοδοτεί απελπισμένους αγρότες με σκοπό την απόκτηση της γης ο συναγωνιστής τους είπε: “κάντε κουράγιο, γιατί κρατάτε Θερμοπύλες κι η γη που έχετε, δεν είναι μόνο δική σας αλλά είναι Γή Εθνική.”

Μας ανέφερε ο συναγωνιστής, ότι αυτή η φράση έκανε μεγάλη εντύπωση στους αγρότες κι ότι κανείς δεν είχε αναφέρει στο παρελθόν κάτι τέτοιο.

Είναι αλήθεια. Είναι θλιβερή αλλά μεγάλη αλήθεια. Αυτό το γελοίο φτιασιδωμένο κράτος αντί να εμπνέει ιδανικά στους πολίτες προσπαθεί να τους στεγνώνει από κάθε Ελληνικό χυμό από κάθε Ελληνική Ιδέα. Όλα στο βωμό του χρήματος και του καταναλωτισμού. “Τι να το κάνεις το χωράφι και τα προβλήματά του, πάρε δάνειο, αγόρασε bmw και μεγάλη τηλεόραση κι αν είσαι από τα δικά μας παιδιά θα σε βολέψουμε όταν έρθει η ώρα σε μια θέση στο δημόσιο (να κάθεσαι)”. Με τέτοια λογική μπόλιαζε το κράτος, δεκαετίες τώρα τις γενιές των πολιτών και σήμερα άνθισε το σάπιο φρούτο της εξαθλίωσης του λαού.

“Η γη δεν είναι μόνο δική σας αλλά είναι εθνική γη”. Μια τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο περιεκτική φράση. Αποδεικνύει οτι υπάρχει κι άλλη Ελλάδα κι είναι ζωντανή και κοφτερή. Η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού. Τι θα έκαναν άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων στη θέση του Αλεξόπουλου; Περιοδεία με κάμερες και θα άκουγαν με συντριβή τα προβλήματα των αγροτών και θα έταζαν χρυσάφια και διαμάντια. Αμέσως μόλις θα έφευγαν όμως από το μπλόκο θα έτρεχαν στα τζακούζι στις βίλλες τους να πλυθούν για να φύγει από πάνω τους η αγροτίλα. Και μαζί με την αγροτίλα θα ξέπλεναν και τις υποσχέσεις τους. Πείτε με ειλικρίνεια. Αυτά δεν κάνουν τόσα χρόνια όλοι οι πολιτικάντηδες;
Τι έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Όχι μόνο δεν έταξε αλλά τους άνοιξε και μια επιπλέον πτυχή του αγώνα τους. Κατέδειξε ότι δεν ωφελεί να αγωνιζόμαστε ατομικά αλλά πρέπει να έχουμε στη καρδιά μας, το Εθνικό συμφέρον, πρώτα και πάνω απ’ όλα.

Το δικό μας χωράφι, τη δική μας πατρίδα, το δικό μας κόσμο, το δικό μας πλανήτη ΔΕΝ τον κάνει να γυρίζει το χρήμα. Αυτά είναι
για άλλους. Για σκλάβους κι υπηρέτες συμφερόντων. Εμείς όπως μας θύμισε ο Αρχηγός στη συγκέντρωση για τα Ίμια, “την Ελλάδα θέλωμεν κι ας τρώγωμεν πέτρες”. Το δικό μας κόσμο τον κρατά ζωντανό το Αίμα και τον κινεί η Πίστη. Και για εμάς, Τιμή μας η Πίστη μας.

Μυρμιδόνας

ΠΗΓΗ

Exit mobile version